Kalenders, notitieboekjes en kleurboeken

Kalenders, notitieboekjes en kunstboeken zijn perfect voor een creatieve uitstap weg van de digitale wereld. Houd vergaderingen en lijsten bij met onze kalenders, tijdschriften en planners, of gebruik onze notitieblokken voor notities, scrapbooken of schetsen. Kunstboeken zijn een ideale manier om stress te verlichten in stressvolle tijden.

Kalenders, notitieboekjes en kleurboeken
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Creativiteit en orde met kalenders, notitieboekjes en kleurboeken

Als u van zaken houdt zoals structureren, organiseren, tekenen, schilderen, een dagboek bijhouden of bullet journals maken, zijn de producten in deze categorieën waarschijnlijk een wonderland voor u. Hier in onze webshop hebben we bijna alles in voorraad wat u zich maar kunt voorstellen.

Veel van de producten zijn klaar voor gebruik, zoals kalenders en kleurboeken. Maar u kunt ook dingen vinden die u nodig hebt om ze te personaliseren. Als je al onze producten bekijkt, zul je snel merken dat we producten in zachte kleuren hebben, maar ook meer kleurrijke papierwaren.

Daarom vindt u producten die geschikt zijn voor gebruik op kantoor, of u nu in een kantoor in de stad of thuis werkt, en ook producten die perfect zijn voor creatieve hobby's.

Blader door alle producten op deze pagina of selecteer een subcategorie

Papieren producten zijn een essentieel onderdeel van ons assortiment en daarom zijn dit soort kalenders, notitieboekjes, kleurboeken, enz. is zeer uitgebreid. Als u alles wilt zien wat we in deze hoofdcategorie aanbieden, kunt u alle producten bekijken. Als u op voorhand weet wat u zoekt, kunt u op een van de subcategorieën klikken.

De subcategorieën op deze pagina zijn:

  • Dagboeken, planners en accessoires
  • Kalenders en kerstkalenders
  • Kleurboeken
  • Notitieboekjes

Het aantal producten in de verschillende subcategorieën varieert, maar ongeacht het aantal, hebben we ervoor gekozen om de producten zodanig te verdelen dat u gemakkelijker kunt vinden wat u zoekt. Als we de artikelen voor je groeperen, bespaar je tijd. Je kunt die tijd besteden aan leuke dingen zoals je nieuwe kalender, kerstkalender, bullet journal, planner, kleurboek of notitieboek.

Bekijk onze boeiende kalenders van dichtbij

In de categorie kalenders en kerstkalenders vind je regelmatig kalenders die volgen op het jaar van januari tot december. Kalenderproducten omvatten ook familieplanners en eeuwigheidskalenders.

In deze categorie vind je ook kerstkalenders die vooral handig zijn in de maanden voor december. Een aantal van de producten binnen deze kalendercategorie zijn kalenders die jij of een kind zelf kan maken. Sommige kerstkalenderpakketten bevatten verschillende stukken, omdat er waarschijnlijk een motief op de voorkant is waar je de kleur in kunt kleuren, en 24 deuren met bijbehorende vierkantjes waar je een kleine tekening in kunt maken.

Misschien vind je ook wel kerstkalenders met een blanco front. Dan kan jij of een kind een mooi en groot geheel creëren.

Notitieboekjes voor veel verschillende doeleinden

Een notitieboek kan worden gebruikt om notities te maken. Zoals de naam ons vertelt. Maar naast het voor de hand liggende kunnen notitieboekjes ook gebruikt worden om te tekenen (vooral als het schetsboeken zonder lijnen zijn) of om gedichten, teksten en korte verhalen te schrijven. Een notitieboek kan ook gemakkelijk als jaarboek of dagboek worden gebruikt en kan dus verschillende dingen combineren.

In de categorie notitieboekjes vindt u gewone A5-notitieboekjes met gevoerde pagina's, evenals toonbankboekjes, schetsboeken, plakboeken, oefenboeken, inspiratiefolders, documentatieboeken en spiraalnotitieboekjes.

Naast het klassieke A5-formaat, dat overeenkomt met een half A4-vel, vind je ook notitieboekjes in andere formaten. Dit omvat een vierkant formaat van 14x14 cm en een A6-formaat.

Wees creatief door kleurboeken te gebruiken

Veel van de notitieboekjes op deze hoofdpagina zijn gebaseerd op iets wat je moet bereiken of iets wat je moet onthouden. Ze zijn dus gericht op taken en praktische zaken en helpen je om dingen te onthouden. Maar om een goed geheugen te hebben, moet je genoeg slapen. En het is makkelijker om in slaap te vallen als je ontspannen bent.

U kunt ontspannen door uw tempo een beetje te vertragen. Een heel goede manier om dit te doen is je onder te dompelen in schilderen. Daarom verkopen we ook kleurboeken. Kleurboeken zijn niet voorbehouden aan kinderen. Maar als je meer 'mature' motieven wilt, zijn er genoeg Mandala- en mindfulness-kleurboeken om je op weg te helpen.

Voorbeelden van wat je zelf kunt maken

Natuurlijk bent u altijd welkom om alle producten die u bij ons koopt te personaliseren, maar sommige items zijn duidelijker te personaliseren dan andere.

Houd er echter rekening mee dat als je een product gaat gebruiken, je het niet kunt ruilen en je geld terugkrijgt. Dit is vooral het geval als u wijzigingen aan het product hebt aangebracht. Hoewel uw wijzigingen mooi kunnen zijn en het product volledig uniek kunnen maken, heeft het voor ons niet veel doorverkoopwaarde.

Agenda's zijn klaar voor gebruik en wachten op u om ze te gebruiken. Maar andere dingen, zoals notitieboeken en tijdschriften, kunnen eenvoudig worden gepersonaliseerd door de cover te schilderen en stickers en andere decoraties op de pagina's aan te brengen.

Een bullet journal is een goed voorbeeld van iets wat je zelf kunt maken. We verkopen zowel hoeslakens als lakens die perfect in bepaalde vouwmachinematen passen. Je kunt ook mooie post-its en indexdividers kopen om je bullet journal nog persoonlijker te maken.

Meer inspiratie vindt u in onze ideeëncatalogus.

Creativ Company deelt uw passie voor papierwaren

We zijn ook nerds als het gaat om agenda's, notitieboekjes, stickerboeken, kleurboeken, bullet journals en dergelijke. We verkopen veel andere papieren producten die u in andere categorieën in onze webshop kunt vinden, maar hier op deze pagina hebben we ons gericht op een aantal geselecteerde producten.

Als je zowel je beroepsleven als je privéleven onder controle hebt, kun je je taken beter in evenwicht brengen en heb je tijd voor creatieve hobby's. Wij hopen u hierbij te helpen. We horen graag van u als u vragen of opmerkingen hebt.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present