Boetseergereedschappen

Modelleertools kunnen veel verschillende dingen zijn. Daarom hebben we een mix van modelleertools gemaakt, met praktische zaken zoals de draaistandaard, lintgereedschap, modelleerstaafjes en deegrollers. Bovendien vind je hier snijvormen waarmee je makkelijk grappige en gedetailleerde figuren maakt.

Boetseergereedschappen
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

16 varer

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Modelleertools voor prachtige resultaten

Als je graag met boetseerklei speelt en creatief bent, ben je op de juiste plek beland. Om het leuke, creatieve spel naar een hoger niveau te tillen, moet je de juiste uitrusting bij de hand hebben. Als we het over apparatuur hebben, bedoelen we uiteraard modelleringstools. Met de juiste tools kun je eindeloos genieten van de leuke, leuke, creatieve wezens die je kunt maken van modelleerwas of klei. Het is dus belangrijk dat u niet op de gereedschappen hoeft te knoeien. 

Er zijn veel verschillende gereedschappen en apparatuur die je kunt kopen om te gebruiken met boetseerklei. Bij Creativ Company hebben we een breed scala aan verschillende tools waaruit u kunt kiezen. We doen nooit concessies aan de kwaliteit van het gereedschap, zelfs niet als de prijzen laag zijn. We verwachten dat deze tools nog vele jaren van groot nut zullen zijn. 

Maak leuke figuren en patronen met de juiste tools

Je bent nooit te oud om met klei te spelen. Heel weinig mensen slagen er vaak in om hun creatieve kant te verkennen, omdat het dagelijks leven wordt geconsumeerd met praktische taken of een taak die moet worden uitgevoerd. Dus als je een paar uur in je agenda hebt doorgebracht met je gezin, is het een goed idee om te kijken naar modellenwerk. We zien dat veel kinderen en volwassenen modellen gebruiken als een soort ademruimte om op te laden. Hier is ruimte om te spelen en de dingen te creëren die gewoon op je pad vallen. 

Bij gebruik van boetseerklei kan het moeilijk zijn om de kleine details zonder gereedschap te beheren. En dat is precies waar de tool echt voor staat. Met messen en modelleergereedschap kun je op een heel andere manier met klei werken dan met alleen je handen.

Dus als je ervan droomt om leuke figuren of patronen te maken, moet je een beetje investeren in goede tools. Met de juiste tools kun je van alles maken, van gekleurd ijs tot een prachtig kasteel van boetseerklei.

Modelleren is de perfecte activiteit voor kinderen

Kinderen zijn dol op modellenwerk. Het is zowel leuk als ontspannend, met tal van mogelijkheden om je creatieve kant te ontplooien en je wilde fantasiefiguren uit te proberen. Bij het werken en spelen met klei zijn er geen grenzen aan wat je kunt doen. Alleen hun fantasie beperkt dus de creaties die uw kinderen bedenken.  

Het goede aan modelleren is dat er geen regels of kaders zijn voor wat juist en fout is. Het is dus mogelijk om met fantasierijke cijfers te komen. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om figuren te maken waar je al bekend mee bent, zoals een ster, kerstbomen, etc. 

Als je kinderen hun handen niet graag gebruiken om te modelleren, kun je ze uitrusten met vormuitstekers. Bij Creativ Company hebben we een goed assortiment Shape Cutters in vele varianten aangeschaft. Zo kunnen je kinderen een kerstboom, hart, bellen, bloemen en mensen maken die ze achteraf kunnen schilderen of versieren. Op die manier is het een activiteit die leuk en aangenaam kan zijn voor het hele gezin.

Modelleergereedschap, messen en kleilusgereedschap vinden

Als het om gereedschap of apparatuur in het algemeen gaat, is het belangrijk om nooit te knoeien, of je nu kookt, bouwt of modelleert. Bij het modelleren zijn er een aantal tools die essentieel zijn. We raden je aan om een kijkje te nemen in ons assortiment modelleergereedschap, messen en kleilusgereedschap, waarmee je je figuren kunt snijden, aanpassen en polijsten, zodat ze precies zo eindigen als je ze hebt bedacht. 

Als u net zo geïnteresseerd bent in de apparatuur en het gereedschap als wij, dan hebben we ook verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen. In een pakket krijgt u alles wat u nodig hebt en er nog een beetje extra bovenop. In de regel is het voor u ook goedkoper om een compleet pakket aan te schaffen dan om losse gereedschappen te kopen.

Alles wat u nodig hebt in modelleertools

Creativ Company is een hobbywinkel die in 2000 begon en ons meer dan 20 jaar ervaring geeft in wat creatief spelen kan betekenen voor zowel de ontwikkeling van kinderen als volwassenen. Daarom doen we geen concessies aan de creatieve tools die je nodig hebt. 

We streven er ook naar om uw favoriete hobbywinkel te zijn. Dit vereist uiteraard ook dat we aan uw behoeften kunnen voldoen met betrekking tot tools voor modellenwerk of andere hobbyactiviteiten. We hebben een spannende selectie samengesteld die voor vele doeleinden kan worden gebruikt, waaronder modelleren. Onze inkopers hebben ervoor gezorgd dat u kunt kiezen uit verschillende opties, maar altijd tegen lage prijzen.

Vind leuke en mooie voorbeelden van modellenprojecten

Als je inspiratie nodig hebt voor wat je kunt doen, of waar je kinderen zich in kunnen storten op het gebied van modellen, hebben we een aantal creatieve suggesties voor je samengesteld. Je vindt ze in onze ideeëncatalogus, een wereld van goede, leuke ideeën voor zowel volwassenen als kinderen.  

Via het menu-item 'Creatieve ideeën' komt u rechtstreeks op de website in onze ideeëncatalogus terecht. Daar kan je klikken op "Creative ideas for children" waar je kan kiezen voor "Modelling and moulding for children". 

Je kunt er ook voor kiezen om modellen in te voeren in het zoekveld van de website, en je vindt suggesties voorwat je van klei kunt maken. Voor de meeste van onze creatieve oplossingen heb je de juiste tools nodig, die de taak eenvoudiger en leuker voor je maken. Gelukkig kunt u zich online uitrusten in de winkel of in onze fysieke hobbywinkel in Holstebro.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present