Interieurdecoratie

Maak uw interieur uniek en persoonlijk met door u zelf gemaakte woondecoraties. Of u nu op zoek bent naar kaarslichthouders die uw ruimte gezellig maken, vazen en potten voor de bloemen of kleine spiegels, u vindt hier genoeg items voor uw kamer die u kunt personaliseren.

Interieurdecoratie
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Decoreer je huis zo dat het uniek en gezellig is met DIY-huisdecoratie

Droom je ervan om zelf je volgende wandklok, kussen, decoratieve schaal of andere decoratie voor in huis te maken? Je eigen interieur maken is een geweldige manier om een echt persoonlijk interieur te maken. Bovendien is het een goedkope manier om uw huis in te richten met unieke en zeer individuele voorwerpen die een gezellige en huiselijke sfeer creëren.

Je kunt eigenlijk veel meer verschillende dingen produceren dan je misschien kent. Maak bijvoorbeeld een doe-het-zelf-wandklok, placemats, lampenkap of een klein feeënhuis. En het is heel eenvoudig als je ook stap-voor-stap instructies op deze pagina kunt vinden.

Doe inspiratie op voor het zelf inrichten van je huis

Bij Creativ Company willen we je inspireren om nieuwe hobby's uit te proberen en te experimenteren met creatieve projecten. Als je zelf elementen voor je interieur wilt maken, zul je onze uitgebreide inspiratiecatalogus met doe-het-zelfdecoratiegeweldig vinden. We hebben meer dan 500 ideeën voor zelfgemaakte decoraties verzameld in onze creatieve doos, allemaal met gedetailleerde stapsgewijze instructies zodat je ze eenvoudig thuis kunt uitproberen. Elk idee bevat ook precies wat je nodig hebt als je een eenvoudig houten frame wilt  omtoveren tot een persoonlijk kunstwerk, of als je een effen houten bijzettafel met laden hebt die moeten worden versierd met verf, enzovoort, zodat het je slaapkamer kleur en helderheid kan geven.

Inspiratie is eenvoudig op te doen door op de verschillende producten in de categorie 'Interieurdesign' te klikken. Onder elk product is gemakkelijk te zien van welke creatieve ideeën uit de inspiratiecatalogus het deel uitmaakt. We zijn er zeker van dat je snel de eerste 10 projecten vindt waar je niet op kunt wachten om aan de slag te gaan.

Maar hé ... het is goed dat decoratieve artikelen voor in huis geen vervaldatum hebben en dat er een paar heel goede cadeau-ideeën tussen zitten.

Geef een persoonlijk en functioneel geschenk

Zelfgemaakte cadeaus hoeven niet alleen ter decoratie te zijn. Jij (of je kinderen) kunnen gemakkelijk een doe-het-zelfcadeau maken voor iemand die je dierbaar is en die zowel mooi als praktisch is.

Als jij en/of de kinderen beginnen met het maken van interieurdecoratie en ornamenten voor je huis, zul je snel merken dat veel van onze doe-het-zelfideeën voor het huis zowel mooi als functioneel zijn. Onder 'buitendecoraties' vind je een gids om een voederplank voor de tuinvogels te maken,  een glazen wespenvanger versierd met mooie bloemen of bloempotten met verf en tekst voor kleine bloemen en kruiden.

Of wat dacht je van duiken in categorieën als:

  • Kussen
  • Hangdecoraties
  • Miniaturen
  • nordic bohemian
  • kandelaars
  • bamboe interieurdecoratie
  • ... en nog veel meer

We wensen je veel creatieve vreugde toe.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present