Creatieve kits voor kinderen

Wilt u creativiteit makkelijker toegankelijk maken voor uw kinderen, dan kunt u kiezen uit een van onze vele DIY kits. Deze kits zijn gevuld met kindvriendelijke materialen en inspirerende afbeeldingen voor geselecteerde projecten. Hier vindt u een grote selectie creatieve kits voor kinderen in een breed scala aan creatieve genres waarmee u gemakkelijk aan de slag kunt.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}
"

Leren en spelen voor kinderen

Baby's zijn nieuwsgierig geboren en willen graag experimenteren in de wereld. Ze voelen en bekijken graag alles om hen heen, omdat ze hun zintuigen gebruiken om hun omgeving te ervaren. Onze DIY-sets en mini DIY-sets zitten boordevol creatieve activiteiten - en ze zijn geweldig voor kinderen van alle leeftijden. Hier kunnen ze klei , lijm of kralen tussen hun handen krijgen, dit directe contact met de verschillende materialen helpt hun tastzin en fijne motoriek te ontwikkelen. Bovendien creatieve activiteiten zijn vol van leren. Ze helpen kinderen om zich volledig onder te dompelen in een activiteit en leren hen geduldig te zijn. Twee vaardigheden die van onschatbare waarde zijn voor alle ouders. Laat je kind dus zijn of haar creatieve vaardigheden ontdekken aan de hand van verschillende doe-het-zelfprojecten. Je kunt schilderen, tekenen, spelen met klei, uitknippen en plakken met papier, fantasierijke figuren maken of kralensieraden maken. Dit zijn slechts een paar van onze leuke activiteiten voor kinderen die onze DIY-sets en mini DIY-sets aanbieden.

We hebben het zelfs gemakkelijk gemaakt voor degenen die op zoek zijn naar inspiratie voor kleine, kindvriendelijke projecten. We hebben al onze DIY-sets op deze pagina verzameld om je een overzicht te geven van alle leuke activiteiten die jij en je kind kunnen doen. Al onze DIY-sets bevatten leuke activiteiten voor kinderen, dus er moet voor elk wat wils zijn. De dozen zijn uitermate praktisch en bevatten alle knutselbenodigdheden die je nodig hebt voor de creatieve activiteit – zodat je niet naar buiten hoeft te gaan en hoeft te investeren in veel materialen die gewoon ruimte innemen zonder opnieuw te worden gebruikt. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om doordeweeks en in het weekend te spelen en te leren.

  

Zelfgemaakt speelgoed van kinderen

Denk eraan om deel uit te maken van het eigenlijke proces van het maken van speelgoed – gelukkig kun je dit werkelijkheid maken. Zelfgemaakt speelgoed is iets wat jij en je kind makkelijk samen kunnen maken, dankzij onze verschillende DIY-sets - zowel de klassieke DIY-sets als de kleine trendy Mini DIY-sets. Je kunt bijvoorbeeld figuren modelleren, kralen op geponste planken leggen of ruimteraketten en vreemdelingen maken  van oude toiletrollen. Er zijn veel mogelijkheden – ook daarna, wanneer al het afgewerkte speelgoed deel gaat uitmaken van het volgende spel van je kind.

 

Zelfgemaakte cadeaus vol creativiteit

Is iemand ter wereld gelukkiger voor zelfgemaakte cadeaus dan grootouders? Neen. Als de kleinkinderen opduiken met decoraties, figuren of sieraden die ze zelf hebben gemaakt, worden deze altijd met trots ontvangen door de grootouders aan beide ouders.  Geschenken maken en geven betekent veel leren. Ten eerste leert het kind hoe het iets vanaf nul kan maken en ten tweede ervaart het het plezier van geven.

Inspiratie nodig voor zelfgemaakte cadeaus voor kinderen om ouders, grootouders of broers of zussen mee te verrassen? Kijk dan eens naar onze voorverpakte dozen en creatieve DIY-sets. Ze maken het je gemakkelijk om zelf cadeaus te maken met je kind, omdat in onze DIY-sets alles in een doos zit – zowel het materiaal als de instructies. Misschien doet uw kind het liever zelf, maar afhankelijk van de leeftijd kan er onderweg wat hulp nodig zijn.

 

Leuke activiteiten voor kinderen

Als de zomervakantie, een weekend of een feestelijke vakantie nadert, is het leuk om leuke activiteiten voor de kinderen te plannen. Leuke activiteiten voor kinderen gaan echter niet alleen over amusement, maar ook over leren. Kinderen vinden schilderen, tekenen, sculpteren, snijden en lijmen zo leuk, maar ze leren ook veel. De kinderen leren kleuren, vormen en uitdrukkingen kennen. Ze leren zich in een project te verdiepen en zich intensief te concentreren, en misschien leren ze zelfs een nieuwe techniek. Op die manier kunnen onze DIY-sets voor kinderen activiteiten voor kinderen zoveel meer triggeren dan alleen spelen – ze kunnen ook een vliegende start maken met leren en creativiteit. 

"
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present