Weven, tapijten maken en pompons

Maak het gemakkelijk om te weven en pom-poms te maken met deze materialen. Hier vindt u weefgetouwen in verschillende maten, smyrna haaknaalden en stramien en gereedschappen voor vlechten. Probeer onze praktische pom-pom-maker die het gemakkelijk maakt om pom-poms te maken. Bekijk ook onze materiaalsets met pom-poms garen en vlechtwerk.

Weven, tapijten maken en pompons
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Creëer prachtige geweven artikelen voor jezelf en je huis

We hebben de accessoires die je nodig hebt als je unieke en persoonlijke items voor je huis of een geliefde wilt weven. Dit soort weven vereist in de eerste plaats de juiste weefgetouwen. Welk getouw je kiest, hangt af van wat je wilt maken.

Kralen weven

Een kraalgetouw is een mooie kleine weefgetouw die wordt gebruikt om mooie en expressieve kralenarmbanden te maken met bijvoorbeeld rocaillezaadkralen. Je kunt de armbanden helemaal naar jouw smaak maken. Maak ze kleurrijk of effen, breed of smal.

Klassiek weven

Een standaard weefgetouw kan worden gebruikt om prachtige muurhangers te maken, wat erg populair is. Je kunt weven:

Weefgetouw

Met een multi-frame kun je de mooiste matten en wandhangers vlechten met een punch-naald of een rya-tapijtwand . Het multiframe kan worden versteld om zowel vierkante als rechthoekige ontwerpen te maken.

Doe inspiratie op voor het weven van onder andere woonaccessoires.

Rya – maak prachtige kussens, wandhangers en vloerkleden

Rya is een heel speciale techniek die je heel eenvoudig leert. Het lijkt een beetje op een naaldpunt, maar in tegenstelling daarmee zijn er geen lussen gemaakt door het stiksel van rya of het vasthaken van karpetten. Het resultaat is veel losse uiteinden, waardoor het op bont lijkt.

Je kunt een heerlijk zacht oppervlak creëren door een rya-kussen, een rya-karpet of een rya-karpet aan de muur te hangen.

Pomponplezier voor kinderen en volwassenen

Bij Creativ Company hebben we superpraktische schijven waarmee je snel en eenvoudig een van de kleine ronde pompons kunt maken. We hebben ze in verschillende maten, zodat jij en de kinderen veel mooie, zachte pompons kunnen maken. Je maakt ze vaak van garen. De meeste mensen kennen ze, maar heb je al eens gedacht aan het feit dat je ook een pompon van tule kunt maken, of voor hoeveel mooie dingen je deze pluizige balletjes eigenlijk kunt gebruiken?

Hier zijn een paar nieuwe ideeën:

We wensen je veel plezier met je creativiteit. Nog een laatste tip om je daarbij te helpen: Weven, rya en pompons zijn een geweldige manier om verschillende garens en textielresten op te gebruiken. Hebt u vragen over een van onze producten? Neem gerust contact met ons op Dit kun je doen door rechtstreeks naar ons te schrijven in de chat rechtsonder op deze pagina. Dan doen we ons uiterste best om je te begeleiden en je te helpen kiezen wat je nodig hebt.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present