Messen en snijmachines

Bekijk ons aanbod aan mesjes en snijmachines die het snijden van papier of stof sneller, gemakkelijker en nauwkeuriger maken. Hier vind u zowel hobbymessen als professionele messen (inclusief rolmessen), papiersnijmachines, snijmatten en rilmessen - veel van bekende merken als Fiskars en Dahle.

Messen en snijmachines
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Groot assortiment snijmessen, papiertrimmers en snijaccessoires

Bij Creativ Company hebben we een grote en praktische selectie van verschillende snijmessen, papiertrimmers en accessoires. Om het u gemakkelijk te maken om te vinden wat u nodig hebt, hebben we de producten verder onderverdeeld in de volgende subcategorieën:

  • Botmap
  • Snijmessen en kunstenaarsmessen
  • Papiertrimmers
  • Snijplanken

In de categorieën vind je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met doe-het-zelfprojecten die een papiertrimmer vereisen.

Creatieve projecten met snijgereedschap

In de enorme ideeëncatalogus over creativiteit in papier en karton bij Creativ Company vind je veel leuke en uitdagende projecten met verbluffende resultaten, waarvoor een soort snijgereedschap nodig is.

Til je papieren feestdecoraties bijvoorbeeld naar een hoger niveau door ze met een papiertrimmer te snijden. Alles van uitnodigingen, unieke menu's, gepersonaliseerde plaatskaarten, gastenboeken voor het verzamelen van goede herinneringen en tafeldecoraties is zowel sneller als gemakkelijker te maken als u een papiertrimmer hebt waarmee u het papier of karton kunt snijden.

Met een praktische roterende snijder kunt u in veel verschillende texturen snijden. Een roterende frees is ongelooflijk gebruiksvriendelijk – ook voor (oudere) kinderen. Maak bijvoorbeeld een persoonlijke en unieke hoofdband met je dochter of kleinkind. Roterende snijplotters stellen u in staat om stoffen naar keuze te snijden. Het is een leuk en creatief cadeau om mee te nemen naar een kinderverjaardag.

Praktische snijgereedschappen geven prachtige resultaten

Er zijn zoveel artistieke en leuke projecten op de markt die zoveel eenvoudiger worden gemaakt met de juiste papiertrimmer of snijmes. Een papiertrimmer zorgt ervoor dat u volledig recht snijdt – in plaats van de vrij ongelijkmatige rand die u kunt maken met een gewone papierschaar. Een papiertrimmer of guillotinesnijder heeft ook hulplijnen, zodat je weet dat alle stukken die je hebt gesneden de juiste grootte hebben. Dat maakt een papiertrimmer een heel handig hulpmiddel.

We hebben ook de traditionele snijmessen die iedereen kent en waarschijnlijk heeft gebruikt bij het maken en uitsnijden van kerstdecoraties. We hebben ook de moderne versie, de roterende frees. Dit werkt een beetje als een pizzasnijder. Je snijdt door met de uitsteker te rollen over wat je wilt snijden. Het kan zowel door rechts- als linkshandigen worden gebruikt.

Als je niet zeker weet waarvoor sommige producten worden gebruikt, kun je onder het product klikken. Hier kun je naar beneden scrollen en creatieve ideeën zien waar het product kan worden gebruikt. Als u onder een van de creatieve geleiders klikt, ziet u precies waarvoor het mes, de papiertrimmer of het accessoire wordt gebruikt.

Vergeet niet om een snijmat te gebruiken om uw werkblad te beschermen wanneer u bijvoorbeeld met hobbymessen snijdt.

Niet gevonden wat je zocht? Gelukkig luisteren we en helpen we je graag verder.

We wensen je veel plezier met je creatieve projecten.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present