Uitleg van de symbolen

Belangrijk om te weten bij het bestellen

Minimale ordergrootte voor de beste prijs (MOQ 6 dozen)

I den dynamiske blok herunder vises tekst til EDU kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - EDU - Minimum order at the multi purchase price"

I den dynamiske blok herunder vises tekst til B2B og B2C kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - B2C/B2B - Minimum order at the multi purchase price"

Inhoud (12 stuks/1 doos)

Als een artikel bestaat uit meer dan 1 stuk, wordt de inhoud weergegeven in relatie tot de prijs. Als u een artikel koopt waarbij 12 stuks/1 doos wordt aangegeven betekent dat dat u 1 doos met 12 stuks koopt.

Uitleg van de symbolen

Op deze pagina vindt u een toelichting op de in de webshop gebruikte symbolen, handig om te weten, wanneer u bij ons shopt. 

Speciale aanbieding

Dit product is in prijs gereduceerd ten opzichte van de normale prijs.

Outlet

Bespaar tot 90% in onze Outlet. Hier vindt u  hobbymaterialen tegen gereduceerde prijzen om ruimte te maken voor nieuwe hobbymaterialen.

Nieuw

Een nieuw product in ons assortiment.

Gratis ideeën - hier is hoe

Maak een keuze en laat u inspireren door ons gratis archief met ideeën voor creatieve projecten. Al onze ideeën hebben een uniek nummer. In onze catalogi staat dit nummer naast de afbeeldingvan het idee. Typ gewoon het nummer in het zoekveld op onze website en u ziet stapsgewijze instructies met foto's en tekst.

Zuurvrij

Het product is zuurvrij en pH-neutraal

Lignine vrij

Products marked with this symbol are lignin free, which has a positive impact on the life of the paper and the environment.

CE-markering

Het product voldoet aan de huidige wetgeving voor 'Speelgoed' of 'Elektrische en elektronische producten'. Als er een waarschuwingstekst aan het speelgoed is bevestigd, kan deze worden bekeken op onze website.

Voedselveilige materialen

Geschikt voor contact met voedsel volgens EU verordening 1935/2004.

Het Swan Ecolabel

Het Swan Ecolabel is het officiële duurzaamheidskeurmerk voor de Nordic landen voor non-foodproducten. Producten met dit label geven aan dat het product tot de meest milieuvriendelijke in die specifieke productcategorie behoort.

Oeko-Tex 100

Oeko-Tex 100 is een gezondheidslabel voor textiel dat garandeert dat het product voldoet aan de strengste eisen op het gebied van verven, azokleurstoffen, pesticiden en conserveringsmiddelen en voldoet aan alle geldende regelgeving. Het is geen ecolabel maar eerder een gezondheidslabel, wat betekent dat de nadruk ligt op de eindgebruiker.

A-label

Het product beperkt zowel de milieu-impact als de nadelige gezondheidseffecten bij kinderen, adolescenten en volwassenen. Het product voldoet aan de huidige wetgeving en aan de strengere eisen van de Joint Council of Creative & Hobby Materials.

Der Blaue Engel

Der Blaue Engel is een erkend Duits ecolabel. Producten met dit label zijn gemaakt van 100% gerecycled papier en worden alleen toegekend aan producten die zoveel mogelijk rekening houden met het milieu, van productie tot verwijdering.

Brandbaar

Milieugevaar

Gezondheidsgevaar

Bijtend

Chronisch gezondheidsgevaar

Creative Learning

Een idee en/of materialen voor een intelligentie-stimulerende activiteit voor 3 tot 11 jaar oude kinderen

Storkøb

Køb stort ind, og få en ekstra god pris! Med vores storkøb får du en særlig god rabat på mange af vores mest populære varer, hvis du køber en større mængde.

Øget indtjening

Disse varenumre indeholder en større mængde varer - oftest 5-10 af hver variant. Ved køb af disse varenumre opnår du en besparelse sammenlignet med at købe varerne enkeltvis eller i mindre mængde. Dermed kan du øge din indtjening.

Copyright © Creativ Company