DIY kit en materiaal set

CREATIVITY IN A BOX

Moments.

Created by you.

Ontdek hoe leuk echte creativiteit is met onze Creativity in a Box. Ga helemaal op in creatieve bezigheden en deel waardevolle momenten met vrienden en familie. Wees bereid om te ontspannen en ga helemaal op in onze wereld van creativiteit – breek even lekker uit uw drukke alledaagse sleur.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Onze hobbysets zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar leuke en creatieve hobbyprojecten. Ze zijn leuk en gebruiksvriendelijk, omdat ze alles bevatten wat u nodig heeft in één pakket en omdat er projecten zijn voor elke smaak en elk vaardigheidsniveau. Probeer onze gewilde sets voor haken, sieraden en macramé – of laat u verleiden door trendy borduurwerk, mooie bloemen van crêpepapieren en onze zeer populaire tekensets voor kinderen. Het brede scala aan creatieve activiteiten zorgt voor uren speelplezier voor jong en oud, voor zowel de meer ervaren creatievelingen als de beginners – en voor iedereen daartussenin. Kies uit onze vele verschillende mini-hobbysets, hobbysets, maxi-hobbysets, starter hobbysets en materiaalsets.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present