Schriften, blocnotes en papier

Schriften, blocnotes en papier
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Notitieblokken en papier – de benodigde uitrusting voor het schrijven

Op deze pagina vindt u verschillende soorten papier in de vorm van notitieblokken en notitieblokken. Hoewel de computer veel van ons schrijven heeft overgenomen, zijn er toch een aantal zaken die met de hand geschreven zijn. En daar zijn we blij mee. Met de hand schrijven kan iets bijzonders doen wat nummers en tekst op de computer niet kunnen. Het is ook persoonlijker om brieven op papier te schrijven dan om iets uit te printen.

Je kunt je beter onderdompelen in je creatieve werk, schoolwerk of werk als je een potlood of balpen in één hand hebt en wat goed papier om op te schrijven.

We verkopen papierblokken die gevoerd zijn en we verkopen ook notitieblokken voor scholen met lijnen of vierkanten. Welk soort papier u ook verkiest in onze webshop, u beslist helemaal zelf.

In sommige andere categorieën in onze webshop vindt u ook artikelen zoals karton, crêpepapier, geglazuurd papier, enz.

Grote keuze aan notitieblokken

Als u specifiek op zoek bent naar notitieblokken in onze webshop, kunt u klikken op de subcategorie schoolnotepads. Niemand zegt echter dat je geen schoolnotities voor iets anders dan schoolwerk kunt gebruiken.

De kleine notitieblokken met lijntjes of vierkantjes zijn perfect voor veel andere dingen. Je kunt bijvoorbeeld plattegronden voor huizen tekenen op het gevoerde papier en je kunt de gevoerde notitieblokken gebruiken om alles op te schrijven, van gedichten en tekst tot recepten.

De notitieblokken hebben meestal cijfers of letters op de voorkant. Dit geeft aan of ze vierkanten of lijnen binnenin hebben. De notitieblokken en andere notitieblokken zijn vaak verkrijgbaar in A4- en A5-formaat, dus we hebben hopelijk alles wat je nodig hebt.

Als je in onze andere categorieën zoekt, vind je ook items zoals agenda's en notitieboekjes. Dus als u het gewenste notitieblok of blok niet vindt, kunt u het in een andere categorie vinden.

Pads van papier en andere papierproducten voor vele doeleinden

Sommige vaste voorwerpen die u op deze pagina kunt vinden, zijn papierblokken. De pads zijn meestal gevoerd en perfect als je gewoon een stapeltje gelinieerd papier wilt gebruiken om aantekeningen op te maken of voor allerlei andere dingen.

:?: Denk hierbij aan het schrijven van brieven, notities, gedichten schrijven, korte verhalen, teksten, romans, recepten en to-do-lijstjes, maar ook aan checklists voor het inpakken op vakantie.

De pads hebben meestal ook vier gaten in de rand, wat perfect is als je de hele pad of slechts enkele vellen in een ringband wilt plaatsen. Als je iets schrijft dat je niet zomaar weggooit, is het leuk om een ringband te hebben waarin je de vellen kunt plaatsen.

Een verpakking met papieren pads is handig, want je kunt één klein blokje tegelijk gebruiken en het meenemen, zodat je altijd iets hebt om op te schrijven. Doordat de vellen kunnen worden afgescheurd, wordt het kussen alleen nog gemakkelijker te vervoeren en op te bergen.

Wilt u notitieblokken, papierblokken of contactboeken kiezen?

Op deze pagina vindt u verschillende subcategorieën en het is aan u of u op elk van hen wilt klikken om de producten te zien die bij die categorie horen of dat u alle producten op deze pagina wilt doornemen.

Het is niet aan ons of u kiest voor notitieblokken, papieren pads, contactboeken, illustratieblokken, notulen van vergaderingen of iets anders. Het hangt allemaal af van wat je nodig hebt, of je iets wilt met lijnen of vierkanten, of dat je iets wilt waar jij of iemand anders zijn of haar naam en potentiële cijfers op de voorkant kan schrijven.

Hopelijk hebben we notitieblokken en pads voor elke behoefte, maar als er iets is waarvan u denkt dat het op deze pagina zou moeten staan maar u het niet kunt vinden, neem dan contact met ons op om te weten te komen of het iets is dat we voor u hebben of kunnen krijgen.

Er zijn veel manieren om creatief te zijn met pads en andere stationaire

De producten die we op deze pagina verkopen, hebben vaak één primair doel, maar u kunt de papieren producten gemakkelijk gebruiken voor wat u maar wilt. Je kunt bijvoorbeeld vergaderminuten kopen, zelfs als je geen leraar bent, en deze vervolgens aan je kind geven zodat hij/zij met vrienden op school kan spelen, en dan kunnen ze plezier hebben met het bijhouden van de notulen van wie al dan niet naar hun fictieve school gaat.

Als het gaat om dingen als pads en andere notitieboekjes, denk dan buiten de gebaande paden en denk na over waar het nog meer voor gebruikt kan worden. Oefenboeken, rekenboeken, illustratieboeken en dergelijke kun je makkelijk voor andere dingen gebruiken. In de rekenboeken kun je bijvoorbeeld geometrische vormen tekenen en in de schriften kun je met lijnen alles schrijven wat je maar wilt.

Pads en notitieblokken met vierkantjes zijn ook ideaal om doolhofjes mee te maken. Op elk blad of elke pagina kunt u een buitenste kader tekenen en vervolgens lijnen aanmaken vanaf een startpunt, die dan in het doelveld kunnen eindigen.

Creativ Company is meer dan alleen een papierduwer

Bij Creativ Company zijn we gek op papier en vele andere creatieve voorwerpen, gereedschappen, materialen, enz. Omdat we dol zijn op papier en het voor jou gemakkelijk willen maken om bij ons te winkelen, hopen we dat je een of meer items hebt gevonden die je wilt kopen. Wij streven ernaar uw favoriete hobbywinkel te zijn en we zijn zoveel meer dan alleen maar een papierduwer.

Als je voor een bepaald bedrag koopt, krijg je gratis levering en kun je je goederen binnen een paar dagen verwachten. Als u vragen of opmerkingen hebt, kunt u ons bellen of schrijven. U kunt dit doen door te bellen naar +45 9613 3010. Stuur een e-mail naar . Wij verheugen ons op uw komst!

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present