Gespecialiseerde vernis en vernis met speciale effecten

Ontdek onze uitgebreide selectie speciale verven en effectverven voor je kuntselprojecten. Je kunt alles kopen wat je nodig hebt voor creatieve kunst en design, van craquelélak, reliëfverf en structuurverf tot schoolbordverf en terrazzovlokken.

Gespecialiseerde vernis en vernis met speciale effecten
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Speciale lakken met effecten voor al je spannende projecten

Als je aan een creatief project werkt, zul je het vaak schilderen. Misschien heb je al een goede voorraad acryl- en olieverf, of misschien wat waterverf. Dit soort verf kan een lange weg afleggen, maar acrylverf alleen kan geen verschil maken voor alle projecten.

In zulke gevallen kan het nodig zijn om speciale verf of verf te gebruiken die een cool effect geeft, zodat je project er precies zo uitziet als je van plan was. Gelukkig heeft Creativ Company een ruime keuze aan speciale lakken met effecten, dus rol je mouwen op en laat je inspireren.

Als de verf niet genoeg inspiratie biedt, hebben we ook een enorme inspirerende catalogus vol ideeën en gidsen voor allerlei spannende projecten en creatieve elementen. Het moeilijkste is om slechts één project tegelijk te kiezen.

Als je iets speciaals wilt schilderen, gebruik dan onze speciale verf

Als je iets voor buiten moet schilderen, zoals bloempotten of betonfiguren, moet je onze buitenverf in huis halen. We hebben een breed scala aan prachtige kleuren die je kunt gebruiken om je project te decoreren. De buitenverf is duurzaam en bestand tegen regen, ijzel en zonneschijn zonder slijtage of kleurverlies.

De kleur van de ramen is ook een van onze speciale lakken. Je vindt raamkleuren in veel verschillende kleuren, zowel in een fles met een uitloop als voor gebruik met kwasten. De kleur van het raam hecht zich aan het glas en zorgt voor het mooiste licht als de zon door het raam schijnt.

Je kunt mooie motieven en patronen schilderen met behulp van raamkleuren door op een stuk plastic te tekenen. Bijvoorbeeld een stuk plastic vijlhouder. Daarna kun je het motief dat je wilt overtrekken onder het plastic leggen of met de vrije hand tekenen. Laat de verf drogen. Als de verf helemaal droog is, haal je de tekening van het plastic en hang je hem aan de ruit. U kunt ook raamkleuren vinden waarmee u direct op het raam kunt schilderen.

Effectverf geeft je projecten speciale effecten en een eigenzinnige twist

Effectverf is een verf die bij gebruik een zeer speciaal effect geeft. Normaal gesproken zorgt verf voor een vlak oppervlak dat één wordt met het canvas of papier waarop je hebt geschilderd. Met onze 3D-effectverf kunt u kunstwerken maken waarin de verf uit het papier of canvas komt.

De 3D-verf is verkrijgbaar in flesjes met tekenspuitmondjes, dus als je er mee tekent, ligt hij als een kleine, hoge lijn op het oppervlak in plaats van plat te worden. Dit kan echt coole effecten creëren die helemaal anders zijn. 

Bij Creativ Company vindt u een groot assortiment krijtstiften. Onze krijtstiften zien eruit als gewone stiften, maar dat is verre van het geval. Ze schrijven met een soort krijt dat van een blanco oppervlak kan worden afgespoeld als je er niet meer naar wilt kijken.

De krijtstiften zijn verkrijgbaar in veel mooie kleuren en dienen als mix tussen een stift en krijt. Het is een goed idee om met de krijtstiften op glas en porselein te tekenen. Als je op een glad bord tekent, kun je de stift gewoon met een natte doek afwassen. Houd er rekening mee dat als je op whiteboardlak of andere ruwe oppervlakken tekent, het iets meer werk kost om de krijtstift eraf te krijgen.

Knisperlak maakt de nieuwe look oud

Retro en oud zijn trendy. Maar niet alles wat we bezitten is oud of retro. Het is dus gelukkig dat het niet veel kost om het er oud, retro en supermooi uit te laten zien. Met onze crackle lak laat je alle oppervlakken er oud en gebarsten uitzien. Schilder het artikel dat je in gedachten hebt met de transparante lak en als het droog is, zal het op de mooiste manier barsten.

Je kunt ook schilderen met onze verf Chalky Vintage Look. Zo ziet je nieuwe item er echt oud en vintage uit op de juiste manier. Voeg wat Inka Gold toe voor glans en romantiek en je hebt echt iets moois gecreëerd.  

Schenken en marmeren – twee mooie nieuwe trends

De nieuwste trends van dit moment zijn gieten en marmeren. Het ziet er misschien moeilijk uit, maar dat is helemaal niet zo. Het enige wat je nodig hebt, zijn de juiste materialen en gereedschappen, en je krijgt een geweldig resultaat.

Als je gaat gieten, moet je een aantal acrylverfsoorten hebben en ze mengen met gietvloeistof. Dit is een vloeistof die je acrylverf vloeibaarder maakt, zodat deze gemakkelijker op je canvas kan uitstromen. Je moet de kleuren afzonderlijk mengen en vloeibaar maken en ze vervolgens voorzichtig in laagjes gieten in een bekertje, en daarna over je canvas gieten. Je kunt ook siliconenolie gebruiken om prachtige celpatronen in je schilderij te maken. Vergeet niet om de vloer, het meubilair en uw kleding te beschermen voordat u aan uw gietproject begint.

Als je meer van marmeren houdt, kunnen we je ook hiermee helpen. Koop een set marmerkleuren die bij je project passen. En dan hoef je alleen maar een bad met water te pakken dat diep genoeg is om je voorwerp volledig in water onder te dompelen. Druppel de marmerkleur in het water en maak er mooie strepen van met een stokje. Meng de kleuren niet te veel door elkaar. Dompel het voorwerp langzaam en voorzichtig helemaal onder in het water en verwijder het vervolgens voorzichtig. Nu hoeft het alleen nog maar te drogen en dan is je project echt gemarmerd.

Als je zin hebt in deze activiteiten en meer hulp nodig hebt bij de projecten die hier worden genoemd, bekijk dan onze grote inspiratiecatalogus, waar je de gids vindt voor deze en vele andere leuke en spannende projecten. 

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present