Kies uit activiteit

Op deze pagina vind je veel creatieve activiteiten die volop mogelijkheden bieden om je onder te dompelen in het leren – waar je dingen kunt maken met glitter, vilt, kralen, klei en nog veel meer. Kies doe-het-zelfsets op basis van de activiteit die je wilt doen en begin dan met maken. De sets bevatten alle materialen die je nodig hebt, zodat jij goed van start kunt gaan.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Creatieve activiteiten

Als de feestdagen voorbij zijn en we geleidelijk aan terugkeren naar ons dagelijks leven, missen we vaak de vele gezellige activiteiten die gepaard gaan met op vakantie zijn – waar we urenlang konden zitten in een activiteit of activiteiten waarbij het gezin rond de tafel zat. In plaats daarvan staat het dagelijks leven bol van karweitjes en praktische taken – maar wie zegt dat je er ook niet creatief mee kunt zijn? Normaal gesproken kost het veel voorbereidingstijd om het juiste materiaal te vinden voor de activiteiten waaraan je wilt beginnen. Maar dat hoeft niet. Creatieve activiteiten kunnen zelfs gemakkelijk en eenvoudig zijn als je kiest voor onze DIY-sets. In onze DIY-sets hebben we alle knutselbenodigdheden verzameld die je nodig hebt – en alles is zorgvuldig geselecteerd zodat je goed kunt beginnen met de activiteiten. Je kunt de instructies volgen die bij al onze DIY-sets zijn geleverd. Ze begeleiden u van begin tot eind door het proces en zijn daarom geschikt voor zowel beginners als meer ervaren vakmensen.

 

DIY's voor elke smaak

Heb je een kleine ambachtsman in je verborgen die graag dingen maakt en een of twee nieuwe technieken wil leren? Dan hebben we veel verschillende DIY-sets met allerlei creatieve activiteiten – en je zult zeker meer sets vinden die je wilt uitproberen:

 

  • Naaldvilt

Zachte wol tussen je handen en gezellige avonden in de meest comfortabele fauteuil van de woonkamer – niet slecht, vind je? Met onze DIY-sets met naaldvilt maak  je eenvoudig mooie figuren en leuke decoratie-items voor in huis. We hebben onze voorverpakte dozen gevuld met alle wol, viltnaalden en fleece die je nodig hebt voor elke activiteit.

 

  • Modelleren

Zelfuithardende modelleersamenstellingen zijn puur plezier voor zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar een creatieve activiteit met een schat aan mogelijkheden. Van de flexibele materialen Silk Clay® en Foam Clay® kan het hele gezin genieten. Ze kunnen gemakkelijk in allerlei vormen en figuren worden gevormd.

 

  • Kralen en sieraden maken

Droom je ervan om je eigen kralensieraden te maken, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Dan helpen onze DIY-Sets met sieraden en doe-het-zelfsets voor het maken van sieraden je verder. Alle kralen en sieraden zitten in de doos, zodat je zelf of iemand van wie je houdt, armbanden, halskettingen en oorbellen kunt maken.

 

  • Kaart en papier.

De feestdagen van het jaar zijn het ideale moment voor papercut-projecten. Een goede stapel karton en papier biedt je volop mogelijkheden om een breed scala aan decoraties voor je huis te maken – en als je inspiratie nodig hebt of hulp nodig hebt om aan de slag te gaan, zijn onze DIY-sets met kaart en papier een geweldige plek om te beginnen.

 

Activiteiten voor het hele gezin

Als er één ding is waar onze DIY-sets en starterssets goed in zijn, dan is het een samenkomst van het hele gezin. We weten dat zowel kinderen als volwassenen dol zijn op activiteiten waarbij ze hun creativiteit kunnen gebruiken. Dit kunnen kleine decoratieve items zijn, zoals figuren van zelfhardende klei of sieraden gemaakt van kleurrijke kralen. Als je inspiratie nodig hebt voor creatieve activiteiten waaraan het hele gezin kan meewerken, dan zijn onze DIY-sets perfect. Ontdek onze uitgebreide selectie op deze pagina en maak je klaar voor heel veel familieplezier.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company