Verfartikelen

Maak u klaar om met verf en met onze verschillende schilderbenodigdheden te spelen. Ze zijn handig om bij de hand te hebben bij het tekenen en schilderen. Hier vindt u modellen, ezels, wegwerphandschoenen en het schilderjassen en schorten voor zowel kinderen als volwassenen.

Verfartikelen
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Alles wat helpt bij het schilderen

Naast verf, penseel, canvas en alles wat je al weet, zijn er een aantal tools en artikelen waarvan je ook kunt profiteren bij het schilderen en tekenen.

Sommige daarvan zijn artistieke hulpmiddelen die de hele ervaring kunnen verbeteren en nieuwe perspectieven kunnen introduceren in het visuele werk.

Andere zijn puur praktisch, maar even belangrijk. Deze omvatten schorten en maskeermiddelen die uw eigen kleding of die van uw kinderen beschermen, of de vloer of het meubilair in de kamer. Met eenvoudige tools en een paar minuten voorbereiding kunt u een hele reeks onnodige zorgen vermijden.

Alle producten hebben gemeen dat ze het hele creatieve proces en alles wat ermee samenhangt ondersteunen en vereenvoudigen. Dit zijn dingen waar alle jonge en minder jonge schilders baat bij hebben: praktische gereedschappen voor de voorbereiding op het werken met penseel of potlood.

Tekenen: zie

Als je geïnteresseerd bent in visuele kunst en creativiteit, heb je deze zin misschien gehoord: "Tekenen is zien." Het lijkt vanzelfsprekend, maar het impliceert meer dan je misschien denkt. Het weerspiegelt ook de ontwikkelings- en educatieve ervaring van tekenen of schilderen.

De modelfiguren en de schildersezels in dit assortiment zijn hulpmiddelen om het schilderen fysiek aangenamer en uiteindelijk leuker te maken, vooral als het een project is dat even zal duren. Maar in feite ondersteunen ze ook de visualisatie en de vele ervaringen die je kunt opdoen met perspectief, licht en design.

Ondersteuning voor ogen en nek

We hebben schildersezels in veel verschillende versies, waaronder de klassieke vloerezels, die verkrijgbaar zijn voor zowel volwassenen als kinderen, zodat iedereen kan meedoen. Kleine schildersezels worden vaak tafelezels genoemd, maar in werkelijkheid is het een willekeurige benaming. Het enige wat belangrijk is, is dat de schildersezel de juiste hoogte heeft en op de juiste plaats zit.

Dat is cruciaal, want een schildersezel moet zowel artistiek als puur ergonomisch zijn. Wanneer u niet over een tafelblad hoeft te hellen om op papier te tekenen, voorkomt u nek- en schouderproblemen en kunt u uw indruk van wat u schildert gemakkelijker overbrengen op het beeld.

Onze kleinste schildersezel is 25 cm hoog en de grootste is bijna 2,5 meter, dus er zijn er veel om uit te kiezen. Onze schoolbordezel is ook een mooie aanvulling en heeft een eigen slim dienblad voor sponzen en krijt.

Voor zowel veteranen als newbies

De kleine modelfiguren of mannequins die gebruikt worden voor het tekenen en schilderen van studies lijken op het eerste gezicht nogal professioneel en intimiderend. Misschien denk je dat het niet iets is waar je jezelf in durft te storten als je alleen tekent en schildert voor de lol.

Maar eigenlijk is het iets waar iedereen van kan genieten en zonder twijfel baat bij heeft als ze tekenen. Hoe ervaren u ook bent, het tekenen en bestuderen van de cijfers in de juiste verhoudingen is een ontwikkelingsvaardigheid, net als het aanbrengen van licht, schaduwen en vormen.

Het zijn in feite niet alleen mannequins van mensen waar je uit kunt putten. We hebben ook een hand en een mannequin van vol paard met anatomische proporties en scharnierende gewrichten.

Eenvoudig en klaar

Waarschijnlijk kent u het gevoel. Je wilt echt schilderen of je in een leuk creatief project storten. Maar dan komt het idee van de opkuis erachter en ga je gewoon niet aan de slag.

Simpel gezegd hebben we alles samengesteld wat u nodig hebt om kleding, handen en apparatuur te beschermen, zodat u snel aan de slag kunt.

Wanneer kinderen en volwassenen met verf in een penseel zwaaien, is het onmogelijk om te voorkomen dat een deel van het penseel druipt of landt waar het niet hoort. Het laat zien dat je plezier hebt gehad en bezig bent geweest met de creatieve actie.

Het goede nieuws is dat dit zorgen zijn die volledig weggenomen kunnen worden. Met een minimum aan voorbereiding, doordachtheid en eenvoudige tools kan het probleem in een handomdraai worden opgelost.

Als u zich van tevoren zorgen maakt, wordt het schilderen leuker, eenvoudiger en gratis. Het is geen probleem als er iets op de zijkant wordt geschilderd.

Wij hebben de oplossingen

Dit soort apparatuur valt in twee hoofdgroepen: dingen die we persoonlijk gebruiken en dingen die we gebruiken voor de ruimte, de vloer en de inrichting. In beide gevallen is het sleutelwoord dekking.

Het assortiment omvat zowel wegwerphandschoenen als schorten en schilderjassen in alle denkbare maten.

De zijn bijvoorbeeld van latex en zijn verkrijgbaar in de maten small en helemaal extra large. De schorten kunnen zowel voor eenmalig gebruik als voor langdurig gebruik worden gebruikt. We hebben beide, en ook hier zijn bijna alle maten inbegrepen.

De witte schildersmokjes zijn geschikt voor fervente en ervaren schilders en zorgen voor een zeer goede dekking. Hetzelfde geldt voor de zwarte kindersokken. Voor elk model zie je de exacte maat die we hebben en de leeftijdsgroep die er doorgaans bij past.

We kennen meestal plastic hoezen van doe-het-zelf en huisschilderen. Maar natuurlijk is het ook logisch om het te gebruiken voor creatief schilderwerk. Als u een vloerezel gebruikt, kan dit een noodzaak zijn. We hebben veel oplossingen voor zowel kleine als zeer grote oppervlakken.

De meeste van onze accessoires zijn verkrijgbaar in hoeveelheden die geschikt zijn voor verenigingen, scholen en instellingen, waar er altijd voldoende moet zijn, en iedereen moet een bepaalde bescherming tegen vlekken hebben.

Als u op zoek bent naar creatieve hulpmiddelen of accessoires voor uw thuisstudio of werkplek, kunt u ook de praktische papieren handdoekhouder voor vloermodellen overwegen. De afscheurrand is duurzaam en de houder kan een zeer dikke rol dragen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over waar de rol papier zich bevindt.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present