Creativ Company, meer dan alleen een goed bedrijf

Als u winkelt bij Creativ Company willen we graag dat u ons ziet als uw leverancier van kunst- en hobbymaterialen. Wij werken voortdurend aan verbetering van de dienstverlening aan onze klanten op het gebied van snelle levering, goede service, de beste prijzen en heel veel nieuwe inspiratie.

 

Onze ambities

Creativ Company is opgericht in Denemarken in 2000 en vandaag de dag hebben we 170 toegewijde werknemers in acht Europese landen. Onze ambities zijn in hetzelfde tempo gegroeid terwijl onze basishouding gelijk is gebleven: Creativ Company wil de beste zijn op zijn gebied zowel in termen van werkomgeving als de manier waarop we opereren en het bedrijf ontwikkelen.

 

Producten en ideeën

Creativiteit is onze passie. We willen helpen de creatieve vonk aan te moedigen en daardoor creatieve, innovatieve en creatieve mensen ontwikkelen. We bedenken onze eigen baanbrekende producten, ontwerpen en ideeën en via een netwerk van wereldwijde leveranciers en partners, zorgen wij voor producten die voldoen aan de wensen van onze creatieve klanten. 

 

Derde beste van Europa

In de afgelopen 15 jaar hebben wij diverse onderscheidingen en prijzen gewonnen voor het creëren van werktevredenheid - en niet in de laatste plaats voor onze maatschappelijke betrokkenheid. In mei 2011 werden we beloond met de grand titel van Europa's derde beste "Great Place to Work". In 2010 wonnen we de speciale prijs in deze competitie voor het zijn van de werkplek in Europa, waar de werknemers zijn het meest trots zijn om te werken.

 

Sociale verantwoordelijkheid

Het is een natuurlijk onderdeel van ons DNA dat we mensen willen helpen die om diverse redenen moeilijkheden hebben met het verkrijgen van een plaats in de arbeidsmarkt. Daarom is 10-15% van onze medewerkers werkzaam onder speciale omstandigheden in beschutte banen.

 

Doe met ons mee

We hopen dat u zich bij onze creatieve wereld aan wilt sluiten en dat wij u kunnen inspireren tot vele uren van spelen, leren, plezier en studie. Welkom!

 

Vacature bij Creative Company

Accountmanager Zakelijke Markt

Copyright © Creativ Company