Borden

Deurborden, informatieborden, sandwichbordborden. Blader door onze selectie van verschillende borden, die allemaal kunnen worden versierd en gebruikt om informatie weer te geven of gewoon als decoratief item. Hier vindt u zowel staande als hangende borden.

Borden
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Borden voor al je creatieve projecten

Als je bij het starten van een creatief project iets anders wilt proberen dan karton en papier, dan krijg je een bordje. Met een bord in de hand ontdekt u dat u veel mogelijkheden hebt om creatief te zijn en iets unieks te creëren op de vlakke en harde oppervlakken, die totaal verschillende mogelijkheden bieden voor papier.

Borden kunnen veel verschillende dingen zijn. Daarom heb je ook veel mogelijkheden om creatief te zijn als je onze selectie op deze pagina bekijkt. Hier vind je houten borden in een rijkdom aan verschillende vormen die voor verschillende dingen kunnen worden gebruikt en die allemaal de natuurlijke en warme uitstraling geven die alleen hout kan geven.

Je kunt ook een van onze plastic borden uitproberen, die een heel andere keuze bieden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een helder bord dat transparant is, waardoor u de mogelijkheid hebt om ramen op een volledig nieuwe en leuke manier te decoreren. Je kunt je plastic borden beschilderen met een of verf, waardoor het transparante oppervlak er mooi uitziet.

Op deze pagina vind je ook veel andere borden en decoratieborden, waar we alles hebben verzameld wat je nodig hebt om aan een creatief project te beginnen, inclusief een soort bord van hout of plastic.

Je kunt deco-bordjes gebruiken voor allerlei creatieve projecten, waarin je een soort boodschap wilt opnemen. Dit kan bijvoorbeeld in een kerstversiering zijn, waar je graag 'de vrolijke kerst' op een klein houten bordje schrijft, of op een zelfgemaakte pop die je met een tekstballon levendiger wilt maken of door een boodschap in de hand te leggen. 

Deco signage geeft je de kans om je decoratie en andere zelfgemaakte projecten te personaliseren met gezellige en passende tekst, die je huis meer leven en ziel geeft.

Maak je eigen mooie deurposters

Als je een mooi deurbordje bij de voordeur nodig hebt of als je kinderen naamkaartjes voor hun kamers hebben aangevraagd, kun je mooie en unieke houten deurbordjes maken. Op deze pagina vind je een heleboel verschillende houten borden, die allemaal een kaal oppervlak hebben dat wacht om te worden versierd.

Je kunt familienamen op deurposters schrijven met een houtverbrandingstool, om een stijlvol en gezellig bord te creëren, of je kunt ervoor kiezen om de namen te beschilderen als je van kleuren houdt. Op je deurbord kun je ook versieren met behulp van kleine en schattige tekeningen van de familie of andere motieven. Daarom is een persoonlijk houten bord een goede gelegenheid om een uniek en persoonlijk welkom in je huis te creëren, iets wat geld niet kan kopen.

Ook het maken van deurposters is een leuk project voor kinderen. Je kinderen zullen zeker dol zijn op het maken van hun eigen bordjes voor hun kamers en het is een veilig en eenvoudig proces om een houten bord te schilderen, of zelfs een elektrische brander te gebruiken als je kind wat ouder is.

Je kinderen kunnen ook hun eigen persoonlijke touch geven aan de deurposters van het gezin, zodat bezoekers er niet aan twijfelen dat creatieve kinderen deel uitmaken van het gezin.

Aantrekkelijke borden voor opbergen

Je kunt ook houten borden maken voor andere plekken in je huis dan de voordeur. Als je dingen moet organiseren in dozen en op planken, bijvoorbeeld in je werkplaats, hobbyruimte of ergens anders in je huis, bieden onze kleine borden voldoende mogelijkheden om je dozen, lades en planken te organiseren en een naam te geven.

Je kunt dingen organiseren met een houten bord met een leuke vorm, je kunt een klein bord met een pin kiezen of een van onze andere bordjes in kleine afmetingen kiezen. Dat zijn allemaal goede keuzes als je het makkelijker wilt maken om zelf te navigeren en de juiste dingen te vinden. uw werkplaats of hobbyruimte.

Met onze selectie op deze pagina kunt u unieke, aantrekkelijke en praktische borden maken, die ook gemakkelijk kunnen worden bedrukt met bijvoorbeeld een markeerstift of elektrische brander, zodat u altijd nieuwe borden kunt aanbrengen wanneer dat nodig is.

Dubbele plaathouders en platen

Op deze pagina vind je ook een selectie van de slimme dubbele plaathouders en gewone borden. Deze verschillen van andere producten op deze pagina, omdat je normaal krijt gebruikt om je berichten te schrijven. Het betekent ook dat u uw berichten altijd kunt wijzigen, wissen en nieuwe berichten kunt schrijven. Daarom is een dubbele plaathouder of een klassiek bord een goede keuze om te plaatsen op een plek waar u vaak de tekst moet wijzigen.

Daarom kan een dubbele plaathouder of een klassiek bord worden gebruikt om je boodschappenlijstje bij te houden of om berichten te schrijven aan familieleden die wakker worden nadat je naar je werk bent gegaan.

Een dubbele bordhouder of een klassiek bord is ook leuk speelgoed voor een kind dat graag tekent of net is begonnen met schrijven. Hier biedt een dubbele bordhouder of een klassiek bord urenlang plezier en leerplezier, omdat het natuurlijk leuker is om met krijt op een bord te schrijven dan op een normaal stuk papier.

Laat je inspireren voor je volgende creatieve project

Bij Creativ Company hebben we een grote ideeëncatalogus samengesteld, boordevol inspiratie voor creatieve projecten. Veel van de projecten in onze ideeëncatalogus bevatten ook het gebruik van borden en zijn daarom een goede plek om te kijken als je inspiratie mist voor je volgende project met een houten bord, decoratiebord of iets dergelijks.

Je vindt er ideeën voor veel verschillende projecten. Sommige zijn eenvoudig en andere zijn verfijnder. Alle projecten bevatten echter een uitgebreide gids over wat je moet doen, dus het is altijd gemakkelijk om creatief aan de slag te gaan.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present