Uitleg van de symbolen

Belangrijk om te weten bij het bestellen

Minimale ordergrootte voor de beste prijs (MOQ 6 dozen)

Voor de meeste artikelen wordt een "minimum order quantity" (MOQ) vermeld dat vereist is om de beste prijs per artikel te krijgen. De vermelde prijs is de prijs per stuk/pak. Een meerprijskorting is al in mindering gebracht. Houd u er rekening mee dat de prijs alleen van toepassing is op de aankoop van hetzelfde artikelnummer (bijvoorbeeld dezelfde kleur).

Inhoud (12 stuks/1 doos)

Als een artikel bestaat uit meer dan 1 stuk, wordt de inhoud weergegeven in relatie tot de prijs. Als u een artikel koopt waarbij 12 stuks/1 doos wordt aangegeven betekent dat dat u 1 doos met 12 stuks koopt.

Uitleg van de symbolen

Op deze pagina vindt u een toelichting op de in de webshop gebruikte symbolen, handig om te weten, wanneer u bij ons shopt. 

Speciale aanbieding

Dit product is in prijs gereduceerd ten opzichte van de normale prijs.

Outlet

Bespaar tot 90% in onze Outlet. Hier vindt u  hobbymaterialen tegen gereduceerde prijzen om ruimte te maken voor nieuwe hobbymaterialen.

Nieuw

Een nieuw product in ons assortiment.

Gratis ideeën - hier is hoe

Maak een keuze en laat u inspireren door ons gratis archief met ideeën voor creatieve projecten. Al onze ideeën hebben een uniek nummer. In onze catalogi staat dit nummer naast de afbeeldingvan het idee. Typ gewoon het nummer in het zoekveld op onze website en u ziet stapsgewijze instructies met foto's en tekst.

Video

Er bestaat een video over dit product of idee. Bekijk en download de video op: creotime.com/video

FSC® – Verantwoord gebruik van hout en bos

Het FSC® label op onze producten betekent dat ze zijn gemaakt van materialen uit FSC®-gecertificeerde bossen en andere verantwoorde bronnen. FSC® (Forest Stewardship Council®) is een wereldwijd non-profit certificeringsprogramma. FSC® stelt eisen aan sociale, ecologische en economisch duurzame bosbouw. Lees meer over FSC® op www.FSC.org. Zoek naar het FSC®-logo, dat naast onze FSC®-gelabelde producten is geplaatst.

Het Swan Ecolabel

Het Swan Ecolabel is het officiële duurzaamheidskeurmerk voor de Nordic landen voor non-foodproducten. Producten met dit label geven aan dat het product tot de meest milieuvriendelijke in die specifieke productcategorie behoort.

Der Blaue Engel

Der Blaue Engel is een erkend Duits ecolabel. Producten met dit label zijn gemaakt van 100% gerecycled papier en worden alleen toegekend aan producten die zoveel mogelijk rekening houden met het milieu, van productie tot verwijdering.

A-label

Het product beperkt zowel de milieu-impact als de nadelige gezondheidseffecten bij kinderen, adolescenten en volwassenen. Het product voldoet aan de huidige wetgeving en aan de strengere eisen van de Joint Council of Creative & Hobby Materials.

Oeko-Tex 100

Oeko-Tex 100 is een gezondheidslabel voor textiel dat garandeert dat het product voldoet aan de strengste eisen op het gebied van verven, azokleurstoffen, pesticiden en conserveringsmiddelen en voldoet aan alle geldende regelgeving. Het is geen ecolabel maar eerder een gezondheidslabel, wat betekent dat de nadruk ligt op de eindgebruiker.

CE-markering

Het product voldoet aan de huidige wetgeving voor 'Speelgoed' of 'Elektrische en elektronische producten'. Als er een waarschuwingstekst aan het speelgoed is bevestigd, kan deze worden bekeken op onze website.

Voedselveilige materialen

Geschikt voor contact met voedsel volgens EU verordening 1935/2004.

Zuurvrij

Het product is zuurvrij en pH-neutraal

Lignine vrij

Products marked with this symbol are lignin free, which has a positive impact on the life of the paper and the environment.

Brandbaar

Milieugevaar

Gezondheidsgevaar

Bijtend

Chronisch gezondheidsgevaar

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present