Creativ Company – uw B2B leverancier van hobbyartikelen

Op zoek naar een leverancier van hobbyartikelen? Bij Creativ Company vindt u ruim 20.000 hobbyartikelen voor zakelijk en groothandel. Wij hebben alles voor hobby en creativiteit: van klantvriendelijke DIY sets waarin alle materialen zitten tot veel losse artikelen zoals verf, karton en scharen. Als leverancier van hobbyartikelen hebben wij te maken met alle soorten B2B-klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw mogelijkheden bespreken om business-to-business klant van Creativ Company te worden.

Word B2B-klant en profiteer van tal van voordelen

  • Speciale prijzen
  • Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws en trends
  • +20.000 hobbyartikelen voor zakelijk gebruik.
  • Veel display-oplossingen voor uw winkel
Psst... Al klant? Hier inloggen >
Collage
Heeft u nog vragen?
Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Wie is Creativ Company?

Meer dan 20 jaar ervaring in spel en creativiteit. Met onze +20.000 hobbyartikelen maken we de wereld leuker en kleurrijker in meer dan 46 landen. Wij zijn een ambitieuze en innovatieve groothandel in hobbyartikelen – en ontwikkelen op basis van de huidige trends voortdurend nieuwe DIY-pakketten, losse producten en creatieve ideeën voor de groothandel.

Wie is Creativ Company?

Meer dan 20 jaar ervaring in spel en creativiteit. Met onze +20.000 hobbyartikelen maken we de wereld leuker en kleurrijker in meer dan 46 landen. Wij zijn een ambitieuze en innovatieve groothandel in hobbyartikelen – en ontwikkelen op basis van de huidige trends voortdurend nieuwe DIY-pakketten, losse producten en creatieve ideeën voor de groothandel.

Maak een zakelijk account

Als online B2B-klant krijg je dit alles en nog veel meer:

 

  • Speciale prijzen
  • Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws en trends
  • +20.000 hobbyartikelen voor zakelijk gebruik.
  • Veel display-oplossingen voor uw winkel
  • Onthoud – meld je aan voor onze inspirerende nieuwsbrief

Heeft u hulp nodig?

Als u vragen heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice vanuit NL +31 (0)180 393 545 vanuit BE +32(0) 25881894

Den bedste leverancier van hobbyartikelen

Creativ Company is de plek voor B2B-bedrijven die hoogwaardige hobbyartikelen willen. Met meer dan 12.000 producten hebben we alles, van losse items tot complete kits, die geschikt zijn voor allerlei creatieve hobby's en verschillende doelgroepen. Tegelijkertijd bieden we altijd klantvriendelijke oplossingen en voordelige prijzen aan al onze B2B-klanten. Als dit verleidelijk klinkt, kunt u eenvoudig een B2B-account aanmaken op onze website hier op deze pagina.

U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief voor B2B-klanten, waarin wij u op de hoogte houden van de beste aanbiedingen en de nieuwste trends. Op die manier kunt u altijd een stap voor zijn op anderen. Meld u hier aan voor onze B2B-nieuwsbrief.

 

Wat moet u weten over Creativ Company als zakelijke klant?

Bij Creativ Company zijn we dol op creativiteit. We hebben een uitgebreid assortiment spannende hobbyproducten - en met meer dan 12.000 hobbyartikelen is cchobby.dk een van de grootste online hobbywinkels. Het bedrijf werd opgericht in 2000 en sindsdien zijn we blijven groeien. Vandaag de dag verkopen we aan klanten in meer dan 46 landen, en we blijven ons ontwikkelen.

We richten ons voortdurend op het verkennen van nieuwe ideeën en trends om ervoor te zorgen dat onze concepten fris, modern en aantrekkelijk blijven. Als uw B2B-samenwerkingspartner is ons doel bij te dragen aan uw succes door hoogwaardige concepten te leveren die uw merk versterken en de verkoop stimuleren.

 

Welke voordelen heb ik als B2B-klant?

