Benodigdheden en gebruiksvoorwerpen

Trek uw schoenen aan, roer in de pan en besprenkel met peper en zout. Bij Creativ Company vind je veel handige gebruiksvoorwerpen in verschillende materialen en klaar om te decoreren. Naast schoenlepels, lepels en peper- en zoutstel kuntj u er ook mokken, wasknijpers, schalen, snijplanken en meer krijgen.

Benodigdheden en gebruiksvoorwerpen
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Een schat aan praktische en nuttige zaken

We hebben hier in onze webshop vele duizenden verschillende producten in onze belangrijkste productcategorieën en veel subcategorieën. Deze pagina is een compilatiepagina voor alle subcategorieën van gebruiksvoorwerpen en andere producten met praktische toepassingen.

Omdat dit productassortiment zo breed is, was het voor ons vanzelfsprekend om een hoofdpagina met productcategorieën te maken en vervolgens subcategorieën voor de verschillende producten om het assortiment te helpen beperken. Kortom, veel verschillende soorten keukengerei in verschillende kleuren, materialen, enz.

Om het u gemakkelijker te maken een overzicht te krijgen van ons productassortiment, kunt u een subcategorie hoger op de pagina kiezen om een meer gericht productassortiment te zien. Voorbeelden van subcategorieën zijn dienbladen/serveerschalen, schalen, flessen en kannen, kommen, jampotten en artikelen voor kantoordecoratie.

Omdat ons assortiment gebruiksvoorwerpen meer dan 100 producten bevat, is het zinvol dat u een specifiekere groep producten selecteert, zodat u minder artikelen hoeft door te zoeken.

Als je echter alle producten wilt zien die we voor deze algemene groep verkopen, kun je ze allemaal doorzoeken. Wie weet? Misschien vind je zelfs een of meer dingen waarvan je niet wist dat ze ontbraken. Soms moet je iets zien voordat je ontdekt dat het echt handig zou zijn om te hebben.

Creativiteit kenmerkt alle producten op deze pagina

De overgrote meerderheid van de items biedt je de mogelijkheid om een bepaalde behandeling toe te passen om ze een individuele look te geven die helemaal naar jouw keuze is. Sommige artikelen in ons assortiment zijn op zichzelf al mooi en je kunt ze gerust onbehandeld laten.

Er zijn zowel voor- als nadelen verbonden aan het onbewerkt laten van de afzonderlijke producten, maar de voordelen van het aanbrengen van uw eigen stempel op de producten zijn dat ze uniek worden en een speciale plek krijgen in uw hart. Een in massa geproduceerd voorwerp kan gemakkelijk mooi zijn, maar door het op de een of andere manier te schilderen of te versieren, bevestig je herinneringen aan het stuk. En als je aan cadeau-ideeën denkt, worden ze veel waardevoller als ze een persoonlijk tintje hebben.

We wijzen u er echter op dat we retourzendingen die in gebruik zijn genomen, bijvoorbeeld artikelen waarop u hebt geschilderd, niet kunnen accepteren. Zolang het artikel niet wordt gebruikt en je het binnen 14 dagen na je retourrecht retourneert, kun je al je geld terugkrijgen. Bepaalde dingen, zoals een verslechtering van de staat van het artikel of ontbrekende verpakking, kunnen van invloed zijn op de hoeveelheid die u terugkrijgt. Naast het 14-daagse retourbeleid heb je ook een garantie van één jaar.

Voorbeelden van producten in de categorie 'utensils'

De woorden 'utensils' en 'praktische artikelen' zijn algemene termen, omdat ze alles bestrijken, van dingen voor de keuken, het kantoor en de woonkamer tot items voor de badkamer en de bijkeuken. Sommige kamers zijn meer voor de hand liggende plekken voor keukengerei, zoals de woonkamer en de keuken.

In de keuken bestaat het keukengerei meestal uit schalen, glazen, dienbladen, glazen schalen, mokken en dergelijke, terwijl het keukengerei voor de woonkamer meestal een decoratiever karakter heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld servethouders, houten hout, serveerboten, onderzetters, boekensteunen en dozen met bamboe, allemaal items die gemakkelijk in de woonkamer of eetkamer passen. Sommige dingen zijn echter duidelijker voor de woonkamer dan voor de eetkamer. Het hangt allemaal af van je interieurontwerp en je eigen voorkeuren.

Kortom, we hebben bijna geen gebruiksvoorwerpen, maar als je ons hele assortiment hebt doorgenomen en nog steeds niet kunt vinden wat je zoekt, kun je altijd contact met ons opnemen om te vragen of dit iets is dat we voor je kunnen bestellen en dus nog steeds kunnen leveren. Het is ook mogelijk dat de dingen die u niet hebt gevonden op een later moment in onze webshop staan.

Geniet van de kleine dingen in het leven, zoals knutselen

Zoals ik al zei, kun je een gebruiksvoorwerp achterlaten zoals het is, maar het kan leuk zijn om alledaagse voorwerpen te personaliseren die je kunt gebruiken en bewonderen. Want een keukengerei moet niet alleen praktisch zijn.

Omdat veel van de producten op deze pagina gemaakt zijn van onbewerkt hout, kan het leuk zijn om ze te schilderen of je kunt ze versieren met decoupage of stof. Er zijn veel mogelijkheden om creatief te zijn met het keukengerei dat je uit ons assortiment koopt.

Een zelfgemaakt cadeau voor jezelf of iemand van wie je houdt, kan vreugde brengen als je het maakt en zal later een glimlach op je gezicht toveren als je het bewondert terwijl je het in gebruik neemt. Of je nu een persoonlijk item voor jezelf of iemand anders maakt, er is geen reden om niet creatief te zijn en je persoonlijke stempel te drukken op elk item. In de meeste gevallen kun je bijna dagelijks genieten van een zelfgemaakt sieraad, omdat er mooie herinneringen zijn aan het maken ervan of wanneer het geschenk is gegeven of ontvangen.

Voor zover we weten, leven we maar één keer en daarom willen we de tijd die we hier hebben optimaal benutten. Een creatieve bezigheid of andere hobby's aannemen in de vorm van mooie alledaagse voorwerpen en gebruiksvoorwerpen kan helpen om de tijd wat trager te maken, omdat je je zorgen even achter je laat en in plaats daarvan duikt in iets dat ontstressend en creatief is.

Bij Creativ Company hebben we een passie voor doe-het-zelf

Doe-het-zelf staat voor Do It Yourself. Doe-het-zelfprojecten zijn de laatste tijd populair geworden en daar kunnen we niet enthousiaster over zijn. Omdat we onze passie voor creativiteit en gezellige doe-het-zelfprojecten graag delen.

We zijn gevestigd in Centraal-Jutland, waar we een grote groep gelukkige mensen zijn die allemaal gepassioneerd zijn door creatieve dingen. Onze fysieke winkel bevindt zich in het Deense Holstebro. We hebben duizenden artikelen op voorraad in onze fysieke winkel, maar onze webshop heeft ongeveer het dubbele van dat aantal. Dus als je onze winkel bezoekt en er is iets dat je niet in onze schappen kunt vinden, dan is het mogelijk dat je het hier in de webshop kunt vinden.

Als je vragen hebt over het keukengerei en andere alledaagse artikelen hier in onze webshop, horen we graag van je.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present