Spaarpotten

Houd uw geld onder controle met onze spaarvarkens en spaarpotten. Gebruik ze zoals ze zijn - of nog beter, versier ze zodat ze mooi en persoonlijk worden. Hier vindt u zowel spaarvarkens als spaarpotten in de vorm van verschillende andere dieren en figuren.

Spaarpotten
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak je eigen spaarpot en spaarpot

Hoewel we minder met cash te maken hebben dan vroeger, is er iets magisch aan een spaarpot of spaarpot. Het is bijzonder om te horen hoe de munten binnen rammelen en te weten dat je spaargeld te horen is.

Een spaarpot is nog leuker als je het zelf hebt gemaakt. Dan kunt u uw eigen 'thuisbank' ontwerpen en er precies zo laten uitzien als u wilt. Als je niet de moed hebt om je eigen spaarpot te bouwen, laat je dan niet ontmoedigen. Bij Creativ Company hebben we een groot assortiment spaarpotten, spaarpotten en dierenbanken in verschillende vormen, maten en materialen. Ze hebben allemaal gemeen dat ze wachten tot je ze versiert, zodat ze mooi en leuk worden om uit te stallen.

Spaarpotten dierenbanken voor kinderen en volwassenen

Heb je geen munten om in een spaarpot te stoppen, wanhoop dan niet. Het is ook mogelijk om een spaarpot te tonen zonder dat er iets in zit. Dan is het gewoon een mooi decoratief item dat je kunt presenteren. Als je het zelf hebt versierd of het hebt ontvangen van iemand die wilde dat je je goed zou voelen, zijn er misschien zelfs veel goede herinneringen aan verbonden. En ineens is het veel meer dan alleen een spaarpot.

Kinderen ontvangen meestal graag een spaarpot. Dan kunnen ze er hun zakgeld in verzamelen en voelen hoe het zwaarder en zwaarder wordt. En kinderen vinden het ook leuk en gezellig om hun eigen spaarpot of dierenbank te versieren. Dan betekent het ineens iets heel bijzonders.

Bij Creativ Company hebben we een grote selectie aan spaarpotten die u en uw kinderen kunnen versieren. U vindt er spaarpotten in de vorm van varkens, vogels, kisten en allerlei andere dieren. Onze spaarpotten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Je vindt bijvoorbeeld spaarpotten in hout en porselein, of in onbehandeld terracotta. Vergeet niet te weten van welk materiaal uw spaarpot is gemaakt als u hem wilt decoreren. Voor de beste resultaten kunnen de gebruikte verf en lijm variëren afhankelijk van het materiaal. 

Geef een persoonlijk geschenk

Er gaat niets boven een persoonlijk cadeau krijgen. Een geschenk dat iemand met jou in gedachten heeft gemaakt. Het verwarmt het hart op een heel bijzondere manier. Als je iemand ook een zelfgemaakt cadeau wilt geven, hoef je alleen maar de juiste spaarpot te vinden en teversieren. Vergeet niet om je selectie te baseren op wat de ontvanger van het geschenk zou willen op het gebied van kleuren en materialen. Dan is het zeker een hit bij de ontvanger.

Vergeet niet dat als je een portemonnee of een spaarpot cadeau geeft, het een goede gewoonte is om een munt in te steken. Het hoeft geen grote munt te zijn, maar een kleine. Maar oude gewoontes schrijven voor dat het geluk betekent en dat de portemonnee of spaarpot nooit leeg zal zijn. En het is een lieve wens om te hebben voor degene aan wie je het geeft. 

Versier hem met alles wat je hartje begeert

Als het gaat om het versieren van je spaarpot of spaarpot, is je fantasie de vrije loop. Vergeet tot slot niet om rekening te houden met het materiaal waarvan uw spaarpot is gemaakt. Sommige materialen absorberen verf niet erg goed, andere absorberen verf veel te goed. Daarom is het belangrijk dat u een dubbele controle uitvoert voordat u begint. Het zou zo jammer zijn om een project te vernietigen voordat je echt begonnen bent.

Zodra u de juiste verf, de juiste of de juiste lijm hebt gevonden, hoeft u alleen nog maar aan de slag tegaan. Misschien hebt u een patroon bedacht dat mooi staat op uw spaarpot. Of misschien wilt u dat het maar één kleur is. Misschien wil je hem versieren met pailletten of kralen. Of bedek het met bladeren en takjes uit het bos. Je kunt ook een mooi stuk stof op je dierenbank plakken. Stel je eens voor: een konijn van roze .

Je kunt ook haar aan je spaarpot toevoegen. Wikkel een beetje garen om een paar vingers. Knoop één uiteinde vast en knip het andere uiteinde af om veel garen te maken. Nu kun je het haar op je spaarpot plakken. Misschien wil je dat het volledig bedekt is met Of misschien verkiest u een volledig wit en schoon oppervlak. Dan versier je hem niet.

Vergeet niet om onze spannende inspiratiecatalogus te bekijken

Hebt u ideeën nodig om uw spaarpot te versieren? Neem dan een kijkje in onze enorme inspiratiecatalogus. Hier vind je tal van ideeën en gidsen om je te helpen het juiste idee voor je project te vinden. Vergeet niet dat niemand zegt dat u de ideeën op identieke wijze moet kopiëren naar hoe ze in de catalogus verschijnen. Dit zijn slechts ideeën en u kunt ze gemakkelijk combineren of een deel van een idee gebruiken en de rest achterlaten. De keuze is aan u.  

Onze spaarpotten en dierenbanken worden zowel individueel als in bulkverpakkingen verkocht. Zo kun je makkelijk meer spaarpotten kopen als je bijvoorbeeld een hobby-activiteit bij een instelling gaat uitvoeren. Misschien organiseert u een kinderverjaardagsfeestje en wilt u de kinderen een leuke activiteit geven, waardoor ze ook iets leuks mee naar huis kunnen nemen om de dag te onthouden. Er zijn zoveel mogelijkheden met de mooie spaarpotten en spaarpotten.

Vergeet niet dat als je het geld weer uit de spaarpot wilt halen, de meeste van onze spaarpotten onderaan een rubberen plug hebben. Zo vermijdt u dat u de spaarpot moet inslaan om het geld er weer uit te halen. Want het zou verschrikkelijk jammer zijn om je kleine kunstwerk te vernietigen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present