Letters, cijfers en woorden

Bent u op zoek naar letters, cijfers en woorden die kunnen worden versierd en gebruikt voor bijvoorbeeld interieurdecoratie of om kinderen te leren spellen? Bekijk onze grote selectie cijfers, woorden en letters in hout, karton en papier-maché.

Letters, cijfers en woorden
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Letters, cijfers en woorden in hout en papier-mâché

Er zijn zoveel leuke en aantrekkelijke manieren om letters en cijfers te gebruiken. Het is een gemakkelijke en goedkope hobby die zowel kinderen als volwassenen kan motiveren omdat het zo flexibel en persoonlijk is. Je kunt bijvoorbeeld letters en cijfers met zelfgemaakte decoraties gebruiken om je huis te versieren, maar ook als tafelnummers voor bruiloften en verjaardagen, om de naam van je kind op de deur van de kamer te zetten en nog veel meer.

Schilder wat letters en cijfers, plak wat glitter op en versier ze met decoupagepapier of vloeipapier. U kunt de letters precies zo stempelen als u wilt. Als je het gevoel hebt dat ze een nieuwe kleur nodig hebben, kun je ze opnieuw verven.

Personaliseer je interieur met letters en cijfers

Je kunt een heel persoonlijk interieur creëren door letters en cijfers in hout of papier-maché te gebruiken die je zelf versiert. Kies woorden en uitdrukkingen die voor jou iets bijzonders betekenen en presenteer ze als decoraties in je huis. Ontwerp bijvoorbeeld een koffiebar in de keuken met siroop en kopjes en maak vervolgens het woord 'koffiebar' in hout, karton of een ander materiaal en plaats het op de muur als finishing touch.

U kunt één letter kiezen die u aanspreekt en die esthetisch aantrekkelijk maakt. Schilder hem in een kleur die bij je interieur past en hang hem aan de muur of zet hem op een ladekast. Dit geeft je interieur een uniek tintje dat heel gemakkelijk en goedkoop te vervangen of opnieuw te verven is als de trend, of je stemming, verandert.

Versier letters en gebruik ze voor speciale feestdagen

Als je graag je eigen unieke decoraties maakt om de verschillende feestdagen van het jaar te markeren, zul je zeker fan zijn van houten of papieren-mâché letters met decoupagepapier of verf die passen bij de verschillende feestdagen, gelegenheden en seizoenen. Zo kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig je kerst- of paasdecoratie personaliseren.

Schrijf 'HAPPY CHRISTMAS' in precies de lettergrootte die je wilt. Laat je kinderen ze versieren of gooi jezelf in dit project als je creatief bent.

Versier het woord 'HAPPINESS' of 'HURRA' in een vrolijke en feestelijke stijl. Haal het dan uit de kast telkens als iemand in uw huishouden jarig is.

Stimuleer het spraak- en woordverstaan van uw kind

Gebruik handgeschilderde letters en cijfers om de motivatie van je kind te stimuleren om woorden en cijfers te leren. Er gebeurt iets heel bijzonders en slims in de hersenen als kinderen letters in hun handen krijgen en steeds weer met hen woorden kunnen vormen. Of ze kunnen hun som maken met cijfers die ze zelf hebben versierd. Als je een magnetisch schoolbord hebt, zijn beschilderde letters met magneten superslim. Ze zijn leuk, aantrekkelijk en eenvoudig te verplaatsen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present