Als u B2B-klant wilt worden bij Creativ Company, profiteert u van tal van voordelen. U krijgt speciale prijzen, goede aanbiedingen en op maat gemaakte overeenkomsten die passen bij uw bedrijf. U krijgt ook toegang tot veel marketingmaterialen die u helpen bij het genereren van verkoop, en u kunt de materialen eenvoudig gebruiken in uw winkel en online marketing.

Concepten: Verken onze verschillende concepten die u gemakkelijk kunt implementeren en presenteren in uw winkel. Al onze concepten zijn gebaseerd op de nieuwste trends op het gebied van creativiteit, en u vindt een overzicht van alle producten van het concept, hobbysets en ideeën.

Borden: Onze borden zijn perfect als u aandacht wilt trekken en sfeer wilt creëren in uw winkel. Plaats de borden strategisch bij producten en creatieve ideeën om de interesse van uw klanten te wekken. Al onze borden zijn klaar om te downloaden en af te drukken.

Video: Download onze gratis video's en gebruik ze om aandacht te trekken in uw winkel of op sociale media. Als u ze in de winkel gebruikt, is het logisch om ze samen met een display te tonen.

Displays: U kunt slimme displays krijgen die helpen om producten op een mooie manier in uw winkel te presenteren. Kies uit onze kleine tafeldisplays voor de toonbank of onze grotere vloerdisplay met ruimte voor veel goederen en ideeën.

Gidsen: Met onze verschillende gidsen kunt u uw klanten optimaal begeleiden. Download onze productgidsen zodat u uw klanten gemakkelijk kunt adviseren over welke producten ze moeten kiezen voor verschillende projecten.

 

Verkoop hobbyartikelen aan verschillende doelgroepen

Onze concepten zijn zorgvuldig gemaakt om aan de behoeften van het kinder-, jongeren- en volwassenensegment te voldoen, zodat uw bedrijf de juiste doelgroep bereikt.

Kinderen:

We hebben jarenlange ervaring met creatieve producten en kinderen, wat ervoor zorgt dat onze concepten aansprekend zijn voor allerlei soorten gezinnen met kinderen.

Jongeren:

We houden voortdurend bij waar jongeren van houden, zodat we producten kunnen ontwikkelen die rechtstreeks aansluiten bij hun interesses en levensstijl.

Volwassenen:

We streven ernaar hoogwaardige producten te creëren die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze volwassen klanten. Ons doel is om een inspirerend concept te creëren waar volwassenen zich kunnen verdiepen in hun passies, zichzelf kunnen uitdagen en tegelijkertijd kunnen genieten van het proces van iets unieks creëren.

 

Vragen

Als u nieuwsgierig bent naar wat een B2B-klant is en wat B2B betekent, lees dan verder in het onderstaande gedeelte waar we antwoord geven op de vragen:

 

Wat betekent B2B?

B2B staat voor business-to-business. Het geeft aan dat handel en zakendoen plaatsvinden tussen twee bedrijven in plaats van tussen een bedrijf en een individuele consument. In de context van creatieve hobby's betekent dit dat leveranciers en winkels samenwerken om het beste assortiment hobbyartikelen op de markt te brengen.

 

Wat is een B2B-overeenkomst?

Een B2B-overeenkomst, of business-to-business-overeenkomst, verwijst naar handel tussen twee bedrijven. Het is een strategische samenwerkingsovereenkomst waarbij een bedrijf goederen of diensten levert aan een ander bedrijf. In ons geval richten we ons op B2B-overeenkomsten binnen de hobbyartikelsector.

 

Wat is een B2B-klant?

Een B2B-klant is een bedrijf dat producten of diensten koopt van een ander bedrijf. In de hobbybranche kan dit een creatieve hobbywinkel zijn die spannende materialen en gereedschappen koopt van een leverancier zoals Creativ Company via een B2B-overeenkomst.

 

Kan ik een B2B-klant zijn bij Creativ Company?

Ja, bij Creativ Company verkopen we ook aan B2B-bedrijven, dus u kunt eenvoudig een zakelijke klant worden door uw bedrijfsnaam, btw-nummer, postcode, enz. op te geven. Zodra u bent geregistreerd, krijgt u toegang tot speciale prijzen, aanbiedingen, marketingmaterialen en nog veel meer.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present