Lijm, vernis en was

Lijm is een musthave bij het knutselen. Daarom hebben we een ruime keuze aan verschillende lijmen en vernissen. U vindt hier klassieke lijmpatronen, schoollijm, allround hobbylijm, speciale lijm, lijmpistolen en hete lijmpatronen en decoupagelijm en vernis. Als u haast heeft, hebben we ook instantlijm.

Lijm, vernis en was
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Alles wat u nodig hebt in lijm, vernis en was voor creatieve projecten

Eenvoudig gezegd is lijm essentieel voor het productieproces. Je gebruikt hem elke keer als je iets op het oppervlak van je sieraad of samen met een ander item wilt plakken. Er worden verschillende soorten lijm gebruikt voor verschillende doeleinden. Bij Creativ Company hebben we een enorme selectie van:

  • Schoollijm
  • Hobbylijm
  • Lijmstiften
  • secondelijm
  • Houtlijm
  • Bijenwas
  • Decoupagelijm
  • Lijmpistolen
  • ...en nog veel meer.

We hebben allemaal wel eens een lijmstokje in de hand gehad. De klassieke lijmstift is geschikt voor veel dingen en vooral handig als je papier moet lijmen. Bijvoorbeeld wanneer jij en je kinderen zelf paasdecoraties en kerstdecoraties willenmaken. Over het algemeen zijn kinderen ongelooflijk creatief als het gaat om het vinden van verschillende dingen om aan elkaar te lijmen. Op die manier kunnen ze de mooiste kunstwerken maken.

Interieurdecoratie met lijm

Wil je je huis inrichten met doe-het-zelf-artikelen die je zelf hebt gemaakt? Dan hebben we alle verschillende soorten lijm die u nodig hebt.

We hebben onder andere behanglijm voor als je je muren wilt versieren. We hebben sneldrogende spuitlijm die uiterst praktisch is voor gebruik met decoratieve houten frames, prachtig versierde tegels en zelfgeschilderde decoratieve dienbladen.

Je kunt ook je eigen herbruikbare voedselwikkel maken van patchworkstof met bijenwas.

Laat de ideeën stromen en creëer een unieke stijl in je huis. Als het gaat om interieurontwerp, kunt u werken met veel materialen die met elkaar verbonden moeten worden. Zorg er altijd voor dat u het juiste type lijm gebruikt. Zo gaat je kunstwerk zo lang mogelijk mee.

Doe inspiratie, hulp en ideeën op bij Creativ Company

In onze webshop hebben we – naast spannende producten voor je creativiteit en doe-het-zelf – een ongelooflijk grote en gevarieerde ideeëncatalogus, waar je inspiratie kunt vinden voor bijna alles.

Kijk bijvoorbeeld onder 'Creativiteit met papier en karton'. Hier vind je veel nieuwe inspiratie als je geen vergelijkbare projecten meer hebt. Controleer of u het juiste type lijm voor het project hebt.

U kunt ook op deze pagina op de verschillende soorten lijm klikken. Velen van hen hebben een aantal creatieve ideeën opgedaan, zoals onderaan de bladzijde. Klik hier om naar het creatieve idee te gaan. Hier vind je een stapsgewijze handleiding en een boodschappenlijstje, zodat je het idee eenvoudig zelf kunt uitproberen.

We hebben veel lijm. Maar als je de lijm, was of lak die je zoekt nog steeds niet kunt vinden, of als je vragen hebt over onze producten, neem dan gerust contact met ons op bij Creativ Company. U kunt ons rechtstreeks aanschrijven via het chatvenster rechtsonder.

Wij verheugen ons op uw komst!

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present