Kettingen, koord, touw en draad

Hier vindt u allerlei soorten kettingen, koorden, touw en draad voor o.a. DIY sieraden. Kies uit leerkoord, elastisch koord, zilverdraad, metaaldraad of gewoon draad. Met ons macramé koord en macramé touw kunt u ook armbanden vlechten. U vindt er ook verschillende soorten kettingen - waaronder bolletjeskettingen.

Kettingen, koord, touw en draad
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Zorg goed voor je sieraden

  • Bewaar sieraden in een sieradenbox
  • Doe sieraden af tijdens het sporten, baden, slapen en schoonmaken
  • Zorg dat er geen haarlak, parfum, lotion enz. op uw sieraden komt

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Doe-het-zelfsieraden – voor jezelf of een geliefde

De afgelopen jaren is het enorm populair geworden om je eigen sieraden te maken. Zelfgemaakte sieraden zijn leuk om te dragen en een geweldig doe-het-zelfcadeau dat ook waarde toevoegt.

Daarom vind je in onze ideeënsectie 'Maak je eigen sieraden' meer dan 150 inspirerende stap-voor-stapinstructies die je eenvoudig kunt volgen als je je eigen sieraden wilt maken. Voor elk doe-het-zelf-sieradenproject kun je precies zien wat je nodig hebt om het specifieke sieraad te maken.

DHZ-sieraden maken is veel meer dan alleen willekeurige kralen aan een koord hangen. Je kunt je kinderen leren sieraden te maken die er zo goed uitzien dat zowel jij als zij het willen houden en het voor zichzelf willen dragen. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het maken van sieraden. Je kunt bijvoorbeeld armbanden, sieradenkettingen, haarclips en haarbanden maken. U kunt kleuren, texturen, materialen en nog veel meer variëren.

Bij het maken van sieraden komen veel creatieve disciplines kijken

Je kunt alles vinden, van de opvallende maar eenvoudige parelarmbanden tot de complexere en verbluffende doe-het-zelf-oorsieraden, die eruitzien als iets wat je in een winkel zou kopen en die wat extra uitrusting nodig hebben.

Je kunt talloze creatieve kunstvormen gebruiken in sieradenkettingen en haardecoraties die je zelf maakt.

  • Als je een vriendin hebt die dol is op macramé, maak dan een set macramé oorbellen.
  • Naai je eigen scrunchies van overgebleven stof.
  • Haak haaraccessoires: haak decoratieve bloemen voor hoofdbanden of haarbanden
  • Versiering met halve parels – maak bijvoorbeeld een haarclip met parelmoerkralen

Sommige zijn supergemakkelijk en eenvoudig om mee aan de slag te gaan, terwijl andere vereisen dat je verschillende ambachtelijke technieken kent, zoals haken of knopen. Je kiest het moeilijkheidsniveau op basis van waar je je prettig bij voelt. Misschien heb jij of je kinderen al een favoriete creatieve hobby die je kunt gebruiken om zelf sieraden te maken.

Uitgebreid aanbod aan materialen voor het maken van sieraden

Op deze pagina vind je alle basismaterialen die je nodig hebt om je eigen sieraden te produceren. We hebben onder andere een grote selectie kettingen waarmee we allerlei prachtige sieraden kunnen maken.

We hebben ook macramékoord, elastisch koord en leren koord, evenals verschillende soorten metaaldraad en -draad.

Nieuw bij het maken van sieraden? Dan kun je genieten van onze spannende selectie doe-het-zelf-sieradensets. In deze doosjes vind je alle sluitingen, draad en andere sieraden die je nodig hebt om je sieraden helemaal af te maken. Het is een geweldige manier om je eigen sieraden te maken. De sets zijn verkrijgbaar met en zonder het gereedschap dat nodig is om de verschillende onderdelen te buigen en aan te sluiten. Voor dit deel hebben kinderen meestal wat hulp nodig van een volwassene.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present