Gips gieten

Breed assortiment van alles wat je nodig hebt voor gipsgieten. Je vindt er mengsels voor het maken van gipsgieten, boetseermengsels, sculptuurmateriaal en gipsgaas in verschillende maten. Gebruik gips in je creatieve knutselprojecten om een cast van dierensporen of babyhandjes en -voetjes te maken. Je kunt er ook maskers mee maken en nog veel meer.

Gips gieten
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hoe werkt gipsgieten?

Heb je al eens geprobeerd om te spelen en creatief te zijn met gipsgieten? Zo niet, dan brengen we deze spannende en creatieve wereld graag naar u toe. Dit is wat er gebeurt wanneer u voor het eerst investeert in gipsgieten en gietvormen. Voordat je spannende figuren en prachtige decoratieve interieurs kunt gieten, moet je een gietmassa kopen. We hebben hier natuurlijk een grote selectie van.

Het gieten van hobbypleisters is zowel leuk als spannend. Het is gemakkelijk verward te raken bij het bekijken van gietsamenstellingen – maar u moet zich bewust zijn van de uithardingstijd, die afhankelijk is van de samenstelling waarmee u creatief wilt zijn. In ons assortiment vindt u verschillende pleistersamenstellingen en kiest u de hardheid die u wilt.

Maar terug naar de vraag: hoe werkt gipsgieten eigenlijk?

  • Denk eerst na over wat u wilt gieten. In onze webshop vindt u een schat aan gietvormen met leuke en mooie vormen.

 

  • De gietmassa wordt vervolgens gemengd met water. De mengverhouding is te vinden in de productspecificaties of in de gebruikershandleiding wanneer u het product van ons ontvangt.

 

  • Giet het gips in de mal voordat het te dik wordt. Vergeet niet om handschoenen te dragen om te voorkomen dat u tijdens het proces veel vuil op uw vingers krijgt.

  • Laat het product vervolgens drogen. De droogtijd kan per product verschillen, maar bedraagt ongeveer 30 minuten. Het gietstuk zal na ongeveer vijf tot acht dagen uitgehard zijn. Voor een volledig glad resultaat kunt u het oppervlak eventueel met fijn schuurpapier schuren.

  • En dus begint het plezier! De gietsamenstellingen decoreren. Vergeet niet om een heleboel verschillende verfsoorten en kleurente kopen , zodat je de pleister in kleurrijke tinten kunt kleuren die je kunt gebruiken om je huis te decoreren.

Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende creatieve projecten uit te voeren met behulp van gipsgaas, dat ook in ons assortiment te vinden is. Werken met gipsgaas is een stuk gemakkelijker en vergt minder geduld.

Wilt u daarentegen gieten met beton? Klik dan hier, want daar hebben we ook een grote selectie van.

Creëer unieke gipsgietcreaties

Ben je klaar voor een creatief en boeiend project? Probeer dan wat gipsgieten, wat je eindeloos veel creatieve mogelijkheden biedt. We hebben alles wat u nodig hebt voor gipsgieten hier op deze pagina verzameld – dit omvat gietpasta, gipsgaas en gipsgaas.

De mogelijkheden met hobbypleister zijn eindeloos. U kunt kandelaars, schalen, figuren en decoratieve voorwerpen gieten die uw interieur een persoonlijk tintje geven. Neem gerust een kijkje in onze uitgebreide ideeëncatalogus, die het ene na het andere goede hobby-gipsidee biedt. Er zijn verschillende niveaus van creatieve projecten waarbij gipsgietwerk wordt gebruikt – of het nu de eerste keer is dat je jezelf in gipsgietwerk gooit of dat je het al talloze keren hebt geprobeerd, er is altijd wel een project speciaal voor jou.
Doe-het-zelf creatiecadeaus voor pleisters
Veel mensen voegen verschillende interieurartikelen toe, zoals figuren, vazen, schalen, enz. jaar na jaar naar hun verlanglijstjes. Maar wat dacht je van een extra inspanning en het maken van je eigen creaties voor de ontvanger? Deze verrassing geeft hen zoveel plezier.

Je kunt je creaties personaliseren en versieren op basis van de interesses van de ontvanger, de favoriete kleuren en nog veel meer. Een goed idee is om een citaat op de vaas of kandelaar te schrijven waarin je vriendschap, moeder-dochterband of relatie beschrijft. Dit wordt een ongelooflijk mooi aandenken om voor altijd in de gaten te houden.

Natuurlijk is het ook mogelijk gietverbindingen en ontvanger zelf aan te schaffen. Op die manier krijgt de persoon in kwestie de kans om zijn/haar eigen creatieve vaardigheden uit te drukken.

Het perfecte creatieve project samen met anderen

Gipsgieten is vooral een project dat gericht is op volwassenen en creatieve mensen, maar kinderen kunnen natuurlijk ook achteraf meeschilderen en decoreren.

In steden en restaurants duiken steeds meer creatieve workshops op waar je een tafel kunt reserveren. In deze ruimtes kun je samen met anderen creatief aan de slag. Gelukkig kun je dit ook thuis doen binnen je eigen vier muren. Bereid een gezellige avond voor familie, vrienden en collega's voor, waar u pleister kunt gieten en samen kunt decoreren met materialen uit onze webshop.

Je laat je inspireren door elkaar en daagt elkaar zo ook uit. Meestal kies je steeds weer dezelfde kleuren en patronen. Maar misschien laat je je inspireren door de anderen rond de tafel en creëer je iets dat je nooit had gedacht of gedroomd.

Binnenkort vindt u ook interessante gesprekken tijdens het proces. Je hebt heel andere gesprekken als je gaat zitten en je onderdompelt in creatieve projecten en hobbypleisters. Er zullen waarschijnlijk leuke, gekke en diepe gesprekken aan tafel zijn.

Onderbreek de stress van het dagelijks leven

Het werken met gipsgieten vereist een zekere mate van geduld, omdat het een proces is dat meerdere dagen kan duren, omdat het zowel gedroogd als uitgehard moet zijn. Dit is een creatieve ontwikkeling die bezinning vereist.

Een van onze visies hier bij Creativ Company is om onze klanten – jij bent erbij betrokken – het mooie van creativiteit en hobbyprojecten te laten zien. Creativiteit biedt rust en waarde in het dagelijks leven. Het is het perfecte excuus om af en toe even een pauze te nemen in ons stressvolle dagelijks leven.

Wanneer je gips aan het decoreren bent, ga je meteen naar de eerste versnelling en concentreer je je uitsluitend op wat je in je handen hebt. Al je gedachten worden weggenomen en je vindt je innerlijke rust. Koop nu je nieuwe gipsgietwerk en je krijgt het binnen een paar dagen geleverd, zodat je snel aan je creatieve project kunt beginnen en erin vast komt te zitten.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present