Mallen

Goede mallen maken of breken het item voor gietprojecten. Hier vindt u bijvoorbeeld siliconen mallen die gebruikt kunnen worden voor beton, gips en zeep gieten. Bovendien zijn er ook plastic mallen, waarvan sommige voor het vormen van zand. Allemaal te vinden met verschillende motieven.

Mallen
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

6 varer

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Giet je eigen mooie vormen met behulp van betonmallen

Als je graag creatief bent en mooie figuren en vormen maakt, heb je veel mogelijkheden als het gaat om materialen. Er zijn veel materialen voor hobbyisten en je hebt misschien ook geprobeerd om figuren en vormen te maken van decoratieve klei, gips, kaaswax en andere materialen.

Maar heb je er al eens aan gedacht om mooie betonnen figuren te maken? U bent misschien bekend met beton als iets dat wordt gebruikt in de bouw, waar de vele eigenschappen van het materiaal grote voordelen bieden in verschillende bouwprojecten.

Beton is gemakkelijk om mee te werken, omdat het in een vloeibare vorm wordt geleverd, waarna het in relatief korte tijd droogt en hard wordt als gesteente.

Als creatieve ziel kun je deze kwaliteiten ook gebruiken als je aan een leuk project wilt beginnen. Voor creatieve projecten heeft beton het voordeel dat het gemakkelijk in elke vorm kan worden gevormd, waarna het snel droogt en superhard wordt, en dus extreem resistent.

Daarom is het zo populair bij hobbyisten om betonnen mallen te kopen. Beton is gemakkelijk te mengen en in een mal te gieten, en als het beton droog is, hebt u een figuur die tegen een beetje van alles bestand is en die het harde Deense klimaat gemakkelijk aankan.

Beton is dus een voor de hand liggende keuze als je iets voor buiten wilt maken. In tegenstelling tot pleister wordt beton zonder problemen blootgesteld aan water en kan een betonfiguur dus het hele jaar door gemakkelijk buiten staan.

Tenslotte heeft beton het voordeel dat het een ruwe, maar aantrekkelijke look geeft die je niet in andere materialen vindt. In feite is beton zeer modern in interieurontwerp, zodat je gemakkelijk mooie en stijlvolle kandelaars of potten kunt maken voor je planten met behulp van beton en een mal.

Er zijn zoveel mogelijkheden met beton en daarom is het een leuk materiaal om mee te werken voor iedereen die graag creatief is en mooie dingen vanaf nul creëert.

Maak je eigen mooie decoratieve objecten met behulp van betonnen mallen

Op deze pagina hebben we ons assortiment betonvormen samengesteld. Met een mal uit onze selectie kun je gemakkelijk mooie decoraties voor je huis maken, omdat beton, zoals gezegd, een modern materiaal is dat populair is in interieurontwerp. Daarom worden veel nieuwe huizen ingericht met gepolijste betonnen vloeren of kale betonnen muren, omdat de ruwe en natuurlijke uitstraling een bijzondere sfeer in een ruimte creëert.

Maar je hoeft niet zo ver te gaan als het maken van gloednieuwe betonnen vloeren voor je huis, want een decoratief object dat is gemaakt van beton geeft je huis ook een stoere en natuurlijke uitstraling.

Je kunt bijvoorbeeld mooie kleine kommen maken met behulp van betonnen mallen. Betonvormen zijn ook ideaal voor zelfgemaakte theelichthouders en kandelaars.

Je kunt ook je eigen kleine betonnen figuren voor het raam maken, of je kunt iets moois voor de tuin maken, omdat beton, zoals hierboven vermeld, zowel regen als vorst kan weerstaan.

Als je je betonfiguren wat meer kleur wilt geven, kun je ze ook beschilderen. Beton is gemakkelijk aan te brengen, dus je kunt gewone knutselverf gebruiken om een mooi en kleurrijk oppervlak op je betonnen voorwerpen te creëren.

Met andere woorden, er zijn zoveel mogelijkheden bij het werken met betonnen en betonnen mallen, daarom hoef je alleen maar je mouwen op te rollen en je creativiteit de vrije loop te laten. 

Hoe gebruikt u betonvormen?

Betonmallen zijn eenvoudig te gebruiken en daarom kan iedereen deelnemen aan het project. Dit geldt voor degenen die geen ervaring hebben met het werken met beton, waaronder kinderen, die dit leuke materiaal waarschijnlijk willen uitproberen.

Concreet gebruikt u uw betonnen mallen door ze te vullen met gemengd beton, waarna u wacht tot ze drogen en hard worden. Als je bijvoorbeeld een kom wilt maken met behulp van een betonnen mal, giet je eerst beton in een betonnen mal in de vorm van de kom die je wilt maken. Druk vervolgens een kleinere kom in het beton, zodat de kom hol wordt als het beton droog is.

Als het beton droog is, kun je je betonnen mallen verwijderen en achterover leunen op je harde en waterdichte spoelbak, wat extreem is. Betonvormen hebben gladde oppervlakken, zodat ze gemakkelijk van het beton kunnen worden gescheiden en weer kunnen worden gereinigd, zodat ze snel klaar zijn voor uw volgende project.

Doe inspiratie op voor je volgende doe-het-zelfproject met behulp van betonnen mallen.

Als je betonnen en betonnen mallen in je hobbywerkplaats hebt, kun je mooie en moderne decoratieve accessoires maken die je huis stijl en pit geven. Met betonnen mallen kun je allerlei vormen maken en je hebt dus de kans om decoraties te maken die bij je eigen smaak passen.

Het is gemakkelijk om beton en mallen te gebruiken en daarom is het een voor de hand liggende keuze voor het maken van decoratieve accessoires voor iedereen die iets unieks wil maken en graag zelf dingen doet. Als je bijvoorbeeld een theelichthouder maakt, krijg je een product dat er heel professioneel uitziet en er dus gemakkelijk uitziet als iets gekocht in een dure kunstwinkel.

Maar wat als je een goed idee nodig hebt om met mallen mooie projecten te maken? Neem dan een kijkje in onze ideeëncatalogus, waar je altijd veel inspiratie vindt voor dingen die je kunt maken als je je creatief voelt.

Hier vind je geweldige ideeën voor het gebruik van je mallen en met onze grote selectie ideeën vind je zeker een project dat bij je past.

Alle projecten worden geleverd met gedetailleerde handleidingen, zodat iedereen gemakkelijk kan deelnemen en geweldige resultaten kan behalen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present