Figuren, eieren en dieren om te versieren

Een hond van papier-maché, een hart van glas of een notenkrakerfiguur in terracotta. Hier vindt u een mix van prachtige dieren en figuren voor decoratie in veel verschillende materialen. Allemaal geschikt voor creatieve decoratie - of misschien als speelgoed voor de kinderen.

Figuren, eieren en dieren om te versieren
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop

In deze categorie hebben we een heleboel verschillende decoratieve figuren en ornamenten verzameld. U kunt op de verschillende rijen van subcategorieën klikken, waardoor het zoeken overzichtelijker wordt. Of je nu op zoek bent naar een groot mooi hart of een mooie sneeuwvlok voor je kerstversiering, je vindt het in ons assortiment.

Ontdek het uitgebreide assortiment en laat je inspireren door nieuwe creatieve ideeën.

Decoratieve paaseieren

In het assortiment hebben we een grote keuze aan verschillende eivormen gemaakt van verschillende materialen – bijv. hout, doorzichtig plastic en polystyreen. Deze eieren zijn de logische keuze voor het maken van paasdecoraties. Koop verf in allerlei kleuren om de eieren te versieren. Schilder bijvoorbeeld kleine patronen op de eieren, zoals strepen, cirkels of schattige paashazen. Je kunt eieren in verschillende materialen en patronen kopen, zodat je ze kunt mixen en matchen.

Maak er een gezellige paastraditie van, waarin het hele gezin paaseieren bij elkaar schildert. Eierschilderij is geschikt voor alle leeftijden en je kunt zelf bepalen hoe moeilijk je creaties moeten zijn. Je kunt gemakkelijk een hele middag schilderen en daarna heb je iets leuks om je huis mee te versieren. 

De eieren kunnen worden gebruikt om ramen en twijgen te versieren, of worden gebruikt voor gezellige en leuke eierjachten in de tuin voor de jongste kinderen (de volwassenen zijn natuurlijk altijd welkom om mee te doen). Als ze alle mooie eieren in de tuin hebben gevonden, kunnen ze beloond worden met een eetbaar ei. Een gezellig evenement dat tijdens Pasen snel een vaste traditie kan worden.

Kerstvormen, sneeuwpoppen en sterren deze december

Je kunt ongelooflijk veel kerstversieringen kopen in verschillende supermarkten en interieurwinkels. Maar zou het niet gezelliger zijn om je eigen kerstdecoratie voor je huis te maken? In onze collectie hebben we alles wat je nodig hebt om je eigen gezellige elfenlandschap te creëren. Dit omvat elfen, sneeuwpoppen, engelen, rendieren en natuurlijk kerstbomen.

Het is niet alleen een ongelooflijk gezellig project, maar het biedt ook je eigen unieke en persoonlijke kerstdecoratie. Dit is geen kerstversiering die je in iemand anders huis vindt. Je kunt je kerstversieringen naar wens versieren met , kralen en glitters. Wie zei dat een kerstboom groen moet zijn – of dat een elfenmuts rood moet zijn? Speel met tinten en kleuren en creëer je eigen unieke kerstdecoratie die opvalt.

Het assortiment bevat ook verschillende kerstballen die je in je favoriete kleuren kunt schilderen. Dit geeft je ook de mogelijkheid om persoonlijke kerstballen te maken voor bijvoorbeeld je vriendin of oma. Je kunt er ook een schattig kerstcitaatje of het jaar aan toevoegen of er een schattige kerstvorm op schilderen. Dit is ongetwijfeld een knus decembercadeautje dat de ontvanger enthousiast zal maken.

Dieren en insecten om in te spelen

Door te spelen en te leren kunnen kinderen meer inzicht krijgen in onze wereld, mensen en, niet in het minst, dieren. Maak er een leuke leerervaring van door spel en creativiteit in te bouwen. In ons assortiment vind je een rijkdom aan verschillende decoratieve figuren uit de dierenwereld – zoogdieren, vogels en griezelige kruipers.

We hebben de gewone huisdieren zoals honden, katten en konijnen, maar ook meer exotische dieren zoals olifanten, leeuwen en nijlpaarden. De figuren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, papier-mâché en keramiek.

Organiseer een gezellige dag waarop de kinderen in het gezin of de buurt dieren en insecten kunnen verzamelen en versieren. Laat ze schilderen, snijden en plakken zoals ze willen. Daarna kunnen je kinderen de figuren urenlang gebruiken of als decoratie in hun kamers.

Als kinderen met dieren mogen spelen, krijgen ze meer bewustzijn en begrip van het hele dierenrijk. Het is de perfecte manier om meer te weten te komen over dieren uit alle hoeken van de wereld. Als kinderen met dierenfiguren spelen en ze versieren, is dit de perfecte gelegenheid om ze alles te leren over de dieren in kwestie – zoals waar ze wonen en wat ze eten. Dit opent de ogen van je kleintje naar het grote en geweldige dierenrijk dat we over de hele wereld hebben.

Maak je eigen poppentheater

In ons assortiment vind je een schat aan decoratieve figuren die je naar wens kunt versieren. Zo kunt u uw eigen unieke en persoonlijke poppentheater creëren. Je kunt dingen bevestigen en deze figuren precies zo versieren als je wilt. Heb je oude restjes stof over, dan is dit perfect voor het maken van outfits voor elk figuurtje. Maak gerust een paar verschillende outfits, zodat de figuren ook als verkleedpoppen kunnen worden gebruikt.

Je kunt je eigen poppentheater relatief goedkoop maken, liefst samen met je kinderen, zodat het een gezellig creatief project wordt voor het hele gezin. Dit zijn de dingen die je nodig hebt voor het poppentheater:

Uiteraard vindt u dit alles in ons uitgebreide assortiment. Je kunt je poppenhuis naar hartenlust samenstellen. Bekijk onze uitgebreide ideeëncatalogus voor meer inspiratie.

Doe-het-zelf-sets cadeau

Zelfgemaakte cadeaus zijn altijd leuk om te ontvangen. Maar wat dacht je ervan om je vriendin, kind of oma een doe-het-zelf-pakket te geven om van te genieten?

In ons assortiment vind je een selectie doe-het-zelf-sets waarin alles gemakkelijk is gemaakt – we hebben alles verzameld in één pakket dat je kunt gebruiken om bijvoorbeeld schattige eieren voor je paasdecoratie of mooie engeltjes voor december. Dit betekent dat je niet rond hoeft te lopen om verschillende materialen te vinden in veel verschillende winkels. Dit is het perfecte cadeau voor de creatieve ziel die graag nieuwe uitdagingen aangaat. Geef een doe-het-zelf-pakket aan je geliefde en verras ze met een speciaal cadeau.

Zich verdiepen in creativiteit kan veel rust en bezinning creëren in het dagelijks leven. Het kan de perfecte pauze zijn voor een drukke dag.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present