Bloemschikken en manden weven artikelen

Maak mooie boeketten en decoraties met onze bloemschikbenodigdheden, of weef een mooie mand met onze weefbenodigdheden. Hier vindt u houten schijven, dennenappels en natuurlijke elementen voor kerstversieringen, evenals oases en metalen ringen en draad. U vindt er ook touw- en vlechtmaterialen en gereedschappen voor het weven van manden.

Bloemschikken en manden weven artikelen
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

73 items

>
You have seen 24 of 73 items

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Creëer prachtige dingen met bloemisten- en mandenmakersbenodigdheden

Door samen met de mensen die het dichtst bij je staan te werken aan creatieve dingen, kun je meer in het moment leven en zowel je hoofd als je handen gebruiken. Creativiteit is een universele taal, en terwijl sommige mensen de voorkeur geven aan een ruwe, ruwe esthetiek, geven anderen de voorkeur aan een zachte, verfijnde uitdrukking.

Of je nu in de ene of in de andere zit, je kunt je verdiepen in creatieve activiteiten en decoraties maken voor de verschillende feestdagen van het jaar. In de zomer kun je genieten van een overvloed aan bloemen, die in gedroogde vorm je huis in de wintermaanden kunnen kleuren.

Bij Creativ Company kun je kiezen uit veel verschillende producten, bijvoorbeeld voor het binden/bloemenschikken en het weven van manden.

Ons assortiment creatieve accessoires en decoratieve producten

Omdat onze selectie van creatieve artikelen en accessoires zeer breed is, moeten er ten minste één of twee dingen zijn die ingaan op wat u zoekt. Hier op onze website vindt u een breed scala aan producten in zowel natuurlijke als kunstmatige materialen.

Van dennenappels, bloemen en bladeren tot hout en kaneelstokjes, we verkopen ook producten van plastic, rubber, karton, metaal, bloemenschuim, kurk, draad, polystyreen en glas. Dit biedt eindeloze combinatiemogelijkheden en je kunt een breed scala aan creatieve dingen maken om alle speciale gelegenheden en feestdagen van het jaar te vieren.

Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en we hopen dat je met onze producten aan je knutselprojecten kunt werken zoals je ze hebt bedacht. Sommige dingen zien er beter uit in je fantasie dan in de realiteit, maar iedereen moet ergens beginnen, of je nu een nieuwe hobby begint of gewoon je vaardigheden wilt oefenen.

Inspiratie voor het maken van dingen met producten uit onze webshop

Met een breed scala aan verschillende producten waaruit u kunt kiezen, hopen we dat u uw creatieve visies tot leven kunt brengen. - Of je nu een kerstkrans wilt maken of een kaarsdecoratie voor de advent, een paasdecoratie, een rieten mandje of iets anders. Hoewel Kerstmis de meest traditionele tijd is om decoraties en andere knutselstukken te maken, kun je gemakkelijk veel producten vinden die ideaal zijn voor andere momenten van het jaar.

Geef de koude, donkere avonden van de herfst wat kleur door een decoratie te maken van vervaagde bladeren, kegeltjes en linten, of probeer de paaskaarsen uit door gedroogde oranje schijfjes en bloemen rond de onderkant van de kaars of kandelaar te leggen.

In december kun je je voorbereiden op Kerstmis en jezelf ontspannen door allerlei decoraties te maken. Je kunt ook een ander soort knutselproject maken door houten kerstballen te maken die je met metallic verf kunt beschilderen of door een paar speciale houten takken te kopen met een schuine kant aan het einde. Leuk om een familie kerstelfen op te schilderen. Dan vind je ergens in huis een gezellige plek voor je kabouterfamilie.

Duik in de subcategorieën om een specifieke selectie van items te zien

Omdat ons assortiment bloemengereedschappen en rieten manden zo uitgebreid is, kan het een voordeel zijn om te focussen op een specifiek type product of artikelen voor een bepaald doel. Om het makkelijker te maken om op de subcategorieën te klikken, hebben we de items op deze pagina in kleinere groepen verdeeld.

Om uw zoekopdracht te beperken tot een beperktere productselectie, klikt u op een van de categorieën boven alle producten die bovenaan de pagina worden weergegeven. Zo hebben gereedschappen voor het weven van manden, bloemistenartikelen en zelfgemaakte decoraties elk hun eigen categorie met hun eigen producten. Je vindt er ook doe-het-zelf-sets die perfect zijn om bijvoorbeeld kleine kerstfiguren mee te maken.

Het aantal producten in elke subcategorie varieert. Sommige subsets met bloemistenbenodigdheden, decoraties en mandenmakersgereedschap zijn vrij uitgebreid. Andere hebben slechts enkele producten. Onze selectie verandert van seizoen tot seizoen, dus je ziet verschillende items op onze website en in de individuele subcategorieën, afhankelijk van het seizoen.

Onze passie voor doe-het-zelfprojecten en creatieve expressie

Een tijdje kunnen vertragen is ongetwijfeld iets wat de meeste mensen zullen waarderen. In de hectiek van het dagelijks leven is het fijn om je te kunnen concentreren op het cadeautje en tijd door te brengen, alleen of met vrienden of familie.

Als u door onze webshop bladert, hopen we dat u veel dingen kunt vinden die perfect zijn voor uw eigen creatieve projecten. We weten dat een project onbeheersbaar kan worden als het te groot wordt, dus je bent welkom om klein te beginnen en je weg te werken naar het creëren van grotere dingen. Als een creatieve hobby te veel tijd in beslag neemt, kan het zijn dat hij niet meer als een hobby aanvoelt.

Daarom helpen we je graag met ideeën en instructies en kun je eenvoudig aan de slag met een project als het maken van zelfgemaakte decoraties door de voorgestelde projecten in onze grote ideeëncataloguste bekijken .

Berg je natuurlijke materialen correct op

Veel van de producten die we hier in onze webshop verkopen, zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Alle producten kunnen breken, inclusief producten van metaal en kunststof. Natuurlijke producten zijn echter bijzonder kwetsbaar.

Alles wat organisch is, dreigt op de een of andere manier verwend te worden. Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar over het algemeen komt het doordat het natuurlijke materiaal vochtig is geworden en/of is blootgesteld aan bacteriën.

Om te voorkomen dat uw natuurlijke materialen aan vocht worden blootgesteld, moet u ervoor zorgen dat het op een optimale temperatuur blijft en dat het niet te vochtig wordt. Als uw natuurlijke materialen nat of vochtig worden, zorg er dan voor dat ze volledig droog zijn voordat u ze opbergt.

Bacteriën zijn moeilijk te vermijden, maar om het risico te verminderen dat natuurlijke materialen door bacteriën worden verwend, moet u uw handen wassen voordat u ze hanteert. Je kunt bijvoorbeeld handschoenen dragen om een decoratie met klei te maken en vervolgens de handschoenen uittrekken voordat je natuurlijke materialen aan je decoratie toevoegt.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present