Producten

Bent u op zoek naar producten voor uw creatieve project? Als dat zo is, bent u op de juiste plaats terechtgekomen. We bieden u meer dan 20.000 producten, die een breed scala van verschillende productcategorieën omvatten. Dus of u nu werkt met knip- en plakactiviteiten, modelleren, knutselen of een andere creatieve activiteit, u vindt hier de materialen die u nodig hebt.

<{{ getFullTitle() }}
Filteren op
Huidige filters
  1. {{ getFilterLabel(filterCode) }}
{{ getFilterLabel(getFilterId(filter)) }}

Online hobbyshop met alles in hobbyspullen

Op zoek naar knutselspullen en materialen voor je creatieve project? Of ben je op zoek naar inspiratie voor hobby-activiteiten die je met de kinderen kunt doen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Verken ons universum met meer dan 20.000 hobbyproducten die veel verschillende productcategorieën binnen hobby's bestrijken. Bij Creativ Company vind je alles van textiel, garen, kralen en sieraden tot de tools die je nodig hebt om aan je creatieve projecten te beginnen. Dus of je nu op zoek bent naar pijpenragers, krijtjes, lijm, Silk Clay©, FIMO®, Foam Clay©, pegboards of Posca markers, wij staan klaarom je te helpen.

 

Op zoek naar specifiek hobbymateriaal?

We streven ernaar om uw favoriete online hobbywinkel in Denemarken te zijn. We hopen dan ook dat u precies vindt wat u zoekt voor uw hobby of die van uw kinderen. Ben je op zoek naar heel specifieke hobbymaterialen of -artikelen, gebruik dan onze zoekfunctie in de linkerbovenhoek. Zo vindt u precies het hobbyproduct dat u zoekt. Als u nog maar net hebt besloten wat u zoekt, helpen onze menu-items u graag verder. U vindt producten in:

Onder elk menu-item vindt u een paar voorbeelden van wat er verborgen is.

Decoratie artikelen

Wil je je huis persoonlijker maken en je interieurontwerp je creatieve zelf laten uitkomen? Ga dan aan de slag met een creatief project om je vensterbank of eettafel te versieren. We volgen de hipste trends op het gebied van interieurontwerp en decoratie en geven je veel inspiratie voor hoe je het zelf kunt maken met slechts een paar onderdelen. Als de namen van uw kinderen in hoofdletters op hun deur staan, vindt u ze hier, samen met inspiratie om ze te personaliseren. Hier vind je ook materiaal voor zelfgemaakte kerst- en paasdecoraties of hobbymateriaal om je terras te versieren. Hier vind je bijvoorbeeld mooie lantaarns en bloempotten die je zelf kunt versieren. Samenvattend vind je alles van potten en lantaarns tot kerstdecoraties en decoratieve dozen onder Decoratieve items.

 

Papierwaren

Papieren hobby's zijn erg populaire hobbyactiviteiten waar iedereen aan kan deelnemen. Er zijn talloze mogelijkheden om creatief met papier om te gaan en de moeilijkheidsgraad is geheel aan jou. Een van de redenen waarom papieren hobby's zo populair zijn geworden, is dat het leuk is om iets van papier te maken. Tegelijkertijd is het resultaat iets moois dat je wilt laten zien. Onder papierhobby's hebben we een groot assortiment papier en karton in alle kleuren die je maar wilt. Je kunt ook hobbymessen en snijmachines vinden, zodat je papierprojecten altijd netjes en precies zijn. Papieren decoraties zijn vooral populair voor Kerstmis, wanneer je kersthartjes en -hoorntjes moet knippen, maar ze zijn ook populair voor wie graag mooie zelfgemaakte kaarten maakt of voor wie van origami houdt.

