Maskers

Ruime keuze aan doe-het-zelfmaskers voor verkleden, hobby, plezier en spelen. Hier vind je gezichtsmaskers, vol- en halfgelaatsmaskers en maskers voor carnaval en Halloween – of gewoon voor kinderen om mee te verkleden. De maskers zijn voorgevormde maskers van papierpulp, plastic, karton en papier-maché. De maskers zijn verkrijgbaar in een neutrale kleur, zodat je ze eenvoudig kunt beschilderen en versieren.

Maskers
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

32 varer

>
Du har set 24 af 32 varer

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak je kostuum compleet met een zelfgemaakt masker

Voor Shrovetide en nu ook voor Halloween is het traditioneel om je mooi te kleden. Wat maakt een kostuum compleeter dan het gezicht dat wordt bedekt met een halfgelaats- of volgelaatsmasker?

Of je nu een dastard superschurk wilt zijn, een speelse fee of heldhaftige superheld, je kunt een carnavalsmasker maken dat precies bij jou past. Of wat dacht je ervan om een glow-in-the-dark masker te maken, als een fel glow-in-the-dark skeleton masker voor Halloween?

Ben jij een carnavalsdier? Geen nood. We hebben een aantal opvallende maskers met dierengezichtenop staan, die je ook zelf kunt personaliseren. Je krijgt bijvoorbeeld een koala, konijn en panda.

Als je een carnavalsmasker voor je kostuum versiert, denk er dan aan om het hele masker te bedekken. Hierdoor ziet het er extra effectief uit. Bedenk ook eens of er iets anders is dan verf waarmee je je masker kunt versieren. Indiaanse veren? Glitterkralen? Stof? Of misschien mag een masker dat is gedecoreerd met alleen schuimklei?

Doe hier veel meer inspiratie op voor carnaval en Shrovetide/Fastelavn.  Bekijk zowel decoraties als kostuums.

Decoreer je huis met maskers

Bij Creativ Company hebben we ook maskers om op te hangen. Natuurlijk kun je elk masker ophangen, maar deze maskers zijn plat en speciaal gemaakt om aan de muur te hangen. De maskers zijn allemaal heel verschillend en kunnen met alles worden versierd, van verf tot glitters en stiften. De maskers zijn voorgetekend met motieven en grimas, dus je kunt ze eenvoudig versieren.

Ze kunnen een zeer bijzondere sfeer creëren in de badkamer, de ambachtelijke ruimte of de keuken.

Je kunt de volgelaatsmaskers ook versieren om mooie wanddecoraties te maken. Bedek bijvoorbeeld een volledig masker met een stuk geglazuurd papier. Of je kiest voor papier met of zonder patroon, hangt helemaal af van jou en het resultaat dat je wilt bereiken.

Grote keuze aan grappige maskers

We zijn er zeker van dat er een masker in ons assortiment zit dat bij je gezicht past. We hebben maskers in verschillende vormen en maten, dus sommige zijn het meest geschikt voor ronde gezichten, terwijl andere maskers voor jou zijn gemaakt met een ovaalvormig gezicht. Bij Creativ Company vind je volledige maskers, decoratieve maskers, halfmaskers, dierenmaskers en levensechte handmaskers, evenals puntige, ronde en grappige maskers.

Vergeet niet om alle materialen te kopen waarmee je het masker wilt versieren, evenals alle elastische koorden voor de maskers waar dit niet vanaf het begin is inbegrepen. Dit is ook een geweldige activiteit op een kinderverjaardag, waarbij de kinderen na de dag een masker bij zich hebben om mee naar huis te nemen.

Kun je raden wie ik ben? Omdat ik een masker op heb. Mish, maisch, masker. Kun je raden wie ik ben?

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present