Wol

Merino wol, gekamde wol en gekaarde wol voor naaldvilten met een naaldviltnaald op een naaldvilten blok. Een EasyKit activiteit voor het maken van genaaldvilte poppen en dieren. Wolkralen voor decoratie.

Wol
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Gebreid en gehaakt met wol

Deze twee disciplines komen vaak als eerste in je op als het over wol gaat. Maar we hebben ook prachtige merinowol, die je kunt gebruiken om een zachte tas of een grote knusse deken voor de bank te  breien. We hebben een ongelooflijk scala aan prachtige kleuren.

Viltwerk met wol

Vilten is erg leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt onder andere een knusse nekwarmer voelenterwijl je kind een klein viltmonster voelt . Je kunt ook samen heel veel mooie vilten kerstdecoraties maken. Voor wolvilt en naaldvilt gebruik je gekaarde wol of onze prachtige dikke merinowol, tenzij je de wol zelf wilt kaarden. Onder de verschillende ideeën in onze ideeëncatalogus kun je zien welke producten je nodig hebt voor de projecten. 

In ons wolassortiment vind je de mooiste zachte wol, die ook goed is voor vilten tassen, paasdecoraties, wollen sjaals, sleutelhangers, decoraties voor interieurdecoratie en potten. Zodra je het een keer hebt geprobeerd en hebt ontdekt hoe eenvoudig het is en hoe fantastisch je resultaten kunnen zijn, kan het snel je nieuwe favoriete hobby worden.

Andere creatieve projecten met wol

Omdat wol een natuurlijk materiaal is, is het ook heel geschikt als haar voor zelfgemaakte poppen, trolls of iets dergelijks die een heerlijk hoofd met pluizig haar verdienen. Je kunt hier bijvoorbeeld de fijne krulwolsluitingen gebruiken. Met krullende wollen lokken kun je ook een mooi paaslammetje maken met leuke wiebelogen die je samen kunt maken.

Ben jij een creatieve ziel die iets nieuws wil uitproberen? Wat dacht je ervan om te duiken in het maken van schilderkunst met handgemaakte zijde? Dit geeft een echt mooi en uniek resultaat, dat je thuis aan de muur kunt hangen.

Heb je de kleurrijke vilten balletjes van uniform wol van 100% kwaliteit al gezien? Je kunt de vilten ballen aan elkaar naaien om bijvoorbeeld een tas met handvatten van vilten ballen te maken.  Dit zorgt voor een andere afwerking die er prachtig uitziet. Je kunt ze ook aan elkaar rijgen om armbanden te maken of ze op een doos plakken als decoratie. De vilten ballen zijn verkrijgbaar in zachte kleuren, sterke kleuren en donkergrijs.

Accessoires voor het bewerken van wol

Naast alle prachtige bolletjes wolgaren verkoopt Creativ Company ook een breed scala aan moderne en traditionele accessoires voor de verwerking van wol.

Hier vindt u onder andere:

  • Carders
  • Viltnaalden
  • Vilten pads
  • Zeepvlokken
  • Sokkenstop
  • Ruwe latex
  • Bamboe mat voor nat vilt

Bij Creativ Company streven we er ook naar om alle tools te hebben die je nodig hebt om creatief te zijn met wol. Als u niet vindt wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons gemakkelijk aanschrijven in de rechterbenedenhoek, waar je onze chat vindt. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present