Sleutelhangers en badges

Een sleutelhanger met een mooie en unieke hanger kan het gemakkelijker maken om je sleutels georganiseerd te houden. Hier vindt u sleutelhangers (splitringen) in verschillende maten en verschillende sleutelhangers die kunnen worden versierd om persoonlijk en uniek te worden. We hebben ook badges voor gepersonaliseerde decoratie.

Sleutelhangers en badges
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Wat vind je in de categorie sleutelhangers en badges?

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om je eigen DIY-sleutelhangers en mooie badges te maken. De producten vallen in vier subcategorieën, namelijk:

 • Plaatjes
 • Sleutelhangers
 • Magneet
 • Beugels en hangers

Onder sleutelhangers en badges vind je de sleutelhangers/splitringen waaraan je bijna alles kunt hangen. Daarnaast zijn er rubberen sleutelhangers in aantrekkelijke kleuren en sleutelhangers van transparant acryl, waar u tekeningen of foto's kunt invoegen. Dit zijn slechts een paar van de vele spannende dingen die je op deze pagina kunt vinden.

De categorie magneten bevat veel leuke magneten. U vindt er krachtmagneten, magneten met motieven, magneetstrips en magneetplaatjes. Hieronder vind je inspiratie voor het soort creatieve projecten dat je met magneten kunt beginnen.

Met de producten in 'beugels en hangers' vind je fotohangers, balhangers, klemmen en nog veel meer spannende producten waarmee je je DIY-projecten kunt presenteren.

Maak je eigen sleutelhangers

Als je je sleutelbos wilt personaliseren en er zeker van wilt zijn dat je altijd weet welke van jou is, is het een leuke optie om een zelfgemaakte hanger te maken. Dit is een idee dat bij iedereen past en dat het mogelijk maakt om veel creatieve disciplines te betrekken.

Hier zijn een paar ideeën voor zelfgemaakte hangers die goed werken aan een sleutelhanger:

 • Geknoopte koorden
 • Figuren gemaakt van krimpplastic
 • Geharde kleifiguren
 • Houten figuurtje - je kunt zelfs sleutelhangers kopen met een houten figuurtje dat er al aan hangt, en die wachten om op basis van je fantasie prachtig gedecoreerd te worden.
 • Geperste, gedroogde bloemen
 • Gehaakte/gebreide figuren
 • Leren band of leren figuur
 • Foto's en tekeningen
 • Een kralenkoord of een motief gemaakt van samengesmolten kralen
 • Kwastjes
 • Brieven

Er zijn zoveel mooie, zelfgemaakte ideeën die je kunt doen om je sleutelhanger uniek te maken. Blijf werken aan de lijst en laat je inspireren door onze ideeëncatalogus.

Ga creatief aan de slag met magneten

Magneten kunnen worden gebruikt voor talloze creaties, die je aan een magnetisch bord wilt hangen, bijvoorbeeld een koelkast. Je kunt je creatie ook gebruiken als verwisselbare badge. Er zijn verschillende soorten magneten die geschikt zijn voor verschillende dingen.

Magneetstrips kunnen op de gewenste grootte/lengte worden geknipt. Dit is ideaal voor het maken van kerstdecoraties met magneten, die je op de koelkast of een magneetbord kunt zetten waar je namen en andere woorden nodig hebt die je oneindig vaak kunt verplaatsen.

Vermogensmagneten kunnen voor veel van dezelfde dingen worden gebruikt, maar hebben een groter draagvermogen. Dat betekent dat je ze kunt gebruiken voor metalen, houten figuren en kleifiguren die meer wegen.

Wilt u een magneet op maat knippen? Dan hebt u een flexibel magnetisch plaatje nodig. Zo krijg je een stabiele magnetische badge in exact de juiste maat.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present