Decoratieve huisjes en voertuigen

Een minibus, een camper of een huis. Hier vind je een mix van kleine huizen en voertuigen in verschillende materialen. Ze zijn allemaal speciaal gemaakt voor decoratie, maar kunnen ook als speelgoed voor kinderen worden gebruikt.

Decoratieve huisjes en voertuigen
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Onze focus op huizen en voertuigen voor decoratie

Als je op zoek bent naar knusse decoratieve items in de vorm van voertuigen, huizen en miniatuurvogelhuisjes, dan ben je hier aan het juiste adres. We verkopen een breed assortiment van dit soort decoratieve artikelen en we houden van alles, van houtproducten tot andere materialen zoals metaal, plastic, rubber en klei.

Veel artikelen kunnen niet alleen worden gebruikt, dus als u een aantal van de producten in onze webshop koopt, moet u ook dingen kopen zoals lijm en verf. Als je houdt van de eenvoudige uitstraling van kleine houten huisvormen, kun je ze gemakkelijk als ornamenten in hun onbehandelde/ongedecoreerde vorm rond je huis plaatsen.

Sommige vormen zijn ontworpen om op een stevig oppervlak te staan, terwijl andere zijn bedoeld om te worden gebruikt als hangdecoratie. De decoratieve artikelen met een klein touwtje aan de bovenkant zijn perfect als hangdecoratie. Bijvoorbeeld mini-vogelhuisjes die je kunt schilderen en aan de kerstboom kunt hangen.

Aangezien er een aantal producten in deze algemene categorie kunnen zijn, kunt u op een van de subcategorieën klikken. Zo kunt u een specifiek producttype bekijken of kiezen om ons volledige assortiment decoratieve artikelen door te nemen.

Een ruime keuze aan decoratieve artikelen

Decoratieve artikelen zijn een breed begrip. Als u al deze soorten producten wilt zien, kunt u op de hoofdcategorie klikken. Op deze pagina hebben we decoratieve artikelen verzameld zoals mini-vogelhuisjes en kleine houten huisjes (bv. multiplex), kampeerwagens die ook van hout zijn gemaakt, en voorwerpen zoals dozen, zelfgebouwd poppenhuis, treinen en wagons, vuurtorens en auto's.

Veel van de producten op deze pagina zijn gemaakt van hout. Dit is een goed beginpunt, omdat ze op zichzelf mooi zijn en ook mooi als je ze op een of andere manier schildert of decoreert. Sommige decoratie-items moeten in elkaar worden gezet, wat leuk kan zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Houd er rekening mee dat sommige artikelen kleine onderdelen bevatten en dus niet geschikt zijn voor zeer jonge kinderen.

Als je op deze pagina op zoek bent naar een of meer items die je niet kunt vinden, kun je het zoeken of klikken op de hoofdcategorie 'Decoratieve items en ornamenten'. In sommige gevallen wordt een product in een specifieke categorie geplaatst, maar is het gerelateerd aan deze categorie. Het kan een houten motor zijn of een pick-up.

Ontdek onze subcategorieën

Onze webshop wordt voortdurend verder ontwikkeld, geoptimaliseerd en uitgebreid. Daarom kun je steeds meer producten in de verschillende categorieën vinden. Daarom zijn we zeer geïnteresseerd in het verdelen van de producten in verschillende categorieën. We doen dit op verschillende niveaus, zodat je gemakkelijk je weg vindt in ons enorme productassortiment.

Met meer dan 12.000 productnummers in onze webshop was het nodig om een structuur te creëren. Deze structuur komt zowel u als ons ten goede. Wij willen het u gemakkelijk maken om te vinden wat u nodig hebt.

Daarom hebben we in deze categorie alle bovenstaande artikelen verzameld, maar vooral de producten die je in de subcategorieën ziet.

Daarom kun je direct in onze subcategorieën duiken, die vaak als volgt zijn:

  • Mini-vogelhuisjes
  • Huizen en gebouwen
  • Houten voertuigen

Er kunnen producten zijn die niet onmiddellijk in een van deze categorieën passen, net zoals er producten in een categorie kunnen zijn die ook in een andere categorie passen. Je kunt je vaak laten inspireren om soortgelijke artikelen te vinden als je op het individuele product klikt. Op de productpagina's staat een lijst met producten die vaak samen worden gekocht.

Inspiratie voor wat je kunt maken met huizen, voertuigen en andere decoratieve artikelen

We helpen je graag op weg met je knutselproject. Om te beginnen kun je op de afzonderlijke producten klikken om te zien van welke ideeën elk artikel deel uitmaakt. Je kunt ook wat verder zoeken in onze ideeëncatalogus voor inspiratie.

Er zijn veel goede ideeën. Het is gewoon een kwestie van op de juiste plaats kijken. We hebben geprobeerd het je gemakkelijk te maken om inspiratie op te doen over wat je kunt maken met de producten op deze pagina. In onze webshop vindt u ideeën voor het gebruik van de huizen, voertuigen en andere decoratieve artikelen.

Als het bijvoorbeeld om multiplex gaat, kun je een adventskalender maken van een houten trein met extra wagons. Het resultaat is zowel mooi als zoet en je kunt de instructies volgen of doen zoals je wilt. Je kunt een paar dingen weglaten of de trein in verschillende kleuren schilderen.

We hebben ook geweldige ideeën over wat je kunt doen met vormen als kampeerders, huizen en mini-vogelhuisjes. De vogelhuisjes kunnen worden geschilderd en gebruikt als kerstversiering, zowel in de kerstboom als als hangende displays in het raam. De huisfiguren kunnen worden geschilderd of gebruikt als decoratie-, entertainment- en speelgoedfiguren. Sommige producten zijn echter niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

En last but not least vind je hier ook ideeën voor het gebruik van een mini-camper van hout. Zo kun je bijvoorbeeld een kleine camping maken die je decoreert en gezellig maakt.

Wij zijn uw distributeur van veel verschillende decoratieve artikelen

Hier bij Creativ Company kunt u rekenen op snelle levering, goede prijzen, goede aankoopvoorwaarden en vele betaalmogelijkheden. Of je als particulier, als bedrijf of als medewerker van een instelling optreedt, hangt af van de betaalmogelijkheden die je wilt gebruiken.

Als u als particulier goederen bij ons koopt, kunt u betalen met Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA-Electron, Mastercard, Diners Club, JCB, Paypal en Mobilepay, evenals via een bankoverschrijving. Als je als instelling bij ons shopt, kun je winkelen met een EAN-nummer of met een beperkter assortiment betaalkaarten. En last but not least kunt u ook winkelen bij ons als groothandel of bedrijf. In dat geval kunt u betalen via PBS of met een van de zeven verschillende betaalkaarten.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present