Creatieve technieken - hoe doe je dat?

Technieken met macramé

Macramé is een populaire knooptechniek, waarbij u door simpele knopen te combineren met koord mooie en handige dingen kunt maken met een moderne uitstraling. Zo maak je zelf oorbellen, hangende decoraties of wat dacht u van een mooie dromenvanger? Hier kunt u verschillende macramé-technieken leren, waar we enkele van de meest voorkomende knopen voor de activiteit hebben verzameld. Met macramé krijgt u een heleboel uren pure betrokkenheid met een goede gelegenheid om uw eigen stempel op uw creativiteit te zetten.

Technieken met macramé
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Zo knoop je de verspringende weitasknoop voor macramé
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v15960
  Zo knoop je de verspringende weitasknoop voor macramé
  Leer deze macramé-knoop, of u nu nieuw bent met macramé of op zoek bent naar een nieuwe techniek. Kies koord dat geschikt is voor macramé; niet elastisch koord. Deze techniek wordt "de verspringende weitasknoop" (alternating square knots) genoemd.
 2. De weitasknoop en de gedraaide weitasknoop knopen
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v15962
  De weitasknoop en de gedraaide weitasknoop knopen
  Leer de weitasknoop en de gedraaide weitasknoop maken. In het Engels worden deze knopen de Square knot en de half square knot (twisted/spiral square knot) genoemd. Dit is één van de basis knopen voor macramé die ook veel gebruikt wordt voor het maken van macramé armbanden.

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company