Artikelen voor decoratie en decoratieve artikelen

Bent u op zoek naar decoratie en decoratieartikelen? Duik in onze grote selectie aan decoratiematerialen, variërend van woondecoratie en praktische items tot verschillende vormen, dozen, enz., Klaar om te worden versierd met een creatieve hand.

Artikelen voor decoratie en decoratieve artikelen
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Aantrekkelijke zelfgemaakte decoraties met decoratieve artikelen

Ben je dol op het maken van je eigen kerstdecoratie of heb je graag mooie zelfgemaakte snuisterijen in huis? Bekijk dan eens onze selectie mooie decoraties.

Decoratieve items hebben een rijkdom aan verschillende figuren en andere vormen, die meestal van hout of papier-mâché zijn gemaakt. Alle decoratieve artikelen hebben echter gemeen dat ze niet gedecoreerd zijn, wat betekent dat je bijvoorbeeld een cactusfiguur in licht hout zonder kleur.

Het idee achter decoratieve artikelen is dat je ze zelf moet versieren, zodat je ze in verschillende creatieve projecten kunt gebruiken, waarbij de artikelen een specifieke kleur of stijl krijgen.

Decoratieve items kunnen veel verschillende dingen zijn, omdat de enige gemene deler is dat de items niet gedecoreerd zijn en klaar zijn om je kleuren en creatieve streken te ontvangen.

Decoratieve objecten kunnen dus bomen, bloemen, paddenstoelen en nog veel meer zijn. Op deze pagina hebben we onze selectie decoratieve items verzameld in de vorm van natuurlijke objecten, zoals bomen, bloemen en dergelijke. Neem hier dus zeker een kijkje als je bv. een mooie kerstversiering die je wilt versieren met een mooie kleine kerstboom die je zelf hebt geschilderd en versierd.

Hier vind je alle natuurlijke vormen in hout of papier-mâché, die allemaal klaar staan om een canvas te zijn voor je creatieve ideeën.

Er zijn veel mogelijkheden om je decoratie-items te versieren

Decoratieve houten en papier-mâché-items kunnen op veel verschillende manieren worden gedecoreerd. Natuurlijk kunt u beginnen met verschillende soorten verf op de kale decoratie-items, bv. hobbyverf, die het een mooie kleur geeft.

Dit geldt zowel voor papier-mâché als hout en dankzij de lichte kleur van de artikelen kun je de oppervlakken gemakkelijk bedekken met zelfs zeer lichte kleuren, zoals slechts één laag witte verf.

Je kunt ook verder gaan dan knutselverf als je een ander creatief idee hebt. Als je decoratieve voorwerpen in de vorm van bomen en bloemen koopt, kun je beginnen met het schilderen in mooie en geschikte kleuren. Om ze levendiger en driedimensionaaler te maken, kun je er verschillende effecten op plakken, zoals knikkers die kerstballen op je kerstboom nabootsen.

Je kunt je decoratieve objecten, zoals bomen en bloemen, met veel verschillende dingen versieren, omdat het versieren van kale decoratieve objecten alleen door je eigen fantasie wordt beperkt.

Voor je kerstdecoratie kun je decoratieve items in de vorm van paddenstoelen versieren met sneeuwstrooisel ofglitters, terwijl je voor andere items mooie motieven in het oppervlak kunt branden met een elektrische brander. Dit kun je doen om nog mooiere details te maken op bijvoorbeeld de kerstboom of je kunt de elektrische brander gebruiken om je of de namen van je kinderen op verschillende decoratie-items te schrijven.

De mogelijkheden bij het gebruik van decoratieve artikelen zijn eindeloos en dat is een van de redenen waarom bomen, bloemen en andere vormen een goede keuze zijn voor je decoraties, omdat je de kans krijgt om je eigen kleur toe te voegen en de materialen zelf te versieren om een samenhangend thema te creëren.

De verschillende decoratie-items zijn ook goede keuzes voor creatieve projecten met kinderen. Je kleintje versiert graag zijn eigen kleine boompjes en bloemetjes om bijvoorbeeld mee te versieren voor Kerstmis. Of om hun kamer te versieren.

De kleine decoratie-items kunnen zelfs worden gebruikt als onderdeel van de minipoppenwereld van een ouder kind, en het kind geniet urenlang van het versieren van de kleine decoratie-items in precies de juiste kleuren.

Decoratie-artikelen voor kerst en andere feestdagen

Als u een mooie en professionele decoratie voor uw adventskaars wilt maken of als u wat decoratie voor Halloween wilt maken, vindt u op deze pagina een schat aan mogelijkheden met onze decoratieve artikelen.

Bij het versieren voor de kerst kun je kiezen uit een groot aantal verschillende kerstbomen in verschillende vormen en dessins. U kunt onder andere kiezen tussen ronde kerstbomen, vlakke kerstbomen en 3D-kerstbomen, die allemaal gemakkelijk kunnen worden geschilderd en versierd om perfect in uw kerstdecoratie of sneeuwlandschapte passen .

Voor je kerstversiering zijn onze decoratieve items in de vorm van paddenstoelen ook een goede keuze. Je kunt er ook voor kiezen om een vleugje hoop en lente aan je decoraties toe te voegen met mooie bloemen in frisse kleuren.

Stel je bijvoorbeeld je adventskaars voor, omringd door een schattige kerstboom in het groen en veel kleine paddenstoelen verspreid over de decoratie. De kleine decoratieve objecten in bv. hout geeft je decoratie een heel nieuwe dimensie en je kunt veel mooie objecten maken die je nog jarenlang kunt gebruiken.

Voor Halloween kun je kiezen uit een aantal van onze vele decoratieve items in de vorm van een pompoen. Je vindt er prachtige lantaarns in de vorm van pompoenen en je vindt er verschillende vormen van massieve en hele pompoenen in hout of papier-mâché. De mooie pompoenen kun je ook eenvoudig versieren met de juiste herfstkleuren en precies de juiste hoeveelheid griezeligheid.

Vind geweldige ideeën voor creatieve projecten met decoratieve items

Je hebt eindeloos veel mogelijkheden om creatief te zijn met verschillende decoratie-items, zoals bomen, bloemen en dergelijke, als het gaat om het maken van decoraties voor kerst en andere feestdagen, of gewoon om het hele jaar door te gebruiken.

Je kunt de decoratie-items in je favoriete kleuren schilderen of andere decoratietechnieken gebruiken, zodat je altijd de kans hebt om onze decoratie-items aan je project aan te passen.

Als je inspiratie nodig hebt over hoe je onze verschillende decoratie-items kunt gebruiken, kun je altijd onze catalogus met ideeën raadplegen. Hier vind je altijd nieuwe en spannende projecten die je vrij kunt gebruiken en het is een goede plek om te kijken als je inspiratie nodig hebt voor het gebruik van je decoratie-items.

Hier vind je projecten voor kerst, andere feestdagen en het dagelijks leven, en daarom is er altijd wel iets om te creëren. Alle projecten bevatten ook gidsen waarmee je eenvoudig kunt beginnen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present