Porselein en glasdecoratie (wasbaar)

Hier vindt u materialen voor porselein en glasdecoratie die vaatwasmachinebestendig zijn. Probeer bijvoorbeeld onze glas- en porseleinstiften, die allemaal machinaal gewassen kunnen worden na afbakken in de oven. U kunt ook decoreren met onze verschillende glas- en porseleinverven, die, afhankelijk van het type, met de hand of machinaal gewassen kunnen worden.

Porselein en glasdecoratie (wasbaar)
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

25 varer

>
Du har set 24 af 25 varer

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Waarom kiezen voor vaatwasmachinebestendige porselein- en glasverf?

Als je een jampotje of bord hebt geprobeerd of als je kind thuis is gekomen met iets dat ze met stiften hebben versierd, weet je uit de eerste hand hoe vervelend het kan zijn als je het in de vaatwasser wast, alleen om de deur te openen en een volledig wit bord of een doorzichtige jampot te verwijderen. Alle motieven zijn verdwenen. U kunt dit voorkomen door verf en markeerstiften te gebruiken die speciaal zijn ontwikkeld om vaatwasmachinebestendig te zijn.

Alle markeringen en verf op deze pagina hebben gemeen dat ze in de vaatwasser kunnen worden gewassen zonder ze af te wassen. Zo kun je mooi zelfgemaakt servies, kommen en borden maken die je ook kunt gebruiken – omdat ze goed kunnen worden gewassen.

Wat kan ik maken met vaatwasmachinebestendige glas- en porseleinverf?

Ja, waar is dit type verf precies voor geschikt? Hier is een kleine selectie van ideeën uit onze uitgebreide inspiratiecatalogus, waar je nog veel meer fijne en creatieve ideeën kunt vinden voor decoratie op porselein, glas en keramiek.

Voor veel van de creatieve uitdrukkingen op glas en porselein kan het een goed idee zijn om stiften te gebruiken om de omtrek van je decoratief ontwerp of je naam te tekenen. Daarnaast kan het ook een voordeel zijn om verf te gebruiken om de grote oppervlakken sneller en netjeser te bedekken.

Glasdecoratie maken die lang meegaat

Als je eenmaal je leuke, mooie, gekke motief of misschien je naam op een mok, schaal, figuur of bord hebt geschilderd, vergeet dan niet om de verf daarna uit te harden. Dit betekent dat je het stuk in de oven moet bakken.

Laat het object eerst drogen tot de volgende dag. Plaats je kunstwerk vervolgens in een koude oven boven-/onderwarmte (niet met behulp van een ventilator of stoom). Zet de oven op 160 °C en laat de verf 90 minuten in de oven uitharden. Zet de oven daarna uit en laat hem volledig afkoelen in de oven voor je hem verwijdert.

Voor artikelen die je uitsluitend met stiften hebt versierd, is een droogtijd van 4 uur voldoende.

Vergeet niet om de dingen die jij en je kinderen maken te wassen op een milde vaatwascyclus, zodat ze zo lang mogelijk meegaan.

Volg altijd de instructies op de verpakking.

Met glas- en porseleinverf kun je een aantal van de meest nuttige, persoonlijke en mooie cadeaus maken die je je maar kunt voorstellen. 'De beste moeder ter wereld' op een mok kan iets heel bijzonders doen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present