Canvassen

Ruime keuze aan canvassen voor hobbykunstenaars, kinderen en creatievelingen. Hier vind je een reeks gespannen canvasdoeken in vele maten, schilderscanvas op een rol, canvas met of zonder frames en canvaspanelen voor je hobbyprojecten.

Canvassen
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Alles in canvas – Wees creatief in je thuisstudio

Wat is er leuker dan alle soorten mooi gekleurde verf op een canvas te kunnen gooien en het kunstwerk voor je ogen te zien ontstaan? Er is niet veel gereedschap nodig om te beginnen met schilderen. Je hebt alleen een canvas nodig – en een schildersezel als je liever staand schildert. En dan heb je alleen nog de materialen nodig waarmee je het canvas wilt decoreren, wat uiteindelijk je creatieve getuigenis zal worden.

Schilderen op doeken is een activiteit die zowel volwassenen als kinderen kunnen waarderen. Daarom is het altijd een goed idee om veel lege doeken op het creatieve schap thuis te laten liggen. Hier raden we onze schilderplaten ten zeersteaan, die weinig ruimte innemen en goedkoop zijn. Dan heb je ook een noodpakket voor als je het cadeau nodig hebt voor de moeder, vader, man, vrouw of andere persoon in je leven die alles in huis heeft.

Bij Creativ Company hebben we een grote passie voor alles wat creatief is, en doeken zijn geen uitzondering. We hebben verschillende soorten en maten waaruit je kunt kiezen. We hebben ze zowel met als zonder frame. Het assortiment omvat ook doeken op een rol, zodat je een hele geschilderde bannerkunt maken .

Heb je een kind dat dol is op kleurboeken, dan zijn onze voorgedrukte canvassen zeker iets voor jou. Je kunt ze ook zelf maken als kraamcadeau of om de muren van je eigen kinderkamer te versieren met lieve motieven. Bekijk bijvoorbeeld hoe je een zeemeermin mooi kunt versieren op een canvas met stiften, verf en glitters.

Unieke canvasideeën

Organiseert u een groot feest of een heel bijzonder evenement? Koop dan een groot canvasdat je samen met verf, stiften, potloden enz. op een tekenbord, ezel of tekenbord kunt zetten voor het feestje. Tijdens het feest kunnen uw gasten dan iets tekenen of een bericht schrijven. Je kunt er ook een leuke aanvulling op maken. Het is een fantastische herinnering om op terug te kijken.

Als u wilt dat de tekeningen en afbeeldingen van uw kinderen er bijzonder mooi en goed gepresenteerd uitzien, laat ze dan werken op kleine doeken. En waarom zou je je beperken tot het beschilderen ervan als er zoveel andere dingen zijn die een canvas kunnen decoreren? U kunt bijvoorbeeld:

  • Versier 'm met glitters
  • Lijm op veren, stof, kralen enz.
  • Teken er met een potlood op voordat je gaat schilderen
  • Decoreer met vakantievondsten zoals schelpen, bloemen, enz.
  • Voeg een stukje uurwerk toe en maak een zelfgemaakte wandklok

Naast esthetisch en artistiek denken, kun je jezelf ook praktisch en functioneel laten denken. Zo kun je je interieur versieren met doe-het-zelf op doeken die opvallen. Een wandklok, vakantieherinneringen enz. We hebben ook nog veel meer goede ideeën en inspiratie voor schilderen op canvas.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present