Tape en zelfklevende producten

Tape is één van die hobbyproducten waar u gewoon niet zonder kunt. Daarom vindt u bij ons natuurlijk heel veel tape voor creatieve projecten. Onder de soorten zijn er: plakband, duct tape, schilderstape, dubbelzijdig klevend plakband, 3D tape en andere zelfklevende producten.

Tape en zelfklevende producten
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Welk type tape moet ik kiezen?

Tape is onmisbaar in elk huishouden. Dit geldt ongeacht hoeveel creatieve projecten je wilt uitproberen. Bij Creativ Company hebben we een breed scala aan verschillende soorten tape, die voor vele praktische doeleinden kunnen worden gebruikt.

Op deze pagina richten we ons, zoals altijd, op creatieve expressie. Dat geldt ook voor tape. Als je niet zeker weet welk type tape je voor je project moet kiezen, lees je hier een korte gids over de verschillende soorten speciale tape.

Sommige tapes hebben een extra sterke kleefkracht, terwijl andere milder zijn en kunnen worden gebruikt als praktische vervanging voor een lijmstick.

Maskeertape wordt gebruikt om een gebied af te dekken zodat er geen verf op komt. Als je bijvoorbeeld scherpe randen wilt maken bij het schilderen met porseleinverf op een mok, kun je tape om de mok wikkelen – scheef of recht, dat is aan jou. Strijk de tape goed glad en druk stevig aan. Dit zorgt voor een mooie, scherpe afwerking van de geschilderde randen.

De afdekfolie voor boeken is dun, transparant en glanzend aan één kant. Het kan worden gebruikt als beschermlaag op de buitenkant van verschillende soorten schilderijen.

Dubbelzijdig plakband en dubbelzijdige plakfolie zijn erg handig en veelzijdig voor vele creatieve doeleinden. Het heeft een goede kleefkracht en kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een gevouwen doos temaken, mooie dingen te bevestigen aan kaarten en papieren decoraties, cadeauverpakkingen en scrapbooking. Het verschil tussen de tape en de folie is dat waar de tape op smalle, specifieke lengtes kan worden gesneden, de folie naar wens in verschillende vormen kan worden gesneden.

Canvastape en textieltape zijn zeer sterke soorten tape die beide worden gebruikt om dingen aan elkaar te plakken die tegen de wind, het weer en mogelijk water moeten kunnen. Gebruik ze bijvoorbeeld om mooie windmolens te maken om in je bloembed te zetten.

Powertape is een soort tape met een extra sterke hechting. In tegenstelling tot canvas tape, is powertape meestal erg dun. Je kunt voor decoratieve artikelen powertape gebruiken in plaats van lijm, en veel van dezelfde dingen als bij dubbelzijdig plakband.

Naast de tape zelf hebben we ook kantoortape en tapedispensers. Alle bovengenoemde producten zijn tape. Als je het hebt opgeplakt, kun je het niet meer lostrekken zonder een afdruk achter te laten op het papier. Als u uw creatie wilt kunnen verplaatsen, moet u een soort herbruikbare lijm in handen hebben.

Lijmplamuur en krachtige kleefstof herbruikbare kleefstof

Zoals gezegd zijn kleefplamuur, schuimpads en Power Tack herbruikbare kleefstof bijzonder geschikt voor alles wat u wilt lostrekken of later weer wilt verplaatsen. Zoals bijvoorbeeld :

Het kan voor veel meer worden gebruikt. Laat je fantasie de vrije loop. Veel plezier bij het maken.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present