Glitter, folie en zegels

Laat uw creativiteit stralen met onze collectie glitterfolie en zegels, die veel aandacht krijgt. Probeer bijvoorbeeld onze vele pailletten en strasssteentjes of creëer een wow-effect met onze deco folie en bladgoud. We hebben natuurlijk ook tonnen glitter en glitterlijm samen met lak en zegels voor bijvoorbeeld decoratie op kaarten.

Glitter, folie en zegels
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Veel mogelijkheden met glitters, folie en seal

Onze webshop heeft meer dan 12.000 productnummers binnen veel verschillende categorieën, subcategorieën en specifieke productgroepen. Daarom hebben we de producten verdeeld in verschillende niveaus. Op deze pagina hebben we alle producten verzameld die verband houden met glitters, folie of zegels.

Omdat de producten zo breed zijn, zijn er bijna geen grenzen aan waar u ze voor kunt gebruiken. Glitter is perfect voor kleurrijke en feestelijke gelegenheden en folie is perfect voor het personaliseren van je DIY-projecten. Zegels zijn ideaal als je je eigen stempel wilt drukken op brieven, souvenirs en andere items met affectiewaarde.

Onze webshop zit vol met geweldige producten die zowel veelzijdig als ideaal zijn voor creatieve projecten en tegen goede prijzen. Omdat de categorie 'glitters, folie en verzegeling' een hoofdcategorie is, biedt het veel verschillende producten. Alle artikelen vallen onder basisartikelen en gereedschappen, precies omdat je voor veel verschillende dingen gebruik kunt maken van bijvoorbeeld glitterlijm, folie, zeehonden, strasssteentjes, pailletten en bladblad.

Blader door de producten hierboven. Er zijn waarschijnlijk een aantal producten die je gewoon moet hebben. Als je een aantal items ziet waar je bijzonder van houdt, is het misschien een goed idee om er meerdere tegelijk te kopen. Dingen als glitter en strass worden niet te oud om te gebruiken, dus je hoeft niet te wachten om ze te kopen.

Ontdek al onze producten op verschillende manieren

Een hoofdcategorie wordt gekenmerkt door de producten op te delen in een specifieke groep, maar omdat deze categorie zo breed is, hebben we het u gemakkelijk gemaakt om te vinden wat u zoekt. Je kunt de producten op deze pagina op verschillende manieren bekijken.

Je kunt van één kant beginnen en alles bekijken in glitters, folie en sealen, of je kunt een specifieke subcategorie kiezen. Je kunt bijvoorbeeld de subcategorie pailletten selecteren. De categorie richt zich op alle producten van dit type, maar kan ook gerelateerde items bevatten. Onder de categorie pailletten vallen onder andere paillettenfolie.

De categorieën waarop u kunt klikken zijn:

Afhankelijk van ons specifieke assortiment op elk moment, zullen de producten in elke subcategorie variëren. Er kunnen seizoensschommelingen zijn en er kunnen ook producten zijn die uit de handel worden genomen of die worden toegevoegd, maar hier niet onmiddellijk worden vermeld.

Welke producten vindt u op deze pagina?

Als we naar deze categorie als geheel kijken, zien we dat er heel andere dingen in zitten. Dit is een wonderland als je op zoek bent naar decoraties zoals glitters, folie en glitterlijm, maar je kunt ook andere producten op deze pagina vinden.

Er zijn veel items waarmee je creatief kunt zijn. Laat je creativiteit de vrije loop met alles van goudfolie tot marmerachtige folie, glitter, strass-steentjes, glitterlijm, bioglitter, halve kralen, badsets van zowel glitters als pailletten, zelfklevende folie, mini-glasballetjes, Cricut Transfer Foil-vellen, lak op zichzelf en sets van zowel lak en verzegeling, en nog veel meer.

Ongeacht welke producten u wilt kopen, wij staan klaar om uw bestelling te verwerken. Als het artikel op voorraad is, kun je het binnen een paar werkdagen verwachten.

Veel van de producten met glitters zijn verkrijgbaar als kleine shakers/potten en hebben de vorm van kruidenpotten. Als het blik meerdere kleuren of soorten glitters bevat, kun je het blikje eenvoudig openen en glitters strooien.

Glitter is net als veel andere producten op deze pagina veelzijdig. Hetzelfde geldt voor de pailletten en strass-steentjes en jij beslist of je een DIY-project wilt maken voor Kerstmis, Pasen, Shrovetide, verjaardagen, speciale gelegenheden of iets anders.

Waarvoor kun je glitters, folie en sealen gebruiken?

Of je nu glitters of glitters noemt, het zijn kleine, kleurrijke stukken of vormen van plastic, of een ander duurzaam materiaal. Het is een voordeel om glitters te kiezen uit iets dat niet gemakkelijk verloopt, omdat je dan nog vele jaren van het eindresultaat kunt genieten.

Als je op zoek bent naar glitters in onze ideeëncatalogus, vind je een schat aan inspiratie. Je kunt ook op zoek gaan naar glansen dat levert veel resultaten op, maar je wordt begroet door een bredere selectie door te zoeken naar glitters. Sommige ideeën in de twee zoekopdrachten overlappen elkaar, omdat glitter en glinstering in principe hetzelfde zijn en voor veel van dezelfde dingen worden gebruikt.

Als je op zoek bent naar inspiratie voor het gebruik van folie, vind je in onze ideeëncatalogus al snel geweldige ideeën. Een zoektocht naar folie geeft u ook producten en ideeën, maar u kunt ervoor kiezen om alleen de ideeën te bekijken. U kunt dit eenvoudig doen door op het vinkje naast de producten te klikken of het vinkje weg te tikken. De ideeën variëren van kerstballen tot uitnodigingen en kaartjes.

U kunt ook op deze manier zoeken naar zegels, strass-steentjes, pailletten en veel andere items in onze webshop, zodat u kunt kiezen of u alleen de inspiratie wilt zien en niet de producten.

Een andere optie is om op het individuele product te klikken en vervolgens een beetje omlaag te scrollen of te swipen. Vervolgens worden de ideeën getoond waarin het product kan worden opgenomen.

Veel goede redenen om producten van Creativ Company te kopen

Als u wilt winkelen bij een bedrijf dat maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt en dat anderszins geïnteresseerd is in goede producten tegen concurrerende prijzen, koop dan uw goederen bij ons. We nemen verantwoordelijkheid voor zowel klanten als medewerkers en doen er alles aan om het milieu te beschermen.

Naast onze passie voor vakmanschap zijn we ook gepassioneerd door een goede klantenservice en u kunt rekenen op een onmiddellijk antwoord als u ons belt. Onze telefoons zijn elke weekdag van 9 tot 15 uur geopend en we beantwoorden e-mails zo snel mogelijk. U kunt ons een e-mail sturen via . U kunt onze klantenservice telefonisch bereiken op +45 96133010.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present