Feestartikelen

Heb je binnenkort een feestje? Gebruik dan onze feestartikelen. Hier vind je bijvoorbeeld decoraties in de vorm van ballonnen, slingers, papieren pompons en vlaggen. Ook hier hebben we alle benodigdheden voor tafeldecoraties zoals tafelkleden en tafellopers. Daarnaast hebben we ook veel artikelen voor eenmalig gebruik, zoals kartonnen borden.

Feestartikelen
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Alles in DIY voor het grote feest en speciale evenementen

Heb je een speciaal feestje, een verjaardag of ben je van plan om te trouwen of carnaval te vieren? Op deze pagina hebben we alles verzameld wat je nodig hebt om het feest, decoraties, kaarten, enz. te maken. persoonlijk en volledig eigen.

Je hoeft niet per se een creatief genie te zijn om feestartikelen voor je feestje te maken. Met onze gedetailleerde gidsen kun je prachtige en unieke decoraties maken voor elke gelegenheid – lees hieronder meer. Als je veel creatieve vaardigheden hebt, kun je gemakkelijk je eigen stempel op de werken drukken.

Je kunt ook veel geld besparen door je eigen uitnodigingen, kaartjes en feestdecoraties te maken in plaats van massaal geproduceerde feestartikelen te bestellen. Je bespaart geen tijd, maar het is allemaal een deel van het plezier. Je kunt genieten van de uren dat je creatief bezig bent met het maken van unieke feestartikelen samen met je betere helft, een vriend of ouders.

Stap-voor-stapinstructies voor het maken van feestdecoraties

Misschien heb je al een idee voor een specifiek thema, kleurenschema of decoratieve stijl voor je feestje.

Als je niet precies weet welke richting je uit wilt of hoe je de verschillende elementen kunt laten samenwerken, vind je hier bij Creativ Company veel inspiratie.

Hoe ver je ook bent met je ideeën voor feestartikelen voor je grote evenement, neem een kijkje en laat je inspireren in onze doe-het-zelfcatalogus. Onder feestdecoraties vind je inspiratie voor alle artikelen die je nodig hebt voor dat speciale feest. De creatieve ideeën zijn verdeeld op basis van wat je nodig hebt voor je feestje – inclusief uitnodigingen, plaatskaartjes, tafeldecoraties en feestdecoraties – en wat voor soort feest je gaat geven. Hier kun je genieten van prachtige feestdecoratie die speciaal is ontworpen voor bevestigingen, bruiloften, babyshowers, doopfeesten en verjaardagen.

De verschillende ideeën zijn bedrukt met prachtig gepresenteerde beelden om je te inspireren.

Als je voor meer dan 399 DKK bestelt, krijg je ook gratis verzending.

Shop feestartikelen en doe-het-zelf-feestartikelen bij Creativ Company

Bij Creativ Company vind je ook standaard feestartikelen die niet noodzakelijk een grote creatieve betrokkenheid vereisen. Deze omvatten LED-kaarsen , servetten, kaarsen en ballonnen.

We houden van creatief doe-het-zelf. Daarom hebben we ook veel leuke en creatieve hobby-artikelen, zodat je eenvoudig je eigen feestdecoratie kunt maken. Je vindt er bijvoorbeeld plaatskaarten die wachten op de juiste naam, maar ook allerlei decoratielinten, kwastjes, papier, dozen en andere decoratieve feestelementen die je helemaal zelf kunt maken. Of je nu de voorkeur geeft aan zacht roze en stoffig groen of wilde neontinten, je krijgt precies wat je wilt door het zelf te maken.

Veel plezier met het maken van je eigen persoonlijke feestdecoratie.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present