Potloden en krijt

Vind potloden en krijt in alle kleuren voor creatieve meesterwerken. Teken en schilder met potloden, houtskool en droge pastel. U vindt er ook veel kleurpotloden, zachte kleurpotloden, harde kleurkrijtjes en straatkrijt, enz. We hebben een grote selectie potloden en krijt van Colortime, Caran D'Ache, Lyra en anderen

Potloden en krijt
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kleurpotloden en krijtjes – onmisbaar in huis

Kleurpotloden en krijtjes zijn een must in elk creatief huis. Er zijn zoveel leuke activiteiten die je kunt doen met het juiste potlood in de juiste kleur in je hand. Of je nu op zoek bent naar krijtjes op oliebasis, waskrijtjes of houtskoolsticks:

bij Creativ Company houden we ervan wanneer creativiteit de vrije loop laat en de verbeelding de vrije loop laat. Daarom hebben we een heleboel leuke, uitdagende en spannende teken- en schilderideeën samengesteld voor wie in iets nieuws wil springen. Al onze ideeën worden geleverd met gidsen, zodat je ze gemakkelijk thuis kunt uitproberen.

Potloden en krijtjes voor kinderen

Ieder kind tekent graag. Kinderen vinden het geweldig om de kleurpotloden willekeurig of precies op het papier te laten dansen. De meeste kunnen lang zitten en zich concentreren op de kleuren in hun handen. Het is een universele hobby die in alle woningen en scholen en instellingen te vinden is. Als je investeert in kwaliteitskleuren, heb je iets wat je kunt en wilt gebruiken.

Daarom hebben we sets hoogwaardige kleurpotloden in ons assortiment. Bij dit soort potloden en krijtjes weerspiegelt de prijs vaak de kwaliteit. Het kan de moeite waard zijn om te investeren in een van de sets van zeer goede kwaliteit. Sommige hebben ook speciale 'gripzone'-groeven, waardoor ze ergonomischer zijn om vast te houden en dus gemakkelijker nauwkeurig te bedienen.

Probeer een heel nieuwe manier van tekenen met aquarelpotloden. Ze maken het heel gemakkelijk voor grote kunstenaars in kleine lichamen om een schilderachtig effect te krijgen met hun tekeningen.

Grote keuze aan speciale potloden

Maar kleurpotloden, tekenpotloden en krijtjes zijn zeker niet alleen voor kinderen. Er zijn veel potloden en krijtjes die een speciaal doel hebben en worden gebruikt voor complexere en gedetailleerdere kunstprojecten. Veel van deze tekentools zijn van de allerbeste kwaliteit en kunnen worden gebruikt om fantastische kunstwerken te maken.

We hebben bijvoorbeeld zachte pasteltinten met een hoog pigmentgehalte in de beste studentenkwaliteit. Ze hebben een ongelooflijke pigmentbelasting en zijn kleurvast. Met de vierkante krijtachtige tekentools in verschillende kleuren kun je je innerlijke kunstenaar echt uitdrukken en schetsen, portretten en figuurtekeningen maken. Ze zijn bijzonder geschikt om te tekenen op kraftpapier. Denk eraan dat zachte pasteltinten altijd met een fixeermiddel op het papier moeten worden bevestigd. Natuurlijk vind je dat hier ook terug.

Oliepastels hebben daarentegen een vettere consistentie en zijn het meest geschikt om op papier te tekenen. Je kunt er dan voor kiezen om het oliepastelmotief met behulp van een transfervel over te brengen  op een stuk textiel.

Wil je potloodtekeningen van professionele kwaliteit maken? Probeer dan eens een set tekenpotloden. De verschillende hardheden van de potloodstiften maken het mogelijk om zeer gedetailleerde afbeeldingen te tekenen. De harde potloden hebben lichtere kleuren, terwijl de zachte potloden donkere kleuren hebben. Dit is vooral handig als je schaduwen moet tekenen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present