 

Textiel en garen

Hou je van breien, haken, naaien, borduren, ...? Dan moet je kijken onder Textiel en garen. Daar vind je een grote selectie van alle hobbymaterialen die je nodig hebt om aan de slag te gaan met klassiek vakmanschap. In de categorie stoffen vind je stof voor tafelkleden of gordijnen, zijde- en katoenen stoffen, meubelstoffen en nog veel meer items die per meter worden verkocht. Dus of je nu iets voor jezelf, je man, je vriendin, je kind, je huisdier of je huisdier wilt naaien, hier vind je de juiste stof. Op deze pagina vind je ook kant-en-klare items die je zelf kunt maken met textieldecoratie, waaronder T-shirts, tassen, petten en hoeden, draagtassen, portemonnees en nog veel meer. Je vindt ook alles in garen, zoals katoengaren en wolgaren, en alles in breiwerk, zoals breinaalden en haaknaalden. Wil je zelf een mooie fleecetrui maken, dan vind je onder dit menu-item ook het vilt- en fleecemateriaal. Bent u echter op zoek naar een specifiek merk? Dan vind je dat ook terug. Creativ Company heeft meer dan 40 verschillende merken binnen hobbybenodigdheden en -materialen, en u kunt gemakkelijk elk merk zoeken in onze zoekfunctie. U kunt ook klikken op de categorie 'Merken', die u vindt in het menu bovenaan de pagina.

 

Laat je inspireren voor je volgende hobby-activiteit

Als je niet precies weet wat je zoekt, kun je inspiratie opdoen in de verschillende vakjes op deze pagina, of je kunt onze creatieve ideeën bekijken in het item Creatieve ideeën in het bovenste menu. Hier hebben we een heleboel gidsen samengesteld over hoe je onze verschillende hobbymaterialen kunt gebruiken voor creatieve projecten – en jij bepaalt het moeilijkheidsniveau. We zijn een hobbywinkel met een breed bereik. We willen iets zijn voor degenen die hun eerste creatieve project willen uitvoeren, en voor degenen die ervaring hebben met en gedreven worden door spannende nieuwe uitdagingen in hun hobbyactiviteiten.

Onze ideeën zijn gecategoriseerd op onderwerp, zodat je gemakkelijk inspiratie kunt vinden voor haken, breien, Kerstmis, Pasen, Bevestiging, Halloween en nog veel meer.

 

YouTube

Ook op het YouTube-kanaal van Creativ Company vind je inspiratie voor het gebruik van je hobbyartikelen en hobbymateriaal . Zoek CC Hobby en laat je inspireren door nieuwe manieren om je nieuw gekochte hobbymateriaal te gebruiken. Misschien heb je ook een doe-het-zelf-set gekocht en twijfel je over hoe je moet beginnen. Op ons YouTube-kanaal vind je ook hulp. Hier vind je doe-het-zelfgidsen waarmee je stap voor stap kunt werken met de doe-het-zelfset die je zojuist hebt gekocht.

 

Creatief spelen is creatief leren

Bij Creativ Company zetten we ons ervoor in dat onze projecten kinderen stimuleren en hen leren creatief te zijn en hun creatieve ideeën zo goed mogelijk te ontwikkelen. Wij zijn van mening dat de tijd die we met uw kinderen hebben, moet bijdragen aan iets positiefs in hun en in uw wereld. Daarom zullen onze hobby-artikelen beschikbaar zijn voor B2C-, B2B- en B2G-klanten. We willen een bijdrage leveren om creativiteit een grotere plaats te geven in de instellingen in het land, waaronder kleuterscholen, lagere middelbare scholen en naschoolse centra, zodat creativiteit op de agenda staat waar kinderen hun tijd doorbrengen. Als u onze online shop bezoekt als kinderdagverblijf- of kleuterhulp of schooldocent, of als u afkomstig bent uit een andere relevante sector, neem dan contact met ons op via klantenservice@cchobby.nl of op tel. +31 (0) 180-393 545 / +32 25881894, zodat je je eigen persoonlijke login krijgt en voordelige prijzen krijgt voor het bedrijf of de instelling waar je werkt.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present