Veren, pom-poms en chenilledraad

Voeg een extra detail toe aan uw hobbywerk met pom pons, chenille (ook bekend als pijpenragers) en veren. We hebben een brede selectie en veel verschillende kleuren en maten. Pom pons met of zonder glitter en chenille zowel dik als dun. We hebben zowel echte als kunst veren.

Veren, pom-poms en chenilledraad
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Creatieve ideeën met pompons

Pompons zijn kleine pluizige balletjes. Sommige hebben glitterdraad. Andere zijn zacht en effen. Pompons zijn verkrijgbaar in felle en gedempte tinten. Bij Creativ Company verkopen we ze in veel verschillende maten en mengsels, die je kunt gebruiken voor allerlei spannende en creatieve projecten. Gewapend met een lijmpistool of plakkerige basis – een kleefgel – kun je ze op bijna alles plakken en je creaties een extra feestelijke touch geven.

Versier met pompons alles, van doosjes tot potloden, om oren aan figuren toe te voegen of een 3D-effect op afbeeldingen. Er zijn veel fantastische mogelijkheden met pompons en ze geven een heel mooi effect. Plak bijvoorbeeld een paar stukken op de strik als je de volgende keer een cadeau inpakt. Of maak kleine paaskuikens en -lams.

Doe hier meer inspiratie op voor het creatief gebruiken van pompons .

Creëer prachtige decoraties met veren – zowel echt als kunstmatig

Bij Creativ Company hebben we veren in allerlei prachtige kleuren. We hebben kunstveren en echte, natuurlijke veren van parelhoenders (de veren met stippen) en pauwen, evenals superzachte kalkoenveren. Ons assortiment veren is van extreem hoge kwaliteit en geschikt voor een groot aantal creatieve projecten.

Maak bijvoorbeeld de klassieke paaskuiken, waarbij je ogen en snavels op polystyreen plakt. Of decoreer fantasierijke hoofddeksels, zoals een Indiaanse hoofdband, met prachtige gekleurde veren. We hebben ook verpakkingen met veren die je kunt gebruiken om je eigen DIY-sieraden te maken. Dit kan een hanger zijn aan een halsketting of een paar oorbellen met veren . Je hebt alleen maar veren, sieraden,kralen en draad nodig.

Door te klikken op de verschillende soorten veerproducten die we hebben, vind je inspiratie onderaan de beschrijving voor waar je ze voor kunt gebruiken. Als je bijvoorbeeld op de prachtige veren van parelhoenders klikt, krijg je suggesties voor oorbellen, betonnen paaseieren, maskers, decoraties voor in huis en nog veel meer projecten waarbij de veren worden gebruikt.

Plezier met chenille (ook wel pijpenragers genoemd)

Pijpenragers zijn leuk om mee te werken. Ze kunnen steeds opnieuw worden gevormd en zonder lijm aan je creaties worden bevestigd. Je vindt ze in allerlei kleuren – sommige zijn ook glitterend – en meer vormen en diktes vind je hier in onze webshop.

Met een pijpenrager in je hand kun je spinnen maken voor Halloween, halo's voor je kerstengelen en decoraties, en een manier om kleurrijk haar op je zelfgemaakte figuren te stylen. Voeg kralen en voilá toe, je hebt een armband.

Je kunt ook schattige vingerpopjes maken met pijpenragers. Maak een spiraal met de pijpenrager die om je vinger past. Voeg een pomponhoofd toe en geef het ogen en een mond. Zo maak je een kip, konijn en kat voor het poppentheater.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present