Kralen

Grote keuze aan kralen voor je creatieve projecten, kunstwerken of zelfgemaakte sieraden. We hebben kralen voor het maken van sieraden, breiwerk, figuren en nog veel meer. Hier vind je bedels, letterkralen, zoetwaterparels, glaskralen, rocaillekraaltjes en houten kralen, maar ook juniorkralen en figuurvormige kralen.

Zorg goed voor je sieraden

  • Bewaar sieraden in een sieradenbox
  • Doe sieraden af tijdens het sporten, baden, slapen en schoonmaken
  • Zorg dat er geen haarlak, parfum, lotion enz. op uw sieraden komt

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kralen voor DIY-sieraden

Je eigen sieraden maken is erg populair. Het is een eenvoudige, leuke en zeer gevarieerde hobby. Bij Creativ Company hebben we veel verschillende soorten kralen die je kunt gebruiken om sieraden te maken voor jezelf, je kinderen en andere geliefden. Het soort sieraad dat je zelf kunt maken, varieert. Er zijn klassieke, eenvoudige kinderarmbanden, die in principe alleen kralen aan een koord zijn. Hier beginnen we allemaal.

Als je je sieraden professioneel wilt maken in plaats van zelf te bakken, vind je hier een paar ideeën voor kralen en stapsgewijze gidsen voor sieraden die niet misstaan in een sieradenwinkel. De kralen hieronder zijn slechts een paar voorbeelden.

zoetwaterparels

Ontdek onze ongelooflijk mooie selectie van echte zoetwaterparels/gecultiveerde parels die rechtstreeks afkomstig zijn van zoetwatermosselen. Ze zijn prachtig, dus ideaal voor het maken van sieraden. We hebben ze in verschillende maten, kleuren en vormen die voor een beetje van alles kunnen worden gebruikt.

Maak je eigen ketting of armband met zoetwaterparels, glazen kralen en cabochon.

Cabochon

Je bent misschien niet zo bekend met deze categorie kralen. Maar je maakt graag kennis met ons. Ze zijn je slimme sneltoets waarmee je elk zelfgemaakt sieraad de finishing touch kunt geven. Cabochon zijn edelstenen die geschikt zijn om te lijmen, zetten en als hangers voor halskettingen. Bekijk deze zeer elegante oorringen met cabochon-hanger.

Rocaillezaadkralen

Rocaillezaadkralen zijn er in allerlei vormen en figuren. Ze zijn vooral leuk voor kinderen om kleurrijke, mooie sieraden mee te maken. Vergelijkbare kralen voor zowel kinderen als volwassenen zijn glaskralen en facetkralen, evenals een rijkdom aan andere gevormde kralen.

Sieradenbedels

De categorie 'juweelhangers' is de plek om te kijken als je prachtige sieraden wilt maken. Deze stukken kunnen worden gebruikt aan armbanden, halskettingen en voor het maken van hangersen oorhangers .

Hier hebben we een aantal kralen uitgelicht die geschikt zijn voor sieraden. In onze uitgebreide sectie' Maak je eigen sieraden' vind je nog meer inspiratie voor het maken van je eigen oorbellen, armbanden, halskettingen en haardecoraties.

Kralen voor allerlei dingen

Doe-het-zelfsieraden zijn slechts één van de activiteiten die je kunt proberen met kralen. We hebben ook houten kralen, buiskralen, letterkralen, gevormde kralen, acrylkralen, natuurlijke kralen en vele andere spannende soorten kralen.

Kralen kunnen ook worden gebruikt om:

  • Een sleutelhanger aan een koord
  • Kerstversiering
  • Haarversiering
  • Decoratieve kandelaars
  • Interieurdecoratie, zoals lampenvoet

Voor dat laatste heb je een van de zeer grote houten ballen van Ø80 cm nodig. Als je een beetje uit het doosje denkt, zul je zien dat kralen voor zoveel meer kunnen worden gebruikt dan alleen prikborden en grove armbanden.

Bekijk ook onze inspirerende rubriek met doe-het-zelf-kralensets voor iedereen die op zoek is naar een compleet pakket met meerdere uren speelplezier.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present