Sjablonen en stempels

Sjablonen en stempels zijn ideaal voor prachtige motieven en patronen op creatieve projecten. Maak bijvoorbeeld uw eigen motieven met onze sjablonen en verf of gebruik onze sjablonen met motieven. We hebben ook stempels en sjablonen die in verf kunnen worden gedoopt om mooie prints te maken.

Sjablonen en stempels
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Laat je creativiteit de vrije loop met sjablonen, stempels en stempelkussentjes

Voor alle creatievelingen is er niets fijners dan je eigen mooie dingen te kunnen maken voor dagelijks gebruik of om cadeau te geven aan familie en vrienden. Daarom is er niets mooier dan nieuwe en spannende tools en slimme accessoires die je nieuwe mogelijkheden bieden om creatief te zijn en persoonlijke decoraties, kleding, sieraden en nog veel meer te maken.

Dit zijn bijvoorbeeld sjablonen, stempels en stempelkussentjes, die je tal van mogelijkheden bieden om creatief te zijn en persoonlijke en mooie dingen te maken. Met sjablonen, stempels en stempelkussentjes kun je bestaande voorwerpen in je leven versieren, zoals etuis, pannenlappen en T-shirts. Sjablonen, stempels en stempelkussens kun je ook gebruiken om verschillende ornamentele artikelen te versieren die je bijvoorbeeld maakt. Kerstmis.

Daarom zijn sjablonen, stempels en stempelkussens een geweldige keuze voor wie unieke patronen, scherpe tekst, enz. wil maken. op verschillende items die ze bezitten. Dit betekent dat je een dof en versleten voorwerp, zoals een oud doosje of etui, kunt pakken en het een nieuw leven kunt geven met een mooie print of patronen.

Op deze pagina hebben we onze grote selectie sjablonen, stempels en stempelkussens verzameld, zodat je volop de kans hebt om creatief te zijn. Hier vind je tools voor een breed scala aan verschillende projecten die je met veel verschillende materialen kunt gebruiken, zodat je altijd de kans hebt om iets nieuws uit te proberen en het geweldige idee dat in je hoofd zit te realiseren.

Maak prachtige prints met sjablonen

Als je een project hebt gestart waarbij je een T-shirt met textielverf versiert, of als je je theedoeken en pannenlappen wat aantrekkelijker en persoonlijker wilt maken, kun je hiervoor onze sjablonen gebruiken. 

Hoewel met de vrije hand schilderen leuk is, kan het lastig zijn om dezelfde details te maken als met een sjabloon. Met sjablonen kun je scherpe lijnen en kleine details maken op bijvoorbeeld een T-shirt, een pannenlap, ...

Leg de sjablonen op het item dat je wilt versieren en schilder de kleur over het sjabloon. Als je de sjabloon verwijdert, blijft alleen het mooie design van de sjabloon over, bijvoorbeeld je pannenlap en als de verf droog is, is het mooie patroon een permanent onderdeel van de pannenlap.

Zo is het heel eenvoudig om sjablonen te gebruiken om mooie en professionele prints te maken op bv. textiel, en het is een leuke manier om T-shirts, pannenlappen en nog veel meer een nieuw leven te geven.

Bij Creativ Company hebben we een breed scala aan sjablonen verzameld – ook wel sjablonen genoemd. Onze sjablonen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en patronen, zodat je een motief kunt vinden dat bij je past.

Maak mooie en persoonlijke kaarten met stempelkussens en stempels

Als de kerst voor de deur staat, of als je een lieve boodschap aan een familielid of goede vriendin wilt schrijven, is het een goed idee om een vrolijke kerst te wensen of de mooie woorden op een klassieke kaart te schrijven. In dit moderne tijdperk van telefoons en internet is het versturen van een mooie kaart een speciale manier om je vrienden en familie te laten zien hoeveel je om hen geeft.

Het gaat er natuurlijk ook om een paar leuke kaarten te maken die de juiste sfeer kunnen creëren voor wat je schrijft. Stempelkussens en stempels zijn hiervoor een geweldige keuze, omdat je hiermee unieke en mooie tekst aan je kaarten en letters kunt toevoegen.

Stempelkussentjes zijn kleine kussentjes met een kleur die je op de stempels drukt. Je vindt stempels met alle letters van het alfabet en stempels met mooie karakters en motieven, zoals een hart.

Om mooie postzegels op je kaarten te maken, dep je gewoon de gekozen stempel op het stempelkussen met de juiste kleur en druk je de stempel op je kaart. De stempel laat een mooie indruk achter die er heel anders en veel origineler uitziet dan alles wat u vanaf uw computer kunt printen.

Deze techniek maakt je kerstkaarten en andere brieven speciaal, wat de ontvangers waarderen en veilig bewaren in een lade.

Dezelfde stempel- en stempelkussentechniek kan ook in vele andere contexten worden gebruikt. Je kunt ook mooie stempels maken in een dagboek, scrapbook of iets dergelijks, waar je met de mooie stempels bijvoorbeeld kunt schrijven. namen en maak je boek zowel mooi als uniek.

Stempels en stempelkussens kunnen ook worden gebruikt om stukjes hout en kleifiguren te versieren, terwijl een oud T-shirt of theedoek ook een nieuw leven kan inblazen met een mooie stempel in een prachtige kleur.

Doe leuke ideeën op voor creatieve projecten met behulp van sjablonen, stempels en stempelkussens

Met sjablonen, stempels en stempelkussentjes heb je volop mogelijkheden om creatief te zijn en unieke dingen te maken om weg te geven, of om jezelf en je huis te decoreren. Met sjablonen kun je prachtige prints maken op alle oppervlakken die je wilt decoreren en een nieuw leven geven, terwijl je met stempels en stempelkussens mooie tekst kunt schrijven en mooie figuren kunt maken op bijna evenveel oppervlakken.

Met andere woorden, de mogelijkheden bij het gebruik van sjablonen, stempels en stempelkussens zijn bijna eindeloos, dus het kan leuk zijn om een idee te hebben hoe je aan de slag kunt gaan. Gelukkig zijn er veel goede ideeën te vinden in onze ideeëncatalogus, waarin we veel projecten hebben verzameld.

Je kunt deze artikelen bekijken wanneer je maar wilt en je laten inspireren door creatieve projecten met sjablonen, stempels en stempelkussens. Hier vind je altijd iets nieuws om te doen en omdat alle ideeën uitgebreide handleidingen bevatten, is het voor iedereen gemakkelijk om aan de slag te gaan.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present