Hobbytools

Goede creatieve gereedschappen zijn vaak nodig als je creatief wilt zijn. En met het juiste knutselgereedschap gaan de creatieve projecten soms zowel makkelijker als sneller. In deze categorie vindt u elektrisch gereedschap (bijv. elektrische houtbrander), handgereedschap en tangen evenals diverse accessoires en materialen zoals schuurpapier.

Hobbytools
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Ambachtelijke gereedschappen verbeteren de kwaliteit van uw creaties

Er zijn veel spannende soorten knutseltools die je kunt gebruiken om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en geweldige resultaten te bereiken.

Sommige gereedschappen zijn praktisch en prettig om te hebben, vooral omdat ze het werk sneller en gemakkelijker maken.

Andere knutselgereedschappen zijn leuk om te hebben en leuk om te hebben. Het kan bijvoorbeeld een eierhouder zijn die het schilderen van eieren vergemakkelijkt. Dit is niet echt nodig voor de taak, maar het is zeker een grote hulp als je eieren wilt schilderen.

Daarnaast zijn er ook handgereedschappen die je nodig hebt voordat je jezelf in een bepaalde activiteit gooit. Dit kan bijvoorbeeld een ponsnaald of een elektrische houtbrander zijn. Zonder hen kom je niet echt in de creatieve flow. Zonder punch-naald is het heel moeilijk om een mooie needle punch art te maken.

Alle soorten hobbygereedschap zijn gemaakt om het creatieve werk gemakkelijker en sneller te maken en het resultaat mooier te maken. Bij Creativ Company hebben we een praktisch en breed scala aan tools voor allerlei creatieve ontwikkeling.

Elektrische hobbygereedschappen

Je vindt bijvoorbeeld een elektrische houtbrander in de categorie elektrisch hobbygereedschap. Dit is een V-vormige naald die wordt opgewarmd zodat hij patronen in stukken hout kan verbranden. Gewapend met een elektrische houtbrander en een aantal van ons fantastische hobbyhout - zoals hangers, wasknijpers, frames, huizen en verschillende dozen – kun je de mooiste interieurdecoraties maken om je huis mee te decoreren.

Een elektrische houtbrander is ook geweldig om je eigen unieke sleutelhanger te maken, vlinders om op te hangen, persoonlijke cadeaus te geven en om een naam of tekst te  schrijven die niet gemakkelijk kan worden gewist. Je kunt ook sjablonen en houtstempels kopen die het werk veel makkelijker en misschien nog mooier maken.

Daarnaast omvat de categorie elektrisch gereedschap ook verwarmingspistolen voor het verwarmen of drogen van materialen. Maak bijvoorbeeld je eigen mooie hoofdband met bloemen van organzastof. Organza stof krimpt bij verhitting, wat de finishing touch en uitstekende resultaten geeft.

We hebben ook verschillende sets diamantfrezen die u kunt gebruiken om staal, plastic, keramiek en porselein te slijpen en te graveren.

Handgereedschap en tangen voor allerlei creatieve hobby's

Handgereedschap en tangen vormen een grote categorie met veel verschillende nuttige gereedschappen.

Er zijn een aantal materialen waarvoor speciaal ontwikkeld handgereedschap nodig is. Bijvoorbeeld als je figuren in speksteen wilt maken.  We hebben verschillende soorten raspen en schuurpapier om precies het juiste soort decoratie voor uw beeldhouwwerk te maken.

De categorie biedt zoveel spannende mogelijkheden om creatief werk gemakkelijker te maken, waaronder perforators, eierblazers, bankschroeven, nietmachines, pincetten, hamers, sjablonen (voor het snijden van pompoenen)en zagen.

Wij wensen u veel plezier met uw creatieve werk.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present