Cadeaupapier

Duik in onze ruime keuze aan materialen voor mooie en creatieve cadeauverpakkingen. Hier vind u heel veel inpakpapier, cadeautasjes en geschenkverpakkingen. Maak de cadeauverpakking extra leuk met verschillende cadeau-decoraties - bijvoorbeeld krullint, cadeaulabels, manilla-tags of stickers. U vindt materialen die geschikt zijn voor zowel Kerstmis, verjaardagen etc.

Cadeaupapier
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Doe mee met de nieuwe trend – creatieve geschenkverpakkingen

Tegenwoordig is cadeauverpakking niet alleen cadeauverpakking. Dat wil zeggen dat het inpakken van cadeaus niet alleen gaat om het kiezen van willekeurig inpakpapier en het toevoegen van een lint. Voorheen was het voldoende om het lint schuin te bevestigen als je iets anders wilde doen. Nu kan het inpakken van cadeaus bijna een competitieve sport zijn. Het cadeau moet er heel bijzonder uitzien. Het moet passen bij de gelegenheid en het moet ook een persoonlijke vibe geven.

Gelukkig geeft dit iedereen die houdt van creatieve projecten de kans om te schitteren. Met creatieve cadeauverpakkingen kun je je persoonlijke stijl uitstralen en een statement maken (bv. klimaatbewust recyclen) of verpakkingen maken die het onmogelijk maken om te raden wat erin zit.

Er zijn maar een paar middelen en tools nodig om prachtige ingepakte cadeaus te maken voor verjaardagen, Kerstmis, bruiloften, doopfeesten, jubilea, enz.

Creëer een prachtige cadeauverpakking

Of je nu een kerstcadeau inpakt of een verjaardagscadeau, er zijn talloze opties om de cadeauverpakking te variëren en te personaliseren, zodat je cadeautje opvalt. We hebben al onze beste en creatiefste cadeau-inpakideeën verzameld, waar je inspiratie kunt opdoen voor:

 • Cadeaudoosjes gebruiken
 • Doe-het-zelf cadeaulabels
 • Cadeau versieren
 • De verpakking zelf

Bij het inpakken van kerstcadeaus gaat het erom creatief te denken en verschillende texturen, kleuren en hangers te gebruiken. Pak het cadeau bijvoorbeeld in met twee verschillende soorten papier, gebruik natuurlijk touwtje als lint of hang een houten figuurtje – of andere kerstdecoratie – en voeg een stukje spar toe aan het cadeau.

Voeg leuke en handige decoraties toe aan je cadeau

Laat de cadeauverpakking deel uitmaken van het cadeau zelf. Als het gaat om het creatief inpakken van een cadeau, hoef je je niet te beperken bij het kiezen van wat je als decoratie wilt gebruiken om aan te hangen. Hier zijn een paar ideeën voor wat je aan je cadeau kunt toevoegen zodat de ontvanger het kan houden en gebruiken:

 • Een zelfgemaakte kerstbal
 • Een kerstster of -hart
 • Doe-het-zelf sleutelhanger
 • Een bloem en andere planten
 • Houten figuren
 • Een stukje chocolade
 • Ballon
 • Papierwaren voor Kerstmis of Pasen

Denk na over het seizoen waarin u zich bevindt wanneer u het geschenk inpakt en gebruik dan wat u bij de hand hebt. Als het zomer is, is het duidelijk dat je bloemen gebruikt. In de winter en tijdens de kerstdagen kun je de sfeer nog gezelliger maken met bijvoorbeeld een schijfje gedroogde sinaasappel, kaneelstokjes en spar.

Moeiteloze cadeauverpakking

Natuurlijk zijn er ook tal van gelegenheden waarop je het heel gemakkelijk wilt maken om een cadeau te krijgen dat er mooi ingepakt uitziet. We hebben veel geschenkdozen, geschenktassen (bijv. voor adventskalenders) en cadeaulabels die allemaal klaar zijn voor gebruik. Zo creëer je in een mum van tijd leuke cadeautjes.

We hopen dat je het leuk vindt om je cadeauverpakking op te frissen, creativiteit te stimuleren en een glimlach te toveren op de persoon aan wie je je cadeau geeft.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present