Kantoorbenodigdheden

Maak kantoorwerk een beetje makkelijker met bijvoorbeeld paperclips, nietjes en nietmachines, opgerold papier, pennen of lamineerapparatuur. Onthoud ook kleine dingen met uw post-it-notities.

Kantoorbenodigdheden
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Krijg een overzicht met de juiste kantoorbenodigdheden

Vandaag de dag is dit vooral digitaal. Hier bewaren we onze belangrijkste documenten, houden we het overzicht over onze agenda en maken we een boodschappenlijstje. Maar van tijd tot tijd kan het ook nodig zijn om een uitgebreid overzicht te hebben op je papieren blok. Er zijn verschillende beweringen die zeggen dat we ons geheugen versterken als we met de hand schrijven in plaats van op het toetsenbord van de computer.
 
Hier bij Creativ Company hebben we alle kantoorbenodigdheden die u nodig hebt voor uw thuiskantoor, werkplek of hobbyruimte. U kunt op de specifieke subcategorieën klikken, zoals liniaal, etiketteermachines, balpennen, nietmachines en nog veel meer. Al deze kantoormaterialen kunnen helpen om een meer gestructureerde werkplek te creëren waarin niets ontbreekt.

Houd losse papieren bij
We printen vaak onze belangrijkste documenten af en daarom is het ook belangrijk om controle te houden en een overzicht te hebben van deze losse papieren. Op deze pagina hebben we een grote selectie van verschillende mappen die ervoor zorgen dat je losse papieren niet onderin je tas opkrullen.

Ons assortiment omvat het volgende:

 • Art Portfolio Bestanden. Een heavy duty-vouwmachine in verschillende maten, vaak met een handgreep. Deze worden vaak gebruikt voor werk dat je moet presenteren tijdens vergaderingen, gesprekken en dergelijke.

 • Elastische vijlen Verkrijgbaar in verschillende kleuren en zeer handig voor schoolwerk. Koop er een paar in verschillende kleuren en gebruik ze voor verschillende vakken op school.

 • Hier kunnen de losse papieren worden verzameld in een A4-map van stevig karton. Ook vaak gebruikt voor schoolwerk.

 • Plastic presentatiemappen. Plastic mappen met een overzichtelijk front, zodat je snel een overzicht krijgt van de inhoud. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Als u slechts één vel papier nodig hebt om bij te houden, kunt u klikken op ons assortiment perforators en nietmachines,waar u ook opvouwbare clips en clips vindt die uw papieren snel en eenvoudig kunnen volgen.

Het assortiment omvat ook laminatoren. Hiermee kunt u belangrijke documenten of afbeeldingen sealen met plastic. Dit biedt een beschermend element dat bestand is tegen water en andere vloeistoffen. Dit is vooral een goed idee als je buiten een notitie wilt hangen. Lamineren is ook uitstekend als u recepten wilt printen. Rommelige vingers kunnen snel over recepten heen komen, maar gelukkig kun je het lamineren snel afnemen met een vochtige doek.

Schrijfgerei voor elke situatie
Ondanks het feit dat de meesten van ons altijd een smartphone bij zich hebben, is het toch handig om altijd een balpen of potlood in de tas mee te nemen. Natuurlijk omvat ons assortiment alles wat met schrijfgerei te maken heeft. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod:

 • We hebben veel verschillende balpennen in verschillende diktes en kleuren.

 • Potloden Geen verdere presentatie vereist. Maar we hebben ook kindvriendelijke potloden met een optimale ergonomie, waardoor ze het perfecte beginnerspotlood zijn.

 

 • Highlighters. Kan zowel voor studie als werk worden gebruikt. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

 • Decoratieve stiften Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en sommige hebben zelfs glitters en glitters – ideaal om verjaardagskaarten, legkaarten en dergelijke mee te schrijven.

 • En nog veel meer ... Natuurlijk vind je ook puntenslijpers en andere accessoires die je kunt gebruiken voor je nieuw gekochte schrijfgerei.

U vindt er ook de schrijfbenodigdheden en kantoorartikelen die u zoekt in ons assortiment.

Versterk uw organisatie met een labelmachine

Als je veel verschillende mappen op kantoor hebt, kan het snel een uitdaging worden om de juiste map te vinden. Het wordt daarom ten zeerste aanbevolen om in een etiketteermachine te investeren. Met zo'n slimme machine kun je snel al je cases sorteren – en een goed overzicht krijgen.

De etiketteermachine hoeft niet beperkt te blijven tot kantoorgebruik, maar kan ook worden gebruikt in de keuken, de kinderkamer en nog veel meer.

 • Krijg een overzicht van je kruiden. Een etiketteermachine kan erg handig zijn in de keuken waar je waarschijnlijk veel potten en potten bewaart. :?: Als u een etiket op de potten bloem, pasta, rijst en kruiden plakt, kunt u snel vinden wat u zoekt. Zo hoeft u geen kardemom meer in uw braadpan te doen.

 • Help je kinderen op weg. Het bijhouden van kinderspeelgoed en -kleding kan een uitdaging zijn – vooral als ze leren hoe ze moeten opruimen. Hier kunnen etiketten kinderen helpen om aan de slag te gaan. Kies uit verschillende dozen en manden voor elke kledingcategorie, teddyberen, speelgoedauto's en nog veel meer.

Zodra u een etiketteermachine in uw huishouden hebt binnengebracht, zult u het moeilijk hebben om er weer zonder te gaan. Plotseling worden al uw dingen gemarkeerd met een label en zal het veel sneller zijn om dingen te vinden – alles bij elkaar maakt een labelmachine uw dagelijks leven veel gemakkelijker en minder stressvol.

Alles voor de etui en het thuiskantoor

Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, hebben we alles wat je nodig hebt voor je etui en thuiskantoor op onze pagina. Hoewel je misschien niet elke dag een liniaal gebruikt, is het altijd een goed hulpmiddel om rond te liggen, omdat het snel heel handig kan worden.

Het niet hebben van de juiste kantoortools kan al snel frustrerend worden en kan uw werk aanzienlijk vertragen. U kunt meerdere van onze producten in bulk kopen. Deze bulkverpakking bevat veel balpennen, potloden en dergelijke. Zo kunt u in bulk kopen voor uw thuiskantoor of werkplek. Waarschijnlijk heb je deze situatie al meegemaakt: de manier waarop je op magische wijze de ene balpen na de andere kwijtraakt. Bewaar daarom altijd wat extra balpennen en potloden in de buurt.

Vergeet niet om ons volledige assortiment door te nemen nu je al op zoek bent naar een etui of kantoor. Misschien heb je een extra post-it blok of batterijen in je mandje nodig voordat je op aankoop klikt? Vergeet niet dat we binnen een paar dagen leveren, zodat je snel kunt profiteren van je nieuwe kantoorbenodigdheden.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present