Onderdelen voor sieraden maken

Hier vind je een breed scala aan onderdelen voor het maken van sieraden, bijvoorbeeld ringen, oorbellen en creolen, brochenaalden en haarspelden, maar ook kettingen en armbanden. Daarnaast hebben we ook alles om de sieraden in elkaar te zetten, zoals sieradenslotjes, eindstukken, O-ringen en splitters.

Onderdelen voor sieraden maken
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Zorg goed voor je sieraden

  • Bewaar sieraden in een sieradenbox
  • Doe sieraden af tijdens het sporten, baden, slapen en schoonmaken
  • Zorg dat er geen haarlak, parfum, lotion enz. op uw sieraden komt

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Creëer je eigen unieke sieraden met prachtige sieraden

Sieraden zijn een belangrijk onderdeel van het leven van veel mensen en als je graag zelf sieraden draagt, weet je hoe een prachtig sieraad elke dag een nieuwe dimensie kan geven. Sieraden kunnen op veel manieren de finishing touch zijn van een prachtige outfit. Zodra je je favoriete oorbellen of halsketting omdoet, straal je direct en zie je er als een miljoen dollar uit.

Daarom zijn sieraden een populaire keuze voor zowel alledaagse als speciale gelegenheden voor veel mensen. Je kunt sieraden vinden die je in het haar, in de oren en op je armen kunt dragen, zodat je er nog mooier en persoonlijker uitziet.

Maar wat doe je als je het beu bent met de selectie die in de winkels ligt en je de voorkeur geeft aan unieke sieraden die niemand anders heeft? Het antwoord is eenvoudig: je maakt je eigen sieraden! Het is eenvoudig en vrij eenvoudig om je eigen sieraden te maken, en dit is iets wat iedereen kan proberen, op voorwaarde dat ze wat tijd over hebben.

Als je je eigen sieraden maakt, kun je unieke en persoonlijke sieraden maken die je in geen enkele winkel vindt. Met deze bedel kun je je eigen unieke stijl creëren met sieraden die bij je persoonlijkheid passen.

Sieraden maken met sieradenonderdelen is ook een goedkope manier om echt mooie stukken te maken, dus je kunt snel veel geld besparen als je besluit om je sieraden zelf te maken in plaats van ze te kopen.

Er zijn bijna geen grenzen aan de sieraden die je zelf kunt maken, dus het is gewoon een kwestie van beginnen. Het duurt niet lang meer voordat je de mooie en persoonlijke items toont die je zelf hebt ontworpen.

Bij Creativ Company vind je elementen voor alle soorten sieraden, zodat je je eigen vingerringen, oorbellen, halskettingen en haarclips kunt maken. We verkopen ook sieraden voor veel andere soorten sieraden maken, dus je vindt zeker het deel dat je nodig hebt voor je specifieke sieradenproject.

Om het je gemakkelijk te maken, hebben we onze verschillende producten voor het maken van sieraden gefilterd in verschillende categorieën die je snel kunt doorklikken. Zo vind je snel de items die je nodig hebt om een halsketting, oorsieraden of een ander sieraad te maken.

Sieradenelementen voor het maken van kettingen en armbanden

Als je nog niet zo lang sieraden maakt, zijn halskettingen en armbanden een geweldig begin. Colliers en armbanden zijn elegante en mooie sieraden die je eenvoudig zelf kunt maken. Dit is een leuk projectje voor een donkere avond of een vrij weekend.

Om een halsketting te maken, heb je alleen maar een mooie ketting nodig. Deze vind je in onze selectie. Dan kun je onze prachtige sieraden bekijken die je kunt gebruiken om je halsketting te versieren. Hier kun je je halsketting iets bijzonders en unieks maken. Bij Creativ Company vind je een breed scala aan sieraden die je kunt gebruiken om je halsketting of armband te versieren, zodat je zeker iets vindt dat past bij jouw persoonlijke stijl. 

We verkopen ook ronde springringen, splitringen en sluitingen, zodat je je halsketting of armband helemaal af kunt maken en hem makkelijk om en af kunt doen.

Sieradenelementen voor het maken van oorsieraden

Oorsieraden maken is een ideale gelegenheid om creatief aan de slag te gaan met sieraden die echt opvallen. Oorsieraden zijn een belangrijk onderdeel van elke sieradencollectie en daarom zijn zelfgemaakte oorsieraden een must voor het creëren van je eigen persoonlijke look.

Gelukkig is het maken van je eigen oorsieraden heel eenvoudig met onze selectie van producten voor het maken van sieraden. Om een oorbel te maken, heb je alleen een haakje of oorbel en wat accessoires nodig. Het oordraadje is de naam van het haakje dat door je oor gaat en je kunt er eenvoudig verschillende soorten hangers aan bevestigen. Je kunt ook verschillende accessoires aan het oordraadje bevestigen met een ronde springring, zodat je oorsieraden van elke gewenste lengte kunt maken.

Je kunt ook een paar fijne oorstekers maken die je zelf kunt versieren met accessoires die bij je persoonlijkheid passen.

Sieradenelementen voor haarsieraden

Om je prachtige look compleet te maken, zijn haarsieraden ook een goede keuze. Kies uit haarelastiekjes en barrets om je haar op zijn plaats te houden en wat stijl aan je haar toe te voegen.

Je kunt onze sieradenelementen gebruiken voor haarsieraden om een persoonlijk kapsel te creëren dat past bij de rest van je zelfgemaakte sieraden.

Je kunt je haarelastieken en haarspelden versieren met je eigen unieke stijl, bijvoorbeeld door ze te kleuren of door verschillende accessoires toe te voegen.

Heb je een goed idee nodig? Vind inspiratie voor een nieuw sieraad in onze ideeëncatalogus

Met ons brede assortiment sieraden op deze pagina zijn de mogelijkheden om sieraden te maken bijna eindeloos. Je kunt je eigen sieraden maken die je overal op je lichaam kunt dragen en je kunt elke gewenste look creëren.

En je kinderen, die zeker ook dol zijn op het maken van persoonlijke sieraden, kunnen dat ook. Kinderen vinden het leuk om creatief te zijn en als je een kind hebt dat graag sieraden draagt, is het maken van sieraden een voor de hand liggende keuze voor een gezellige weekendactiviteit.

Misschien heb je een specifiek idee nodig om aan de slag te gaan met het maken van sieraden? Bekijk dan onze ideeëncatalogus voor een schat aan geweldige ideeën over hoe je ons productassortiment kunt gebruiken voor het maken van sieraden.

Hier vind je altijd wat inspiratie en omdat al onze ideeën worden geleverd met gedetailleerde gidsen, is het voor iedereen gemakkelijk om aan de slag te gaan.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present