Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen

Stoffen doek

SKU
41253
€ 53,00
Niet op voorraad
(Het product zal binnenkort weer in de schappen liggen)

Goede kwaliteit doek van 100% katoen - kan gedecoreerd worden met garen door door de lussen te naaien. Niet wassen

Dit doek om op te naaien heeft (als je het niet wast) een weefpatroon met opstaande lussen / steken waar jonge kinderen gemakkelijk een kruissteeknaald met draad doorheen kunnen steken. Begin in de rechterbovenhoek van de stof. Verdubbel het garen als het eenmaal op de kruissteeknaald is geregen en maak aan het einde een knoop, bijvoorbeeld rond de eerste lus. Dit voorkomt dat het kind het garen van de naald trekt. Nu kunt u de naald met schroefdraad horizontaal heen en weer door de lussen duwen en zo een gestreept patroon vormen. We raden aan om glad katoengaren te kiezen, omdat het voor het kind gemakkelijker is om mee te werken. Een andere variant: Rijg bijvoorbeeld een kraal (met een groot gat) op het garen tussen de lussen als extra effect voor het meer ervaren kind.

Naaien op een naaidoek is een klassieke bezigheid in veel kleuterscholen en peuterspeelzalen voor kinderen van 4-5 jaar, maar kan ook voor de kleintjes thuis een leuke bezigheid zijn. Dit kleine naaiproject, waar over een langere periode aan gewerkt kan worden, stimuleert het concentratievermogen, de fijne motoriek, de focus en het doorzettingsvermogen van het kind. Het afgewerkte handwerk kan worden verfijnd door een volwassene door aan de achterkant katoenen canvas te naaien, zodat het doek kan worden omgezet in een kussen met vulling.

Meer informatie
SKU 41253
Kleur Bruin
Unit stuk
Seizoen Basis
Ean nummer 5707167133347
Kleinhandelshoeveelheid 20 stuk
Inhoud hoeveelheid 20 stuk
afm 40x40 cm
Colour naturel

Levering
Na ontvangst van uw bestelling leveren wij uw order binnen 4 tot 6 werkdagen.

Retourneren van artikelen
Ongebruikte, ongewilde en onbeschadigde producten in de originele verpakking kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan ons geretourneerd worden. Wilt u bij het terugsturen van de artikelen een kopie van de factuur bijsluiten en reden van retour vermelden. Gelieve geen artikelen terug te sturen zonder voorafgaand overleg.

Copyright © Creativ Company