Vilt en fleece

Vilt en fleece zijn twee populaire materialen die kunnen worden gebruikt voor tal van creatieve projecten. Hier vindt u zowel vilt met patroon als effen kleuren vilt in een schat aan kleuren - zowel op rollen als in vellen. Daarnaast hebben we ook vilten figuren en fleece, net zoals je ook kits vindt met vilt en fleece.

Vilt en fleece
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Wees creatief met zacht vilt en fleece in allerlei kleuren

Bent u er klaar voor? Want nu is het tijd om je creativiteit de vrije loop te laten en de leuke ideeën de vrije loop te laten. Met vilt en fleece zet je je fantasie de vrije loop. Vilt en fleece zijn eenvoudig in gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en vormen een goedkope hobby waar zowel volwassenen als kinderen van kunnen genieten.

Er zijn zoveel creatieve doe-het-zelfprojecten waarbij vilt of fleece kan worden opgenomen. Ze kunnen worden gebruikt voor een ongelooflijke verscheidenheid aan naai-, knutsel-, collage- en creatieve projecten.

Hobbyvilt, zoals het vaak wordt genoemd, is een duurzaam, pluisvrij en zacht materiaal gemaakt van 100% polyester.

Als je een duwtje in de rug nodig hebt om de creatieve sappen te laten stromen, hebben we ook veel doe-het-zelfsets met viltprojecten klaarliggen.

Leuke vilten ideeën voor kinderen

Geef je kinderen een stuk vilt of fleece en hun hersenen gooien de ideeën snel weg. Ze kunnen hun hartjes uitknippen, plakken, rollen en versieren. Vilt en fleece zijn zacht en comfortabel om mee te werken. De meeste kinderen vinden het leuk om met hen samen te werken. Laat hun fantasie de vrije loop en zie wat voor speelse stukken ze maken.

Als de kinderen er klaar voor zijn, kunnen ze een specifiek project uitproberen waarbij ze een resultaat krijgen dat voor iets kan worden gebruikt – naast een mooie zelfgemaakte decoratie. Dan is er een overvloed aan carnavals- en verkleedkostuumsdie gemaakt kunnen worden van hobbyvilt of fleece. Of stel je voor dat ze hun eigen kerstman- of elfenmutsen maken van rood of groen hobbyvilt of -fleece?

Met vilt en fleece kunnen jij en je kinderen ook:

  • Maak een sleutelhanger, zoals een letter, hart of auto
  • Leren naaien met naald en draad – supermakkelijk met vilt
  • Maak kerstdecoratie

Wil je nog meer ideeën om creatief met vilt en fleece te werken? Neem dan een kijkje in ons creatieve universum, waar we ideeën en stapsgewijze instructies hebben verzameld. Je kunt de ideeën vinden door op het product te klikken waarin je geïnteresseerd bent en naar beneden te scrollen om te zien tot welke ideeën en creatieve projecten het product behoort.

Koop vilt, fleece en alle tools die je nodig hebt van Creativ Company

Zoals je op deze pagina kunt zien, hebben we een prachtig assortiment vilt en fleece in alle kleuren en types. Daarnaast hebben we ook de uitrusting die je nodig hebt om aan de slag te gaan met het vilten van fijne patronen op je vilten plaat, bijvoorbeeld als je je eigen unieke placemats wilt maken.

Je vindt zowel effen vilt als vilt met patronen. Je kunt er ook voor kiezen om de materialen in vellen of rollen te kopen, afhankelijk van welke creatieve projecten je voor ogen hebt.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present