Laat de lente bloeien met creativiteit

Zeg vaarwel tegen de kou van de winter met deze verzameling ideeën en materialen die de lente zeker extra creatief zullen maken. Laat u inspireren door de ontluikende bloemen van de natuur en geef u zelfgemaakte decoraties een bloemmotief dat het hele seizoen meegaat. Maak van Pasen het hoogtepunt van de lente en een tijd waarin het hele gezin samenkomt voor lekker eten, gezellige tijden en creatieve projecten. Hier vindt u suggesties voor het maken van creatieve paasdecoraties en paaseieren met behulp van traditionele knutselmethoden zoals naaien, haken en papier snijden.

 

>

177 varer

>
Du har set 24 af 177 varer

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

PASEN

Pasen is een geliefde feestdag en het hoogtepunt van de lente. We kijken uit naar meer zon en langere dagen, genieten van vrolijke gele narcissen en verheugen ons op gezellige tradities. Maar Pasen is ook een tijd van samenzijn met het hele gezin. We gaan zoeken naar paaseieren, genieten van een heerlijk paasdiner - en we maken zelf paasdecoraties. Ben jij op zoek naar wat inspiratie voor Pasen? Wij hebben veel creatieve activiteiten waar iedereen van kan genieten, groot en klein. Dit geldt voor alles - van kleine papiersnijprojecten tot uitgebreidere knutselactiviteiten met verf, crêpepapier en veren. 

PAASDECORATIES 

Haal het voorjaar in huis met je eigen paasdecoraties. Een van de tradities is om paaskuikentjes te versieren met pluizige gele veren en om paaseieren te beschilderen in vrolijke lentekleuren. We vullen het huis met alle decoraties die bij het seizoen horen: haasjes, kippen en eieren - veel eieren. Haal je kunstvoorraden maar uit de kast en maak paasdecoraties voor in de vensterbank, op tafel en aan de grillige paastakken uit de tuin. 

PAASEIEREN

Het paasei is de grote klassieker van de lente en je kunt je creativiteit ermee de vrije loop laten. Als het om paaseieren gaat, is er voor elk wat wils. We zijn dol op de eitjes van chocolade, maar we versieren ook graag de andere variant. Blaas jij traditioneel je eigen eieren? Dan kan je direct op de witte eierschaal schilderen. Maar je kunt ook paaseieren maken van karton en papier, of er zelfs een haken van garen. Welke look je ook wilt, je kunt overal in huis genieten van de vrolijke paasvibes. Misschien heb jij je penselen al tevoorschijn gehaald. Dan kan je plastic eieren versieren met een simpel motief van de lentebloemen die tijdens het paasseizoen bloeien. En als de vensterbank wel een voorjaarsmake-over kan gebruiken, knip dan eens je eigen paaseieren uit karton en gebruik ze als mooie hangers. Je voelt je al snel de ei-xpert!

PAASKUIKENTJES

Pasen is pas Pasen als er paaskuikentjes zijn! Ze zijn een van de bekendste motieven van deze feestdag en ze komen in veel verschillende vormen en maten en met een breed scala aan uitdrukkingen – allemaal, natuurlijk, met veel ge-pieperdepiep! De kleine gele paasvriendjes zijn duidelijke favoriet bij de jongste leden van het gezin. Met behulpvan polystyreen eieren en Silk Clay® maken kinderen heel eenvoudig hun eigen schattige paaskuikens. En het is een eitje om ze verschillende uitdrukkingen te geven, omdat de zelfhardende klei heel eenvoudig te hanteren is voor kleine handjes. Als je wilt werken aan de fijne motoriek, kan je kleine kuikentjes maken op een pinbord met strijkkralen.  

Bekijk onze leuke selectie veren en dons voor paaskuikens – we hebben zowel natuurlijke als synthetische veren op voorraad.

PAASHAASJES

Spring in ons creatieve universum en maak kennis met een van de populairste paasdieren – de paashaas! Als kind werd ons verteld dat de paashaas paaseieren door de hele tuin verstopte. Je kunt dit verhaal vertellen terwijl je een paashaas maakt met gipsgaas en polystyreen. Geef hem weer met zijn lange oren, grote ogen en schattige neus, en schilder hem daarna in prachtige kleuren. 

PAASBLOEMEN

Kan je naast de oude paasklassiekers wel een nieuw idee gebruiken? Maak eens bloemen van crêpepapier! Een lenteproject waar je creativiteit echt tot bloei kan komen! Ruil de verse bloemen van het seizoen in voor bloemen die nooit verwelken. Je kunt er steeds weer van genieten en ze vormen een prachtig middelpunt voor de vele paasdiners van het voorjaar. Maak bijvoorbeeld een bos narcissen met crêpepapier en bewonder hoe echt ze eruitzien.  Bekijk ons uitgebreide assortiment crêpepapier en word verliefd op de vele prachtige kleuren die er zijn.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present