Borduurwerk en needle punch

Ontdek onze brede selectie materialen voor borduren en voor borduren met de needle punch. Hier vindt u borduurgaren in diverse kleuren, kruissteekstof en verschillende borduurfiguren. We hebben ook verschillende gereedschappen voor borduren en needle punch - bijvoorbeeld borduurnaalden, borduurringen en nog veel meer.

Borduurwerk en needle punch
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Wat is borduurwerk en naalddrevel?

Borduurwerk en naalddrevel zijn leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Het daagt de motoriek uit, vereist concentratie en produceert persoonlijke kunstwerken waar je echt trots op kunt zijn. Als je nieuw bent in het borduuruniversum en nog niet over de apparatuur of technologie beschikt, kun je hier bij Creativ Company terecht voor hulp.

Wat is borduurwerk en een naaldpunt? En wat is het verschil tussen deze twee ambachten?

Borduurwerk is de klassieke versie die al jaren bestaat, waarbij je een naald met borduurdraad of -garen rijgt en heen en weer naait op een stuk borduurstof of iets dergelijks.

Punch-naaldborduurwerk is een nieuwere vorm van borduurwerk die doet denken aan het maken van tapijten en die heel eenvoudig te proberen is. Omdat hij uit lussen bestaat, krijg je ook dikkere patronen. Voor het stansen van naaldborduurwerk gebruik je een speciale naald met een schacht. Rijg er gewoon borduurgaren aan, dat ook door de punt van de naald wordt gevoerd. Steek de naald vervolgens door de stof en trek hem terug. Hierdoor ontstaat een lus aan de andere kant en kunt u nu verdergaan naar het volgende punt.

Doe creatieve ideeën op voor mooie borduursels

Ben je klaar voor een persoonlijk creatief borduurproject? Met naalddrevel en borduurwerk kun je de meest ingewikkelde geborduurde kussens, manden, tassen en wandhangers maken. Je kunt zelfs je eigen zachte kruk maken met een naalddrevel. Met een naalddrevel van wolgaren heeft de zitting een structuur die bijna eruitziet als lamsvacht en die erg uitnodigend is om op te zitten.

Het maakt niet uit of je een beginner of een doorgewinterde borduurster bent. Als je een compleet nieuwkomer bent, is er gelukkig extra hulp beschikbaar.

Koop borduurgaren en accessoires van Creativ Company

We hebben veel borduurgaren en borduurgaren in alle kleuren van de regenboog, in een hoge kwaliteit die speciaal is gemaakt voor borduren.

We hebben ook tools voor borduurwerk en naaldponsen, die je nodig hebt als je wilt gaan borduren. Als je een priknaald wilt uitproberen, moet je een van de speciaal ontwikkelde ponsnaalden vastpakken. Bovendien is een ponsnaaldframe of borduurring heel handig om te hebben. Dit maakt het borduren een stuk eenvoudiger omdat het de stof die je borduurt, volledig uitgerekt houdt.

Voor creatieve kinderen die willen borduren, hebben we een breed assortiment doe-het-zelf-borduursets waarmee ze hun eigen figuur kunnen borduren. Natuurlijk hebben we ook veel verschillende soorten borduurstoffen en andere borduurbenodigdheden waarmee je je fantasie de vrije loop kunt laten en de naald op de stof kunt dansen tot je een geborduurd item voor jezelf of een cadeau hebt.

Veel plezier met je volgende borduurproject.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present