Viltstiften

Hier vindt u stiften in verschillende kleuren en lijndiktes - zowel voor kinderen als volwassenen - en van meerdere merken. Als u wilt tekenen of kleuren, probeer dan onze verschillende tekenmarkers, terwijl onze kalligrafiestiften kunnen worden gebruikt om een mooi en decoratief handschrift te maken.

Viltstiften
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Teken alles op met acryl markers

Poscamarkers zijn een van de populairste soorten markers. Het mooie aan Posca-pennen is dat je bijna alles mee kunt nemen. Poscamarkers zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, dus je kunt sommige gebruiken om grotere oppervlakken te schilderen, terwijl andere ideaal zijn om te tekenen.

Deze pennen bieden zoveel leuke mogelijkheden voor zowel kinderen als volwassenen. Er zijn zoveel gezellige hobbyprojecten die je kunt uitproberen en gepersonaliseerde interieurdecoratie die je kunt maken:

De lijst is onbeperkt uitbreidbaar. Acrylmarkers zijn ook verkrijgbaar in pastelkleuren en standaardkleuren, evenals acrylmarkers met een metallic afwerking. Vergeet niet dat de meeste acryl markers waterdicht zijn.

Tekenstiften voor kinderen en volwassenen die graag tekenen

Probeer pixel art. Dit is een leuke en andere manier voor kinderen om allerlei motieven te maken. Alles wat je nodig hebt is een goede set schetsstiften en een rasterblok of notitieboekje. Ontwerp bloemen, harten en dieren op een heel nieuwe manier.

Een goed idee bij het kopen van stiften voor kinderen is in de eerste plaats om te controleren of de stift op waterbasis is. Dit betekent dat eventuele doodles die op de kleding terechtkomen, opnieuw kunnen worden afgewassen. Het is ook de moeite waard om na te denken over de leeftijd van het kind en hoe ervaren het is met tekenen met stiften. Beginners kunnen het makkelijker vinden om een mooie tekening te maken met een stift met een dik punt, de zogenaamde jumbomarkers. Bovendien hebben kinderen niet per se 50 verschillende tinten nodig.

Dunne en fijne tekenstiften zijn vooral handig als je een geoefende bulletjournaler bent. Een pagina in je bullet journal wordt nog aantrekkelijker en duidelijker wanneer je schetsen veel mooie kleuren krijgen. Gebruik bijvoorbeeld de kleuren om verschillende categorieën in uw planner aante geven.

Of wat dacht je van tekenen met metallic stiften op zwart papier?

Hier vind je nog veel meer inspiratie voor tekenen op papier.  Bij Creativ Company vind je altijd het soort markers dat je zoekt. We hebben markers van veel bekende merken, in verschillende diktes en natuurlijk in alle kleuren van de regenboog.

Prachtig handschrift met kalligrafiemarkeringen

Ja, kalligrafiepennen zijn het soort markers dat u gebruikt voor kalligrafieschrijven. Kalligrafie ziet er authentiek artistiek uit en is zeer geschikt voor het schrijven van romantische plaatskaarten voor bijvoorbeeld een bruiloft.

Als je nog niet zo vertrouwd bent met kalligrafie, hebben we ook een startpakket voor kalligrafieën, dat de beste pennen bevat voor hen die deze creatieve kunst leren, waardoor scrapbooking, bullet journaling en andere decoratieve projecten er zo elegant kunnen uitzien.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present