EVA foam

EVA foam is een zacht schuimmateriaal dat ideaal is voor het ponsen en snijden van verschillende vormen en figuren, die u aan elkaar kunt naaien. Duik in onze selectie van EVA foam, hier verkrijgbaar in vellen van verschillende maten en diktes, en in vele kleuren - zowel met als zonder glitter.

EVA foam
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

EVA Foam is het perfecte materiaal voor de creatieve ziel

Als je graag snijdt en plakt met gewoon papier, glanzend papier en karton, zul je zeker gek zijn op knippen en figuren maken met dit EVA foam. EVA Foam biedt u dezelfde mogelijkheden als bijvoorbeeld met karton, terwijl het schuimige materiaal uw clippings een geheel nieuwe dimensie kan geven.

EVA-schuim kan op precies dezelfde manier worden gesneden en geplakt als papier en karton, maar het is leuker om mee te werken en zachter om aan te raken. Daarom is het voor veel hobbyisten de voorkeurskeuze geworden als het gaat om het maken van schattige en leuke figuren voor het raam of ergens anders in huis.

Bij Creativ Company hebben we een groot assortiment EVA-schuimen verzameld, zodat u de juiste oplossing voor uw project kunt vinden. We hebben EVA Foam in alle kleuren van de regenboog, terwijl veel van onze producten ook speciale effecten hebben zoals glitter.

Daarom is EVA Foam het perfecte materiaal voor de creatieve ziel en met het zachte materiaal kun je precies de inrichting maken die je voor ogen hebt.

Wat is EVA schuim precies?

EVA Foam wordt geleverd in platen, net als papier en karton, maar is niet gemaakt van houtpulp. EVA is in plaats daarvan een schuim, maar biedt u dezelfde duurzaamheid en eigenschappen die u bijvoorbeeld van karton weet.

Zoals gezegd kan EVA Foam met een schaar geknipt en met een hobbymes geknipt worden, net als in karton, maar het is zachter en heerlijker om mee te werken en ziet er totaal anders uit dan karton.

EVA Foam is dan ook de voor de hand liggende keuze voor creatieve projecten waarbij u meestal karton gebruikt, maar wel een figuur wilt proberen levendiger te maken dan met karton mogelijk is.

Maak je eigen unieke EVA Foam-figuren

Bij het maken van cijfers of iets dergelijks is EVA-schuim de juiste keuze. Het is een duurzaam materiaal dat je kunt combineren met lijm om figuren te maken met meer lagen dan met karton.

EVA schuim biedt meer mogelijkheden dan karton. Omdat het relatief dik is, zien je cijfers er minder vlak en tweedimensionaal uit dan die van karton.

EVA Foam is met andere woorden de juiste keuze als u een uniek 3D-effect wilt creëren met het mooie schuim. Wanneer EVA Foam aan elkaar gelijmd wordt, kan het er levendiger uitzien als je bijvoorbeeld figuren maakt van een bloem, bij of elf.

Je kunt ook aan een kip denken. Als u bijvoorbeeld een paar oranje EVA-schuimvoetjes op een gele EVA-schuimkip lijmt, zullen de twee elementen niet inzakken, omdat er een duidelijk verschil in hoogte is tussen de twee, zodat het lijkt alsof de voeten uit het lijfje steken.

Bovendien is het zachte schuim leuk om aan te raken zodra je figuur klaar is en krult het niet zo makkelijk als karton of papier. Daarom behoudt een EVA Foam figuur zijn mooie vorm voor een lange tijd, zodat je hem bijvoorbeeld in het raam kunt laten hangen, of hem inpakt en er jaar na jaar uithaalt tijdens de feestdagen.

Versier elke vakantie met EVA Foam

EVA Foam is het perfecte materiaal voor iedereen die graag creatief bezig is en zelf seizoensdecoraties maakt. EVA Foam biedt u dezelfde mogelijkheden als het karton waarvan u waarschijnlijk al jaren veel kerstfiguren en -harten hebt gemaakt.

Maar EVA Foam biedt ook andere decoratieve opties dan karton, omdat het zachte schuim er totaal anders uitziet en aan elkaar gelijmd kan worden om een levendig 3D-effect te creëren op een manier die karton niet kan.

EVA-schuimdecoraties zijn dus een goede aanvulling op de klassieke kersthartjes van glanzend papier of paashazen van geel karton.

EVA Foam kan in alle seizoenen worden gebruikt en met creatieve vingers en goede ideeën kunt u prachtige, unieke decoraties voor het hele huis creëren.

Leuke decoraties voor de kinderkamer

Met EVA Foam maak je een rijkdom aan leuke, levendige, zachte figuren waar je kinderen dol op zullen zijn. Daarom is EVA Foam ook de perfecte keuze voor iedereen die de kinderkamer wil inrichten met kleine, schattige figuren die in het raam kunnen worden gehangen, achter de ladekast kunnen kijken of aan de muur kunnen klimmen.

Met EVA Foam brengt u leven, vreugde en persoonlijkheid in de kinderkamer door leuke figuren van draken, vogels, bloemen en nog veel meer te maken. In de kinderkamer prikkelen je leuke personages de fantasie van het kind. Jongens en meisjes vinden het geweldig om in bed te liggen en naar een plafond of mobieltje te kijken met je mooie zelfgemaakte figuren in kindvriendelijke motieven.

Vind inspiratie en handleidingen in onze ideeëncatalogus

Bij Creativ Company bieden we u graag een uitgebreid gamma EVA-schuimen aan waarmee u de cijfers die u voor ogen hebt, nauwkeurig kunt realiseren. Maar als u wat inspiratie nodig hebt om aan de slag te gaan of als u op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, kunt u altijd onze ideeëncatalogus raadplegen, waar u veel inspiratie en goede ideeën vindt voor wat u moet doen als u een stapel EVA Foam voor u ligt.

In onze ideeëncatalogus vindt u prachtige figuren met unieke details en omdat elk figuur een uitgebreide gids heeft, kunt u met EVA Foam heel eenvoudig mooie decoratieve figuren maken.

Al onze gidsen bevatten gedetailleerde stappen die u kunt volgen om uw doel te bereiken. Omdat we ook een materiaallijst hebben samengesteld samen met onze gidsen, is het heel eenvoudig om aan de slag te gaan met het maken van mooie en levendige EVA Foam-figuren.  

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present